تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: مشکل با هارد اکسترنال wd

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض مشکل با هارد اکسترنال wd

سلام
    اگر جای مناسب ننوشتم عذر میخوام
    دیروز بنده ویندوزم ویروسی شد و هاردم بالا نمیاد اصلا داخل my com شناخته نمیشه با نرم افزار دیسک منیجمنت شناسایی شد و با easeus recover اسکن کردم و همه اطلاعات هارد سالمه و قابل رویت اما حالا نرم افزار درخواست لایسنس کد میده که من بلد نیستم پیدا کنم لطفا کمک کنید بنده تعمیر کار موبایلم و به اطلاعات هارد خیلی نیاز دارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان لطفا جواب بدید

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اگر جای مناسب ننوشتم عذر میخوام
    دیروز بنده ویندوزم ویروسی شد و هاردم بالا نمیاد اصلا داخل my com شناخته نمیشه با نرم افزار دیسک منیجمنت شناسایی شد و با easeus recover اسکن کردم و همه اطلاعات هارد سالمه و قابل رویت اما حالا نرم افزار درخواست لایسنس کد میده که من بلد نیستم پیدا کنم لطفا کمک کنید بنده تعمیر کار موبایلم و به اطلاعات هارد خیلی نیاز دارم
    سلام .

توضیحاتی که دادید غیر دقیق و مبهم هست . وقتیکه درایوها در my computer دیده نمیشد وضعیت پارتیشنها در Disk management به چه صورتی بودن ؟ Unallocated شده بودن ؟ شاید درایوها letter نداشتن ؟ منظورتان ویروسهایی هست که اطلاعات رو مخفی (Hidden) میکنن ؟ اگر اینطور هست راه حلهای خیلی ساده تری برای دسترسی به اطلاعات وجود داره (مثل این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .

به هر حال اگر میخواهید ریکاوری کنید این نرم افزار رو میتونید از خیلی سایتهای ایرانی دانلود کنید که کرک یا کیجن هم به همراهش ارائه میشه . یه نمونه در سایت زیر موجوده که با فایل Offline-Reg میتونید رجیستر کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام .

توضیحاتی که دادید غیر دقیق و مبهم هست . وقتیکه درایوها در my computer دیده نمیشد وضعیت پارتیشنها در Disk management به چه صورتی بودن ؟ Unallocated شده بودن ؟ شاید درایوها letter نداشتن ؟ منظورتان ویروسهایی هست که اطلاعات رو مخفی (Hidden) میکنن ؟ اگر اینطور هست راه حلهای خیلی ساده تری برای دسترسی به اطلاعات وجود داره (مثل این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .

به هر حال اگر میخواهید ریکاوری کنید این نرم افزار رو میتونید از خیلی سایتهای ایرانی دانلود کنید که کرک یا کیجن هم به همراهش ارائه میشه . یه نمونه در سایت زیر موجوده که با فایل Offline-Reg میتونید رجیستر کنید .

ممنون داداش که جواب دادی داخل my com درایوهایی که دارم 5 عدده که مربوط به هارد اینترنال 500گیگی خود سیستمه اما هارد یک ترابایتی دیده نمیشه فقط با نرم افزار EaseUS Data Recovery میتونم هارد رو ببینم که با این نرم افزار اسکن میکنم کامل همه چی هست اما برای ریکاوری احتیاج به لایسنس کد داره امیدوارم بتونین کمکم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

همونطور که میبینید داخل مای کام درایو دیده نمیشه ولی با نرم افزاری که شما معرفی کردین هارد شناسایی میشه ولی باید پارتیشن یا فرمت بشه که من فرمت نکردم حالا شما راهنمایی کنید من چکار باید بکنم و این هارد را چگونه بازیابی کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

لطفا کمک کنید داداش فقط شما جواب دادید و میتونید مشکل من را حل کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همونطور که میبینید داخل مای کام درایو دیده نمیشه ولی با نرم افزاری که شما معرفی کردین هارد شناسایی میشه ولی باید پارتیشن یا فرمت بشه که من فرمت نکردم حالا شما راهنمایی کنید من چکار باید بکنم و این هارد را چگونه بازیابی کنم
    لطفا کمک کنید داداش فقط شما جواب دادید و میتونید مشکل من را حل کنید
    درایو هارد اکسترنال unallocated شده دوست عزیز که باید اطلاعات رو ریکاوری کنید .

دو کار میتونید انجام بدید :

1. بازیابی کل پارتیشن با برنامه هایی مثل Acronis recovery expert که در این روش نیازی نیست اطلاعات رو روی هارد دیسک دیگه ذخیره کنید . آموزش در پست چهارم تاپیک زیر .

2. بازیابی تک تک اطلاعات موجود و ذخیره روی هارد دیسک دیگه با برنامه هایی مثل همین aseus data recovery wizard professional . در عکسی هم که گذاشتید این برنامه لایسنس کد میخواد . همانطوریکه گفتم این برنامه با کرک ، کیجن یا لایسنس کد در اکثر سایتهای ایرانی موجوده . در پست سوم همین تاپیک لینک دانلود این برنامه رو هم گذاشتم برنامه قبلی را uninstall کنید و برنامه ای که لینکشو گذاشتم رو نصب و فایل رجیستر را اجرا کنید . بازهم بگردید ورژنهای جدیدتر هم میتونید پیدا کنید . آموزش این برنامه هم در پست دوم تاپیک زیر موجوده .

پیشنهاد میکنم همین روش دوم رو انجام بدید .

10. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ممنون از شما
    لطفا به تصویر نگاه کنید چرا این گزینه در آخر کار غیر فعاله

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از شما
    لطفا به تصویر نگاه کنید چرا این گزینه در آخر کار غیر فعاله

اون پایین نوشته که Demo version هست . یا باید لایسنس این برنامه رو بخرید یا اینکه با کرک ، کیجن و یا سریالهایی که تو اینترنت فراوان هست رجیستر کنید .

دوست عزیز ، سعی کنید از سایتهای ایرانی دانلود کنید که اکثراً به همراه فایل نصب ، کرک و یا سریال به همراهش ارائه میشه .

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •