تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: از کار افتادن هارد اکسترنال wd my passport

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض از کار افتادن هارد اکسترنال wd my passport

با سلام خسته نباشید من یه هارد اکسترنال پاسپورتی دارم که مدتی است از کار افتاده و وقتی اون رو به سیستم وصل میکنم آیکون درایور اون بر روی لیست درایو های مای کامپیوتر اضافه میشه ولی وقتی میخوام بازش کنم سیستم هنگ میکنه و مجبورم هارد رو جدا کنم تا دوباره سیستم بالا بیاد…لطفا راهنمایی کنید که هارد آیا سوخته است یا میشه درستش کرد و یا به هر نحوی میتوان اطلاعات را بازیابی کرد یا نه…ممنون میشم راهنمایی کنید

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خسته نباشید من یه هارد اکسترنال پاسپورتی دارم که مدتی است از کار افتاده و وقتی اون رو به سیستم وصل میکنم آیکون درایور اون بر روی لیست درایو های مای کامپیوتر اضافه میشه ولی وقتی میخوام بازش کنم سیستم هنگ میکنه و مجبورم هارد رو جدا کنم تا دوباره سیستم بالا بیاد…لطفا راهنمایی کنید که هارد آیا سوخته است یا میشه درستش کرد و یا به هر نحوی میتوان اطلاعات را بازیابی کرد یا نه…ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام .

روي سيستمهاي ديگه هم همين مشكل رو داريد ؟ با برنامه هاي بوتيبلي مثل Acronis True Image ببينيد ميتونيد از هارد ديسك يه Image بگيريد ؟

به هر حال اگر اطلاعات براي شما مهم هست پيشنهاد ميكنم بفرستيد كلينيكهاي معتبر تا اطلاعات رو بازيابي كنند .

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    هارد های وسترن مای پاسپورت یک ماژول relo list دارد که این ماژول وظیفه نگهداری خرابی های سطح پلتر می باشد
    این ماژول فقط از طریق دستگاه PC3000 و MRTPRO قابل اصلاح می باشد . اگر بعد از اصلاح این ماژول هارد درست نشد نیاز می باشد که تمام ماژول های سطح پلتر چک شود اگر دیگر ماژول ها خراب بود اصلاح شود و در غیر این صورت هد های هارد چک شود . چون خرابی یک یا چند هد مشکل هارد را شبیه این مورد می کند .
    اگر دیتای شما مهم می باشد نیاز می باشد هارد را به کانون بازیابی اطلاعات که دارنده PC3000 و نماینده MRT می باشد ارسال کنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •