تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: پیدا کردن کار در کردستان عراق

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض پیدا کردن کار در کردستان عراق

سلام،من لیسانس سخت افزار کامپیوتر دارم ،شبکه هم بلد هستم میخواستم بدونم در اونجا میتونم کار پیدا کنم.اگه کار مال رشته خودم نباشه هم مهم نیست.خیلی دنبال کارم.زبان کردی هم بلد هستم و حقوق در انجا چقده؟و چجوری باید دنبال کار باشم اونطرف منظورم اینه اونجا هم باید اشنا داشته باشیم؟
    Last edited by sagad1369; 22-07-2015 at 09:29.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام یه سوال دیگه از دوستان داشتم یه وبلاگ هست که مال موسسه کاریابی در کردستان عراق است ،میخواستم بدونم واقعلیه یا سرکاریه لطفا راهنمایی کنین
    Last edited by sagad1369; 22-07-2015 at 09:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام،کسی نیست جواب سوال هام بده. حتی یه راهنمایی ساده ،ممنون میشم
    Last edited by sagad1369; 22-07-2015 at 09:35.

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوست عزیز قبلا ارام بود خوب بود اونجا کار کردن الان با این وضعیت جنگ و داعش مگه از جونتون سیر شدین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام،من اقلیم کردستان عراق رو میگم،شهر سلیمانیه یا اربیل.حالا اربیل شاید داعش ۶۰ کیلومتریش باشه اما امنیت داره (فکر کنم) اونم بخاطر اینه ک نزدیک موصول هستش اماسلیمانیه امنیت کامل داره ،چون اونجا شرکت های زیادی هست میگم شاید کار باشه! .
    Last edited by sagad1369; 22-07-2015 at 21:27.

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

سلام،من اقلیم کردستان عراق رو میگم،شهر سلیمانیه یا اربیل.حالا اربیل شاید داعش ۶۰ کیلومتریش باشه اما امنیت داره (فکر کنم) اونم بخاطر اینه ک نزدیک موصول هستش اماسلیمانیه امنیت کامل داره ،چون اونجا شرکت های زیادی هست میگم شاید کار باشه! .
    دوست عزيز داري خودتو از چاله به چاه مي ندازي! اگه اهل ايراني فعلا بهترين مكان همين كشور خودته! اگه شهر كوچيكي هستين و كار توش كمه برو شهر بزرگ! البته بي گدار آب نزن! شهراي بزرگ بايد با يه آشنا يا كار قبلي كه دوست آشنا داشتي بري!
    پيشرفت تو كشور خودت نداشته باشي مطمعن باش كه تو كشور ديگه كه بهت بعنوان يه خارجي نگاه مي كنن نخواهي داشت.
    يا علي

7. این کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پيشرفت تو كشور خودت نداشته باشي مطمعن باش كه تو كشور ديگه كه بهت بعنوان يه خارجي نگاه مي كنن نخواهي داشت.
    يا علي
    به نظر من اینجوری جمع بستن درست نیست خیلی ها رو میشناسم که مهاجرت های موفقی داشتند و پیشرفت زیادی کردند

داره خودمونی میشه ssass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهترین جا

پيش فرض

دوست عزیز قبلا ارام بود خوب بود اونجا کار کردن الان با این وضعیت جنگ و داعش مگه از جونتون سیر شدین؟
    دوست گرامی،توی اقلیم کردستان (شهرهایی مثل سلیمانیه، اربیل و ...) امنیت به حد کافی برقراره و اگه برید اونجا احساس نا امنی اصلا بهتون دست نمیده. درضمن داعش یه گوشه ای از عراق هست و فعلا تهدیدی برای اقلیم محسوب نمیشه.

به نظرم موقیت کاری که اونجا هست خیلی بهتره (فقط شنیدم). چند تا از دوستان که اونجا کار پیمانکاری برق انجام میدن (چه کارگر و چه خود پیمانکار) از همه لحاظ مثل خورد و خوراک، جای خواب و پول کاملا راضی هستند.
    تا اونجا که یادم میاد هر هفته یا دوهفته یکبار از ترمینال کرمانشاه با اتوبوس وی آی پی به اربیل تردد میشه و میتونی با همین اتوبوس برگردی.
    به نظرم با ترمینال کرمانشاه میتونی تماس بگیری ببینی که همچین سرویسی هست یا نه که اگه بود میتونی به صورت تفریحی و بررسی محیط از نزدیک به اونجا بری.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام بر دوستان،همینجوری اگه بخوای برای اونرو فکر نکنم مشکلی باشه اما باید بی گدار به اب نزنم،چو اصلا نمیدونم شرایطشون برای نیرو گرفتن چیه؟باید اشنا داشته باشی یا مثلا بخوای در یه شرکت نیرو میگیرند؟اصل اینه اونجا چجور کار پیدا کنم باید چیکار کرد؟خواهش میکنم اگه کسی میدونه بگه ثواب داره.چون حقیقت اینه بخوای توی شهر های دیگه ایران دنبال کار باشی باید اشنا داشته باشی تا معرفیت کنه حتی برای یه کار ساده.شاید بگین مگه میشه؟مگه داریم؟اما واقعیت همینه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام کسی نیست یه راهی جلوی ما بذاره؟راهنمایی یا هرچیزی ک ب درد میخوره برای اونطرف!
    Last edited by sagad1369; 02-08-2015 at 20:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •