تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: مشکل پارتیشن بندی هارد 3TB

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

14 مشکل پارتیشن بندی هارد 3TB

سلام
    وقتتون بخیر...
    من یه هارد 3TB خریدم. اومدم نصب کردم و میخواستم ویندوز(8.1) نصب کنم، که موقع پارتیشن بندی به مشکل خوردم!
    فقط 2TB از هارد پارتیشن بندی میشه. (در واقع به error 0x80042468 برخوردم!)
    بعد از کلی تحقیقات متوجه شدم که فرمت هارد باید به GPT تغییر پیدا کنه.
    اما الان یه روزه هرکاری میکنم درست نمیشه!
    حتی یکی دوبار هم هارد رو اول clean و بعد convert gpt کردم، که پیغام "تغییر فرمت با موفقیت انجام شد" میومد.(در آخر کار list disk که میزنم قسمت gpt ستاره دار میشه) ولی همین که میای پارتیشن بندی کنی دوباره برمیگرده به حالت قبل!
    البته برخی موارد هم این ارور رو میداد : the specified disk is not convertible

آقا هرکی راهی بلده، راهنمایی کنه....خدا خیرتون بده.....امروز دهنم سرویس شد!!!!
    ممنون از وقتی که گذاشتین....روزتون خوش....

در آغاز فعالیت i_m_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    TBZ

پيش فرض

با چه برنامه ای پارتیشن بندی میکردین ؟ آیا با برنامه پارتیشن مجیک امتحان کردین ؟

3. این کاربر از i_m_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

با چه برنامه ای پارتیشن بندی میکردین ؟ آیا با برنامه پارتیشن مجیک امتحان کردین ؟
    تو همون محیط نصب ویندوز.....البته یه بار هم هارد رو گذاشتم رو یه سیستم دیگه و اونجا پارتیشن بندی کردم....همه چب درست شد! ولی همین که میام ویندوز نصب کنم اجازه نصب تو هیچکدوم از درایوها رو نمیده!!! در واقع این ارور رو میده که :

windows can not installed to disk. the selected disk is out of gpt partition style

در آغاز فعالیت i_m_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    TBZ

پيش فرض

با برنامه پارتیشن مجیک پارتیشن بندی کنین و تست کنین شاید درست شه همچین مشکلی داشتم که با پارتیشن مجیک حل شد

6. 2 کاربر از i_m_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    وقتتون بخیر...
    من یه هارد 3TB خریدم. اومدم نصب کردم و میخواستم ویندوز(8.1) نصب کنم، که موقع پارتیشن بندی به مشکل خوردم!
    فقط 2TB از هارد پارتیشن بندی میشه. (در واقع به error 0x80042468 برخوردم!)
    بعد از کلی تحقیقات متوجه شدم که فرمت هارد باید به GPT تغییر پیدا کنه.
    اما الان یه روزه هرکاری میکنم درست نمیشه!
    حتی یکی دوبار هم هارد رو اول clean و بعد convert gpt کردم، که پیغام "تغییر فرمت با موفقیت انجام شد" میومد.(در آخر کار list disk که میزنم قسمت gpt ستاره دار میشه) ولی همین که میای پارتیشن بندی کنی دوباره برمیگرده به حالت قبل!
    البته برخی موارد هم این ارور رو میداد : the specified disk is not convertible

آقا هرکی راهی بلده، راهنمایی کنه....خدا خیرتون بده.....امروز دهنم سرویس شد!!!!
    ممنون از وقتی که گذاشتین....روزتون خوش....
    تو همون محیط نصب ویندوز.....البته یه بار هم هارد رو گذاشتم رو یه سیستم دیگه و اونجا پارتیشن بندی کردم....همه چب درست شد! ولی همین که میام ویندوز نصب کنم اجازه نصب تو هیچکدوم از درایوها رو نمیده!!! در واقع این ارور رو میده که :

windows can not installed to disk. the selected disk is out of gpt partition style
    سلام .

در مورد هارد دیسکهای بیشتر از سه ترابایت و نصب ویندوز روی آن علاوه بر کانورت به GPT (طبق توضیحات این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مادربرد هم باید UEFI داشته باشه .

اگر مادربردتان UEFI نداره و به هر صورتی که شده میخواهید ویندوز روی این هارد دیسک نصب کنید ؛ این هارد دیسک رو بصورت MBR شناسایی ، پارتیشن بندی و ویندوز نصب کنید . پس از اتمام کار با استفاده از برنامه Acronis Extended Capacity Manager طبق روشی که در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادم فضای باقی مانده را به یک هارد دیسک مجازی تبدیل کنید که میتونید پارتیشن بندی و فرمت کنید .

8. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

این ارور مشخصه شما مود بایوستون رو باید درست کنید و ویندوز 7 یا 8 64 بیتی حتما باید نصب کنید چون هاردتون روی gpt پارتیشن بندی شده روش مجازی سازی هم عطاجان گفتند مناسبه در این روش میتونید همون حالت mbr رو داشته باشید

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

10. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

انجام دادم....ولی جواب نداد!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

این ارور مشخصه شما مود بایوستون رو باید درست کنید و ویندوز 7 یا 8 64 بیتی حتما باید نصب کنید چون هاردتون روی gpt پارتیشن بندی شده روش مجازی سازی هم عطاجان گفتند مناسبه در این روش میتونید همون حالت mbr رو داشته باشید

ویندوزم 8.1 و 64 بیتی هست. منظورتون از مود بایوس چیه؟ و چطور باید تغییرش داد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام .

در مورد هارد دیسکهای بیشتر از سه ترابایت و نصب ویندوز روی آن علاوه بر کانورت به GPT (طبق توضیحات این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مادربرد هم باید UEFI داشته باشه .

اگر مادربردتان UEFI نداره و به هر صورتی که شده میخواهید ویندوز روی این هارد دیسک نصب کنید ؛ این هارد دیسک رو بصورت MBR شناسایی ، پارتیشن بندی و ویندوز نصب کنید . پس از اتمام کار با استفاده از برنامه Acronis Extended Capacity Manager طبق روشی که در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادم فضای باقی مانده را به یک هارد دیسک مجازی تبدیل کنید که میتونید پارتیشن بندی و فرمت کنید .
    سلام....
    با توجه به عکس زیر که از لحظه بوت شدن سیستمم گرفتم، مادربرد من ازefi و به طبع هارد 3TB پشتیبانی میکنه! درسته؟

روش دوم رو هم امتحان کردم....اما متاسفانه این برنامه تو نسخه جدیدش قسمت Acronis Extended Capacity Manager رو کاملا حذف کرده!!!

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

شما اکرونیس ورژن 2014 رو نصب کنید این قابلیت رو داره
    باید در بایوس bios boot mode و boot priority هردو روی uefi باشه ویندوزتونم که مشکلی نداره پارتیشن تیبل هم gpt باشه میتونید روش ویندوز نصب کنید نباید مشکلی پیش بیاد اگر دیدید بازم ویندوز نصب نمیشه ویندوز رو از طریق فلش نصب کنید

15. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •