تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: درخواست راهنمایی در مورد مشکل غیرقابل حل USB Shortcut

در آغاز فعالیت S-MHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

14 درخواست راهنمایی در مورد مشکل غیرقابل حل USB Shortcut

سلام
    بعد از آلوده شدن فلش به بدافزار shortcut با جستجو در فروم های مختلف از جمله همین جا مراحل زیر را انجام داده ام:
    *.*:attrib -h -r -s /s /d DriveName
    از ابزارهای :
    Back 2 Normal Mode + Shortcut Remover و No.Hidden.v2.2 نیز استفاده کردم.
    از ابتدا هم کومودو روی سیستم نصب بود که هیچ مورد مشکوکی رو گزارش نکرد. ولی با این وجود باز هم یک اسکن کامل انجام شد که موردی رو پیدا نکرد.
    در ادامه کومودو رو پاک کردم و آنتی ویروس کسپرسکی 2015 رو نصب کردم که با اسکن کامل این آنتی ویروس هم به مورد مشکوکی بر نخوردم.

حالا از طریق folder option ویندوز 8.1 امکان نمایش فایلهای مخفی و مخفی سیستمی وجود داره و بدون مشکل این فایلها در دسترس قرار می گیرند.
    یک هارد اکسترنال هم دارم که روی اون هم مورد مشکوکی به چشم نمیاد.

ولی با تمام این اوصاف باز هم به محض اتصال فلش محتویات اون در یک شورتکات به نام خود فلش منتقل میشن و با کلیک روی این شورتکات میشه به محتویات فلش دسترسی پیدا کرد. اگر هم دستور
    *.*:attrib -h -r -s /s /d DriveName

رو اجرا کنم یک پوشه بی نام که محتویات فلش در اون قرار دارن بعلاوه همون شورتکات ایجاد شده و پوشه System Volume Information در داخل فلش نشون داده میشن.
    از اساتید خواهش میکنم راهنمایی کنن که این مشکل چه طور حل کنم و برای همیشه از دست این مزاحم خلاص بشم؟
    ممنون از راهنمایی شما...

در آغاز فعالیت S-MHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

مشکل حل شد

راستش دیگه آخرین امیدی که برام مونده بود دیسک نجات کسپر بود ولی سعی کردم قبل از دانلود و آپدیت اون یه کم باهاش ور برم ببینم چی میشه. ضمن جستجو در فروم های مختلف با یک برنامه کاربردی کوچک آشنا شدم به نام USBFix .

خب و اما روال کارم به این صورت بود که ابتدا از محیط CMD و در حالت run in administrator دستور
    *.*: (attrib -h -r -s /s /d (drive name
    را روی تمامی درایوهای کامپیوتر تاکید میکنم تمام درایوها و نه تنها درایو فلش مموری، اعمال کردم.
    بعد با اجرای برنامه usbfix و دکمه clean در این برنامه پاکسازی صورت گرفت و همه چیز به حالت نرمال بازگشت.
    دیگه نیازی به استفاده از هیچ آنتی ویروس و کلینری هم نبود.
    با تشکر از توجه همه دوستان

3. این کاربر از S-MHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •