تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: درخواست نرم افزار نصب درایور

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض درخواست نرم افزار نصب درایور

سلام من یک لپ تاپ HP دارم ولی متاسفانه HP همراه این لپ تاپ هیچ CD درایوری نداده...!
    خیلی توی اینترنت گشتم تا نرم افزار هایی در این مورد پیدا کنم و بالاخره یکی پیدا کردم ولی کامل همه درایور ها رو نصب نکرد مثلا درایور Bluetooth هنوز نصب نشده...
    اگه میشه یا نرم افزار خوب معرفی کنید.(ترجیحاً نرم افزارش آفلاین باشه ولی اگه نیاز به اینترنت هم داشت مشکلی نیست.)
    ممنون می شم اگه کمک کنید.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

مدل دقیق لپ تاپ را قید کنید
    با بررسی سخت افزار ها از طریق مدل میشه به راحتی تمامی درایورها را برای سخت افزار های مربوطه استخراج کرد

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

سلام من یک لپ تاپ HP دارم ولی متاسفانه HP همراه این لپ تاپ هیچ CD درایوری نداده...!
    خیلی توی اینترنت گشتم تا نرم افزار هایی در این مورد پیدا کنم و بالاخره یکی پیدا کردم ولی کامل همه درایور ها رو نصب نکرد مثلا درایور Bluetooth هنوز نصب نشده...
    اگه میشه یا نرم افزار خوب معرفی کنید.(ترجیحاً نرم افزارش آفلاین باشه ولی اگه نیاز به اینترنت هم داشت مشکلی نیست.)
    ممنون می شم اگه کمک کنید.
    من یه دی وی دی درایور ها مارک پرند خریدم که حاوی درایور های خیلی سیستم ها میشه ، افلاین هم هست وقتی دی وی دی رو می ذارین برند سیستم و نوع ویندوز و یک سری اطلاعات رو انتخاب می کنین و درایور های صدا گرافیک کنترلور شبکه وموارد باقی مونده رو نصب می کنین و حتی این دی وی دی اگر درایوری رو در لپ تاپ شما تشخیص بده که نصب نشده اما فایل ستاپ درایور مربوطه روی دی وی دی نباشه می تونین از search online اش استفاده کنین و اون درایور های باقی مونده رو تکی دانلود و نصب کنین
    اگه دنبال افلاین می گردین خریدن دی وی دی پرند گزینه خوبی هس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •