تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: برای بازی مادربورد باید حتما گیمینگ ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali 2990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض برای بازی مادربورد باید حتما گیمینگ ؟

سلام میخام یه سیستم ببندم بین این سه تا بورد گیر کردم یکی گیمینگ اون دو تا نیست اصلا مادربورد گیمینگ چه فرقی با مادربورد غیر گیمینگ داره؟

ASRock Z97 Anniversary
    ASRoCK Z97 Pro4 LGA1150
    این گیمینگ هست ASRock FATAL1TY Z97 Killer LGA1150

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با بودجه خودتون انتخاب کنید برسر چیز های جزیی اختلاف دارند.

تاثیری در پرفورمنس قطعات نمیزاره .

3. این کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

با بودجه خودتون انتخاب کنید برسر چیز های جزیی اختلاف دارند.

تاثیری در پرفورمنس قطعات نمیزاره .
    سلام یه این سایت مقایسه زدم بین گزینه هایی که با علامت قرمز مشخص کردم اخلاف دارن ممنون میشم توضیح بدین این اختلافات چی هستن و ایا تو بازی تاثیر دارن

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

مادر برودرای گیمینگ یه سری امکانات بیشتری دارن.مثلا میتونن همزمان از 2 یا بیشتر گرافیک استفاده کنند به صورت موازی.یا رم بیشتری با حجم بالاتری ساپور میکنن و .......امکانات اور کلاک بیشتر.
    کلا چیز بی خودین.کسی که بخاد از چن تا گرافیک قوی استفاده کنه و با مشکلات دما و مصرف سر و کله بزنه راحت یه کارت تکی پر قدرت میخره.اور کلاکم دردسرای خودشو داره.

6. این کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

مادر برودرای گیمینگ یه سری امکانات بیشتری دارن.مثلا میتونن همزمان از 2 یا بیشتر گرافیک استفاده کنند به صورت موازی.یا رم بیشتری با حجم بالاتری ساپور میکنن و .......امکانات اور کلاک بیشتر.
    کلا چیز بی خودین.کسی که بخاد از چن تا گرافیک قوی استفاده کنه و با مشکلات دما و مصرف سر و کله بزنه راحت یه کارت تکی پر قدرت میخره.اور کلاکم دردسرای خودشو داره.
    ممنون که جواب دادی لطفا درباره سوال دومم که بالا هست و تفاوت دو تا مادربوردو مشخص کرده بده بگو اونایی که با علامت قرزم هشخص کردم چی هستن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام خدمت دوستا ن عزیز. دوستان ازتون مشاوره میخوام ممنون میشم که راهنماییم کنید چون به شدت بر سره دوراهی موندم!

من کارم تدوین.ولی در کنارش بازی هم زیاد میکنم! یعنی به صورت نسبی 50 درصد با سیستم بازی میکنم و 50 درصد هم تدوین و کارهای گرافیکی که به رندر گیری احتیاج داره!
    الان هم میخوام پردازنده i7 5820 رو تهیه کنم! اونجور که فهمیدم این پردازنده برای کار من بسیار مناسب هست! میخواستم ببینم این پردازنده چه تفاوت هایی با 4790 داره! آیا اصلا
    5820 برای بازی مناسب هست یا نه!

ممنون میشم راهنماییم کنید و اطلاعاتتون رو راجع به این پردازنده بگین.

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

سلام خدمت دوستا ن عزیز. دوستان ازتون مشاوره میخوام ممنون میشم که راهنماییم کنید چون به شدت بر سره دوراهی موندم!

من کارم تدوین.ولی در کنارش بازی هم زیاد میکنم! یعنی به صورت نسبی 50 درصد با سیستم بازی میکنم و 50 درصد هم تدوین و کارهای گرافیکی که به رندر گیری احتیاج داره!
    الان هم میخوام پردازنده i7 5820 رو تهیه کنم! اونجور که فهمیدم این پردازنده برای کار من بسیار مناسب هست! میخواستم ببینم این پردازنده چه تفاوت هایی با 4790 داره! آیا اصلا

گل بود به سبزه نیز اراسته شد اینا جواب نمو به زور میدن بیان تورو جواب بدن

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

ممنون که جواب دادی لطفا درباره سوال دومم که بالا هست و تفاوت دو تا مادربوردو مشخص کرده بده بگو اونایی که با علامت قرزم هشخص کردم چی هستن؟
    pci express در واقع همون در گاه گرافیک هست که سه ورژن مختلف داره 1 و2 و3 .ورژن یکش که کلا دیگه تولید نمیشه .میمونه ورژن 2 و ورژن 3 .دارای سرعتای نختلفی هم هستن از 4x و 8x و 16x
    usb conenctor هم که همون درگاه یو اس بی هستن.تعدادشو مشخص میکنه که چن تا داره
    اون دو تا نمودار پایین هم بنچ مارکک هستن یعنی اومدن ازشون تست گرفتن با نرم افزارای مختلف و نتیجه رو گذاشتن.
    چیزایی هم که در مورد cpu نوشته شده بیشتر مربوط به اطلاعات ورودی برق هستن و برای اورکلاکرای حرفه ای کاربرد داره.
    dual bios هم یعنی مین دو تا بایس داره و اگه برا یکشی مشکلی پیش اومد میشه رو اون یکی سوییچ کرد.بازم برا اورکلاک هست

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    لطفا تاپیک جدا بزنین و حداکثر بودجتون رو هم مشخص کنین.

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

pci express در واقع همون در گاه گرافیک هست که سه ورژن مختلف داره 1 و2 و3 .ورژن یکش که کلا دیگه تولید نمیشه .میمونه ورژن 2 و ورژن 3 .دارای سرعتای نختلفی هم هستن از 4x و 8x و 16x
    usb conenctor هم که همون درگاه یو اس بی هستن.تعدادشو مشخص میکنه که چن تا داره
    اون دو تا نمودار پایین هم بنچ مارکک هستن یعنی اومدن ازشون تست گرفتن با نرم افزارای مختلف و نتیجه رو گذاشتن.
    چیزایی هم که در مورد cpu نوشته شده بیشتر مربوط به اطلاعات ورودی برق هستن و برای اورکلاکرای حرفه ای کاربرد داره.
    dual bios هم یعنی مین دو تا بایس داره و اگه برا یکشی مشکلی پیش اومد میشه رو اون یکی سوییچ کرد.بازم برا اورکلاک هست
    من میخام برای سیستم سی پی یو Core i5 4690k بخرم برای اورکلاک مادربورد Asrock anniversary جواب نمیده یعنی؟ اصلا سی پی یو سری k برای بازی کاربرد داره؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •