تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: گیر کردن بین i5 4690k و 4690

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali 2990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض گیر کردن بین i5 4690k و 4690

سلام لطفا راهنمایی کنید تا من سیستممو ببندم بالاخره

بعضیا می گن اورکلاک سری k تو بازی تاثیر نداره بعضیا میگن ممکنه تو بازی های ایننده نیاز باشه بالاخره من گیر کردم کدومو انتخاب کنم از طرفی تو بنچمارک بازی battlefiled 4 که عکسش پایین هست نشون میده اختلاف بین 4690 و 4690k چهار فریم هست که عدد کمی نیست نظرتون چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

100% چشم بسته نسخه k رو ببند

3. این کاربر از mehdi 78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

یه سوال دیگه ترکیب کدوم سیستم پیشنهاد میشه

در صورت تایید سیستم 3 کدوم مادربورد پیشنهاد میشه اینی که توی عکس هست یا h97 killer اصلا فرق بین performance و killer چی هست؟

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

100% چشم بسته نسخه k رو ببند
    ممنون جواب سوال پایینی رو هم بدی ممون میشم در ضمن برای سری k کولر لازم هست یا نه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

اوّل سلام
    من بودم 4790k بر میداشتم به جای 4690k چون فرکانس حد اکثر 4690k بدون اور کلاک 3.5 هست ولی 4790k فرکانس حد اکثرش بدون اور 4 هست.
    اگه پول دارید صبر کنید نسل 6 اینتل بیاد. خیلی بهتره ولی این هم خوبه فعلا .طرف 4690 نرید . یا 4690k یا 4790k که من میگم 4790k

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
    بعد اگه محدودیت بودجه ندارید یه چیز خیلی بهتر پیشنهاد بدم. اگه ها
    بعد پاور کورسیر بردارید نه گیرین
    رم جی اسکیل که انتخاب شده خوبه .فکر کینگستون رو نکنید. اگه میخوای یه نگا به سیستم پیشنهادی زیر من بنداز
    رم جی اسکیل انتخاب شده خوبه ولی 2 تا کیت بگیر که بشه 16 گیگ
    cpu هم 4790k فقط
    گرافیک هم AMD Radeon R9 295 X2
    psu هم این :
    AX1500i Digital ATX Power Supply — 1500 Watt Fully-Modular PSU
    یه کولر خوب هم خودت انتخاب کن چون می خوای اور کلاک کنی
    کیس هم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوبه
    دیگه چی موند؟ آها اصل کار یعنی جایی که قرار اینا روش سوار شن یعنی مادر بورد. شما از این لینکی که میدم یکی رو انتخاب کن(ببخشید وقت انتخاب و مقایسه نداشتم)
    http://www.gigabyte.com/products/list.aspx?s=42&jid=0&p=346&v=23

بعد هم معلوم نیست هدف شما گیم هست یا اورکلاک ولی یکی از این لینک انتخاب کن یا چند تا بده مقایسه کنم

این ها رو گفتم اگه مشکل پولی نداری!!!!!!!! اگه اینو بگیری عالیه
    یه نکته هم این که طرف 970 نرو

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

ممنون جواب سوال پایینی رو هم بدی ممون میشم در ضمن برای سری k کولر لازم هست یا نه؟
    آها یادم رفت بگم که عکسی که از مقایسه cpu ها گزاشتی ، تو حالت اور کلاک بود

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

اوّل سلام
    من بودم 4790k بر میداشتم به جای 4690k چون فرکانس حد اکثر 4690k بدون اور کلاک 3.5 هست ولی 4790k فرکانس حد اکثرش بدون اور 4 هست.
    اگه پول دارید صبر کنید نسل 6 اینتل بیاد. خیلی بهتره ولی این هم خوبه فعلا .طرف 4690 نرید . یا 4690k یا 4790k که من میگم 4790k

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
    بعد اگه محدودیت بودجه ندارید یه چیز خیلی بهتر پیشنهاد بدم. اگه ها
    بعد پاور کورسیر بردارید نه گیرین
    رم جی اسکیل که انتخاب شده خوبه .فکر کینگستون رو نکنید. اگه میخوای یه نگا به سیستم پیشنهادی زیر من بنداز
    رم جی اسکیل انتخاب شده خوبه ولی 2 تا کیت بگیر که بشه 16 گیگ
    cpu هم 4790k فقط
    گرافیک هم AMD Radeon R9 295 X2
    psu هم این :
    AX1500i Digital ATX Power Supply — 1500 Watt Fully-Modular PSU
    یه کولر خوب هم خودت انتخاب کن چون می خوای اور کلاک کنی
    کیس هم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوبه
    دیگه چی موند؟ آها اصل کار یعنی جایی که قرار اینا روش سوار شن یعنی مادر بورد. شما از این لینکی که میدم یکی رو انتخاب کن(ببخشید وقت انتخاب و مقایسه نداشتم)
    http://www.gigabyte.com/products/list.aspx?s=42&jid=0&p=346&v=23

بعد هم معلوم نیست هدف شما گیم هست یا اورکلاک ولی یکی از این لینک انتخاب کن یا چند تا بده مقایسه کنم

این ها رو گفتم اگه مشکل پولی نداری!!!!!!!! اگه اینو بگیری عالیه
    یه نکته هم این که طرف 970 نرو
    داداش مرسی ولی اینو بدون که من حداکثر بودجه ام 3400 هست و بیشتر از این نمیتونم هزینه کنم لطفا در حد بودجه ام پیشنها بدید

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

یه سوال رزولیشنی که توسط سیستم ساپورت میشه به مادربورد ربط داره یا کارت گرافیک چون اولش میخاستم مادربورد ازراک انیورساری z97 بخرم چون دیدم بالاتر از فول اچ دی پشتیبانی نمیکنه منصرف شدم ولی کارت 970 تا 4k ساورت میکنه الان ساپورت رزولیشن به کدومش ربط داره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

داداش مرسی ولی اینو بدون که من حداکثر بودجه ام 3400 هست و بیشتر از این نمیتونم هزینه کنم لطفا در حد بودجه ام پیشنها بدید

خب ... یه قیمت بگیر ببین چند در میاد این که گفتم.بعد اول از کیس شروع میکنیم و مدل ساده تری (ولی خوب) انتخاب می کنیم.بعد شما نگفتی برای چی می خوای این رو گیمینگ و یا اورکلاک و گیمینگ و یا رندرینگ و ... پاوری که خودت برده بودی 80+ برنز داشت ولی مال من تیتانیووم داره که ته استاندارد 80+ هست و عالی برا اور کلاک و من این رو پیشنهاد کردم چون دیدم 4690 و 4690k رو تو اورکلاک مقایسه کرده بودی!!! شما از همون منبع قیمت بگیر ببینم این چند در میاد چون قیمت ها دستم نیست ولی بدون اگه این رو بگیری ، دیگه تا 5 سال کم کم رو fhd رو تنظیمات بالا بازی کنی ولی دور 970 رو خط بکش. شما قیمت اینی که گفتم + مادر بورد انتخابی از برند گیگابایت یا ایسوس رو بده.فقط بگو میخوای اور کنی یا نه

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

خب ... یه قیمت بگیر ببین چند در میاد این که گفتم.بعد اول از کیس شروع میکنیم و مدل ساده تری (ولی خوب) انتخاب می کنیم.بعد شما نگفتی برای چی می خوای این رو گیمینگ و یا اورکلاک و گیمینگ و یا رندرینگ و ... پاوری که خودت برده بودی 80+ برنز داشت ولی مال من تیتانیووم داره که ته استاندارد 80+ هست و عالی برا اور کلاک و من این رو پیشنهاد کردم چون دیدم 4690 و 4690k رو تو اورکلاک مقایسه کرده بودی!!! شما از همون منبع قیمت بگیر ببینم این چند در میاد چون قیمت ها دستم نیست ولی بدون اگه این رو بگیری ، دیگه تا 5 سال کم کم رو fhd رو تنظیمات بالا بازی کنی ولی دور 970 رو خط بکش. شما قیمت اینی که گفتم + مادر بورد انتخابی از برند گیگابایت یا ایسوس رو بده.فقط بگو میخوای اور کنی یا نه
    لطفا اول سوال بالایی رو جواب بده. چرا دور 970 رو خط بکشم مگه چشه؟ برای بازی میخام مادر بورد انیور ساری ازراک فقط میخام بدانم ساپورت رزولوشن به مادربورد بستگی داره یا کارت گرافیک

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •