تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: کمک درمورد مودم D-Link وایرلس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض کمک درمورد مودم D-Link وایرلس

سلام دوستان
    من دو روزه یه مودم وایرلس دی لینک خریدم و همه چیش عالیه از انتن دهیش و سرعتش راضیم
    فقط یه مشکلی دارم اونم این ک مودم کلا بدون قطعی کار میکنه ولی شبا موقع دانلود رایگان خودبخود قطع میشه با اینکه چراغ نت مودم سبزه میدونین مشکل چیه؟
    و یه سوال دیگه داشتم من چون قبلا مودم بدون وایرلس داشتم زیاد اگاهی ندارم میخواسم بدونم واس مودم های وایرلس دار کانکشن نمیشه ساخت؟ مثلا من بعضی وقتا اگه بخوام به نت وصل نباشم حتما باید دستگاه رو خاموش کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام.اینکه شبها مودمت قطع میشه شاید مربوط به سرویس دهنده هست.با اون یکی مودمت امتحان کن ببین اونم شبا قطعه یا نه.
    واسه درست کردن کانکشن هم باید اول اونو توی تنظیمات مودم روی حالت bridge بزاری.بعد توی ویندوز مثل مودم قبلی یه کانکشن درست کن.ولی فکر کنم توی اون حالت از وایرلس نمیشه استفاده کرد.در ضمن توی همین حالتی که هست یعنی pppoe امنیتش بیشتره.البته اگه پسورد مودم یعنی admin رو عوض کنی که کسی نتونه از طریق اینترنت وارد تنظیمات مودمت بشه.
    اگه میخوای گاهی وقتا کامپیوتر به اینترنت وصل نباشه میتونی توی همونجا که کانکشنها هستن بری روی قسمت LAN روی local area connection کلیک راست کن و Disable کن.بعد وقتی خواستی وصل بشی از همونجا Enable کن.
    Last edited by paveej; 20-06-2015 at 11:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •