سلام دوستان من میخوام این سیستم رو بگیرم تا الان رنج قیمتش شده دو میلیون و صد تومن . به نظرتون قیمتش رو خوب داده؟ و اینکه گرافیک gt 740 خوبه یا r7 260 ؟ قیمت این دو تا گرافیک چنده؟ از نظر مادربرد مشکلی ندارن؟
![]()
سلام دوستان من میخوام این سیستم رو بگیرم تا الان رنج قیمتش شده دو میلیون و صد تومن . به نظرتون قیمتش رو خوب داده؟ و اینکه گرافیک gt 740 خوبه یا r7 260 ؟ قیمت این دو تا گرافیک چنده؟ از نظر مادربرد مشکلی ندارن؟
![]()
نوع کاربری رو مشخص کنید دوست عزیز.
برای کار سه بعدی و گرافیکی. تا این رنج قیمت میتونم هزینه کنم. سیستم خوبه؟ از اون دوتا کارت گرافیک کدوم بهتره
بین اون دو گرافیک مدل R7 260 بهتره.
قیمتشون چنده
کارت GT 740 بود و نبودش تأثیری در عملکرد سیستم نداره. توصیه میکنم کلاً قید خرید کارت گرافیک مجزا رو بزنید و به جاش پردازنده رو به i7 ارتقاء بدید.
سیستم پیشنهادی:
Intel Core i7 4790 / 1,040
GIgabyte GA-H97-D3H / 420
GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7 / 260
Seagate Barracuda 1TB / 170
Cooler Master Elite V2 550W / 170
150 / کیس و درایو نوری
جمعاً به قیمت 2،210
در آینده برای افزایش کارایی سیستم میتونید رم رو به 16 گیگ برسونید و یک درایو SSD هم اضافه کنید.
چطور این کارت گرافیک تاثیری در کار سیستم نداره؟
انتخاب کارت گرافیک و پردازنده برای رندر گرفتن به موتور رندرینگ شما بستگی داره. اما تقریباً همیشه اولویت با پردازنده مرکزیه. کارت گرافیکهای رایج گیمینگ برای کارهای رندرینگ مناسب نیستند و باید از کارتهای Workstation استفاده بشه. اما به دلیل قیمت زیاد این امکان برای شما وجود نداره. GT 740 فقط باعث میشه سیستم در بخش Vireport برنامه 3ds max روانتر عمل کنه و عملاً کار دیگهای انجام نمیده...
از چه موتور رندری استفاده میکنید؟
اخه با این سیستم بعضی مواقع هم بازی میشه. مادربردش چه مدلی باشه خوبه؟ اونکه تو فاکتور هست خوبه یا با اون رنج قیمت چیز بهتری هم میشه بست
کاربری گیم و رندرینگ هیچ ربطی به هم ندارن. همونطور که توضیح دادم خرید کارت گرافیک گیمینگ تأثیری در رندرینگ نداره ولی برای بازی کردن با سیستم مهمترین قطعه هستش. اگه بخواین کارت گرافیک بخرید مجبور میشن از بودجه پردازنده اصلی کم کنید که عملکرد سیستم در رندرینگ رو کاهش میده. توصیه من اینه که فعلاً قید گیم رو بزنید و سیستم پیشنهاد شده در پست 6# رو تهیه کنید. در آینده میتونید با حدود 500 تومن یک کارت GTX 750 Ti برای گیم به سیستم اضافه کنید. پاور پیشنهاد شده برای این اضافه کردن این کارت به سیستم کفایت میکنه...
اگر به هر دلیلی با راه پیشنهادی من موافق نیستید، میتونید سیستم زیر رو تهیه کنید که هم کارت گرافیک نسبتاً مناسبی داره و هم قدرت پردازشی قابل قبولی:
Intel Core i5 4690 / 750
Gigabyte GA-H81M-S2PV / 180
GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7 / 260
Seagate Barracuda 1TB / 170
Zotac GTX 750 Ti 2GB / 530
Cooler Master Elite V2 550W / 170
150 / کیس و درایو نوری
جمعاً به قیمت 2،210
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)