تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: سوال در مورد پانسمان بعد از عمل

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض سوال در مورد پانسمان بعد از عمل

سلام دوستان

دیروز عمل برداشت کیست پیونیدال یا همون سینوس پیونیدال رو داشتم . مکانش تقریبا قسمت بالای باسن بود . پانسمان کرده و نمیدونم بخیه هم زده یا نه . اما چیزی که در اورده بود تقریبا اندازه یه گردو بود که نمیدونم همش کیست بود یا چربیهای اطراف هم داشت .

خلاصه بعد از عمل دکتر گفته تا 10 روز دست به پانسمان نزنم و خیسش هم نکنم . حتی دستشویی هم با دستمال توالت انجام بدم و حموم هم نرم .

اما قبلا کسایی که همین عمل رو داشتن و جاش هم همونجا بوده رو دیدم که باید هر روز یا روز درمیون پانسمان رو عوض میکردن و بتادین میزدن . یه کم واسم عجیب بود این توصیه پزشک . حتی پرستارها هم میگفتن نباید دست به پاسمان بزنم و خیسش نکنم تا 10 روز .

چیزی هم در مورد برداشت پانسمان نگفته . یعنی خودم باید بردارم بعد از 10 روز یا به خودش مراجعه کنم . شرمنده چون دکتر بعد از عمل محل س.. هم به من نذاشت و گیرش نیاوردم که ازش بپرسم اومدم اینجا سوال میپرسم .

اگه حالا مشکل نداره که شنبه نرم مطبش ولی اگه اشتباه کرده باشه که میرم ببینم چی میگه . یه وقت زخم عفونی نشده .

ممنون میشم راهنمایی کنین .

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

روش پانسمان پس از جراحی کیست پینوییدال با توجه به عمل باز یا بسته مقداری متفاوته ولی همونطوری که خودتون گفتین معمولا یا پانسمان بعد چند روز کلا برداشته میشه و یا تعویض مداوم میشه و با این تفاسیر شما احتمالا عمل جراحی باز شدین یعنی بخیه زده نشده و دوستانتون که تعویض پانسمان داشتن عمل جراحی بسته شدن که روش جراحی به صلاحدید پزشک شما برمیگرده ولی با توجه به اینکه هیچوقت نمیشه ندیده نظر داد و توصیه ای کرد مطمئنا توصیه ی پزشک معالجتون ارجحه ولی از نظر من بهتره مراجعه کنین و مطمئن بشین از اینکه اشتباهی متوجه تعداد روزهای نگهداری پانسمان نشده باشین چون این خیلی روتینه که بیمار به اشتباه متوجه میشه و شاید اصلا منظور از 10 روز تعداد روز برای مراجعه مجدد بوده. درضمن پزشک هم موظفه توضیح کامل درمورد شرایط بعد از عمل و نحوه ی پانسمان و نیاز یا عدم نیاز به مراجعه ی مجدد به مریض بده

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام در عمل باز درسته که نباید پانسمان و زخم اب بخوره اما باید به صورت روزانه پانسمان تعویض و زخم شستو شو داده بشه به جراح تون مراجعه کنید احتمالن اشتباهی شده.. اون قسمت بشدت مستعد به عفونت است...

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

الان که دوباره زنگ زدم بیمارستان بخش پرستاری گفت درسته و مشکلی نیست . نوع پانسمان من باز بوده که بعد از 10 روز باید برم پانسمان عوض بشه . توی این مدت هم اب نخوره بهش .

ویرایش: البته الان که یادم میاد سر عمل دکتر گفت چون پانسمانت فشاریه نباید تا 10 روز برش داری . الان محل پانسمان هم سفته و قشنگ فیت شده توی اون محل .
    Last edited by Gregar; 13-06-2015 at 11:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •