تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: هوش, حافظه, تمرکز...

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض هوش, حافظه, تمرکز...

سلام بچه ها...

من یه مشکلی داشتم که تقریبا 4 سالیه گریبان گیرم شده... البته الان 22 سالم هست...
    اونم اینه که مثل قدیم اصلا نمرکز ندارم سر کلاس ها اصلا نمیتونم به درس گوش بدم... یا حتی یه نفر خصوصی هم چیزی بهم یاد میده... با اینکه نهایت سعیمو میکنم گوش بدم بعد 20 30 ثانیه میفهمم که اصلا در حال گوش دادن نبودم
    یا مثلا هیچی از کل کلاس هایی که رفتمو بلد نیستم یا یادم نمیاد...

میخواستم بدونم آیا این حل شدنیه؟ چون اوایل نمره هام خوب بود اصلا این مشکلو نداشم... و اگه حل شدینه چه جایی باید برم؟
    روان شناس؟ روان پزشک؟ دکتر اعصاب؟

خیـــلی ممنون

2. این کاربر از Amir Hossein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام بچه ها...

من یه مشکلی داشتم که تقریبا 4 سالیه گریبان گیرم شده... البته الان 22 سالم هست...
    اونم اینه که مثل قدیم اصلا نمرکز ندارم سر کلاس ها اصلا نمیتونم به درس گوش بدم... یا حتی یه نفر خصوصی هم چیزی بهم یاد میده... با اینکه نهایت سعیمو میکنم گوش بدم بعد 20 30 ثانیه میفهمم که اصلا در حال گوش دادن نبودم
    یا مثلا هیچی از کل کلاس هایی که رفتمو بلد نیستم یا یادم نمیاد...

میخواستم بدونم آیا این حل شدنیه؟ چون اوایل نمره هام خوب بود اصلا این مشکلو نداشم... و اگه حل شدینه چه جایی باید برم؟
    روان شناس؟ روان پزشک؟ دکتر اعصاب؟

خیـــلی ممنون
    سلام دوستان.

منم مشکل امیر آقا رو دارم،

یعنی حافظم ضعیف شده،سر کلاس یاد نمیگیرم،یه مطلبی رو که میخونم انگار هیچیش رو نخوندم

اگه کسی مطلبی رو برام بگه فقط درصدش یادم میمونه (تازه اگه یادم نره)

کلا هیچی یادم نمیمونه،نه اسم افراد نه فامیلیشون و نه .....

4. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

البته این بیشترش ربط داره به مقدار استفاده از اینترنت و ذهن مارو تنبل و تنبل تر میکنه جهت یاد آوری

6. 2 کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

باید مشخص بشه دلیلش چیه. از کم خونی و بی تحرکی و کم خوابی میتونه باشه تا وسواس و اضطراب و افسردگی. یه لینکی در مورد مشکلات ذهنی توی امظام هست که حاصل تجربیات خودم و شاگردای کنکوریم در درمان مشکلات ذهنی هست. حتما مطالعش کن و بعدا هم به متخصص اعصاب و روان (روانپزشک) مراحعه کن.

8. 3 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

باید مشخص بشه دلیلش چیه. از کم خونی و بی تحرکی و کم خوابی میتونه باشه تا وسواس و اضطراب و افسردگی. یه لینکی در مورد مشکلات ذهنی توی امظام هست که حاصل تجربیات خودم و شاگردای کنکوریم در درمان مشکلات ذهنی هست. حتما مطالعش کن و بعدا هم به متخصص اعصاب و روان (روانپزشک) مراحعه کن.
    عزیز برای سن 22 سال ، کم تحرکی چطور میتونه باعث عدم تمرکز حافظه بشه؟

10. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام آقای سید محمدی عزیز

منم این مشکل رو دارم منتها 22 سالم نیست،

خیلی بی دقت و حواس پرت شدم جدیدا و اصلا تمرکز ندارم،

وقتی درس میخونم،یک بار که از روی متن بخونم انگار اصلا نخوندم،کلمات و جملاتی که خوندم رو سر امتحان فراموش میکنم

خیلی کم تحرک هستم (غذای چرب هم زیاد میخورم)،استرس دارم و مضطرب هستم و نشستن زیاد پای اینترنت و ... باعث شکست مطلق من در کنکور شد!!

(اون وبلاگتون هم خیلی وقت پیش خونده بودم،واقعا برام مفید بود.)
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 11-06-2015 at 18:42.

12. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام امیر جان

این مشکل دو تا حالت داره :

جنبه جسمی : که این مربوط میشه تحرک بیشتر / ورزش کردن مخصوصا از نوع هوازی مثل شنا / غذای سالم خوردن که حاوی ویتامین های بیشتر برای مغز باشه و .... که اینها همه باعث فعال تر شدن مغز

میشه همچنین خوابیدن به موقع و به اندازه که این رابطه خیلی خیلی مستقیمی با عدم تمرکز و تقویت حافظه داره و اینکه ساعات پای پی سی گیم تی وی مسنجر و ... تا جایی که میتونی کم کنی که باز

همه اینها باعث درگیری بیشتر ذهن میشه و تاثیرات منفی خودش رو داره البته نه به صورت مستقیم که بتونی حسش کنی ...

اما مورد دوم حالت روحی روانی قضیه هست : یعنی اگر دچار استرس و اضطراب به هر دلیلی باشی که منجر به این بشه که دائم توی فکر باشی از عوامل کاهش تمرکز هست ...

و نکته مهمتر اینکه چیزی به اسم حافظه ضعیف وجود نداره این مشکلی که میگی اگر مربوط به درس باشه احتمالا یکی از دلایلش کمبود انگیزه هست مسلما وقتی انسان به چیزی علاقه نداشته باشه

انگیزش برای یادگیری اون موضوع کم میشه حتی اگر بخوان خصوصی یادش بدن و ذهن میخواد تا جایی که میتونه از روی اون موضوع فرار کنه بعد فکر میکنی حافظت مشکل داره ... احتمالا تمام مراحل گیم هایی رو که رفتی با جزئیاتش رو هم یادت نمیاد

اینکه چیزی که یاد گرفتیم بر مرور یادمون بره یه چیزه کاملا عادی هست و باید از روش های تکرار و مرور که باعث کاهش فراموشی مطالب بشه استفاده کنی ...

پس بهتره به جای رفتن پیش روانشناس و روانپزشک دو تا کتاب در مورد اصول مطالعه و یادگیری و افزایش تمرکز و تند خوانی و ... بخونی بعد متوجه میشی که یک عمر سر یادگیری مخصوصا بادگیری درس چه زجری میکشیدم و کاشکی به جای این همه درسهای بی خودی که خوندیم از اول بهمون یاد میدادن که اصلا چطوری مطالعه کنیم نه اینکه فقط بگن برو درست بخون

Last edited by Mr_100_dolari; 11-06-2015 at 23:28.

14. 3 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hesam_a_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

جمعیت زیاد شده وبین این همه هر کس منجمله خودم ممکن دچار یه سری اختلالات بشه ولی فردی که اصلا مطالعه نداره هیچ وقت نمیفهمه و لازمم نداره همش هی نصیحت میکنیم مسلما تو این دوره قرن 21 ثابت شده که انگیزه پایه فیزیولیکی داره وقتی نیست به زور نمیشه انکیزه داد پس بهتره جای اتلاف وقت واقع بین باشیم چون اخرش میریم پیش پزشک حا لا طرف قبل کنکور بهتر مشکل حل شه چون ایندش دگرگون میشه من خودم مطمیینم تا 20درصد ورزش و تغذیه و... خوبه باقیش مال نقص یه قسمتی از مغز که همه دارن ولی همه که نمیخوان ریاضی بخونن که خسته شن ولی شما برو پیش دکتر تا واقعا این مشکل حل کنه

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام آقای سید محمدی عزیز

منم این مشکل رو دارم منتها 22 سالم نیست،

خیلی بی دقت و حواس پرت شدم جدیدا و اصلا تمرکز ندارم،

وقتی درس میخونم،یک بار که از روی متن بخونم انگار اصلا نخوندم،کلمات و جملاتی که خوندم رو سر امتحان فراموش میکنم

خیلی کم تحرک هستم (غذای چرب هم زیاد میخورم)،استرس دارم و مضطرب هستم و نشستن زیاد پای اینترنت و ... باعث شکست مطلق من در کنکور شد!!

(اون وبلاگتون هم خیلی وقت پیش خونده بودم،واقعا برام مفید بود.)
    شما احتمالا هم باید آزمایش کم خونی بدین هم دارو مصرف کنین. شایدم دکتر به جای دارو، مکمل بده بهتون. به هر حال راه درمان شما از مطب روانپزشک میگذره...

17. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •