تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: سوال در مورد کپی گرفتن از هارد دیسکهای راید صفر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض سوال در مورد کپی گرفتن از هارد دیسکهای راید صفر

سلام
    دوستان یک سوال دارم در مورد هارد دیسکهای راید صفر
    من یک لپتاپ سونی دارم که حالا کار نمیکنه ، این لپ تاپ دو تا هارد 250 گیگابایتی Sata 1 داشت که به صورت راید صفر بسته شده بود که ظرفیت کل آن شده بود 500 گیگ .
    همانطور که میدونید در راید صفر اطلاعات در بین دو تا هارد تقسیم میشه و هیچ کدوم از هاردها به تنهایی اطلاعات قابل استفاده ای ندارند و باید حتما با هم دیگه به سیستم وصل بشن .
    حالا من میخوام این هاردها رو به یه کامپیوتر دیگه وصل کنم و از اطلاعات اونها کپی بگیرم
    مادربرد کامپیوتری که میخوام این هاردها رو به اون وصل کنم گیگابایت است و چیپ ست مادربرد اون H87 است .
    حالا میخوام بدونم در UEFI چه تنظیماتی انجام بدم که آن کامپیوتر این هاردها را بشناسد و من بتوانم از اطلاعات آنها کپی بگیرم.
    آیا باید برنامه خاصی ست آپ کنم که آن کامپیوتر این هاردها را بشناسد ؟
    آیا باید اونها رو به ترتیب خاصی به مادربرد وصل کنم ؟ مثلا هر کدوم رو به یه پورت خاص به مادربرد .
    آیا این خطر وجود داره که اگه هاردها رو اشتباه وصل کنم اطلاعات اون بپره ؟
    اگر این هاردها راه اندازی شود احتمالا ویندوز اون سعی خوهد کرد که درایورهای اون مادر برد را نصب کند . من احتیاجی به اونها ندارم فقط ماوس و مانیتور و یکی از پورتهای یو اس بی که بتونم هارد اکسترنال رو به اون وصل کنم برام کافیه .
    لطفا دوستانی که اطلاعاتی در این مورد دارن منو راهنمایی کنن .
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان کسی جواب سوال منو نمیدونه ؟
    فکر میکنم بد نباشه این سوالو تو قسمت شبکه هم بپرسم چون دوستان شیکه کار برای بالا بردن امنیت و سرعت شبکه از راید خیلی استفاده میکنن و به پیکر بندی اون وارد هستن .

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مادربرد کامپیوتری که میخوام این هاردها رو به اون وصل کنم گیگابایت است و چیپ ست مادربرد اون H87 است .
    چيپست لپتاپ هم H87 بود ؟ اگه چيپستها و تنظيمات RAID در دو مادربرد يكسان نباشه فكر نكنم بتونيد به اطلاعات دسترسي داشته باشيد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

چيپست لپتاپ هم H87 بود ؟ اگه چيپستها و تنظيمات RAID در دو مادربرد يكسان نباشه فكر نكنم بتونيد به اطلاعات دسترسي داشته باشيد .
    نه دوست عزیز ، لپ تاپ قدیمیه ، 6 سال پیش خریده بودمش و چیپستش هم PM965 اینتل هستش . فکر نکنم نوع چیپست تاثیری داشته باشه ولی تنظیمات راید خیلی مهمه . البته مطمئن نیستم شاید هم تاثیر داشته باشه ، مسئله اینه که من با این که کامپیوترهای زیادی جمع کردم ولی هیچوقت از راید استفاده نکردم حالا هم دو تا هارد یکسان خالی ندارم تا لاقل یه بار رو یه هارد دیگه تمرین کنم .
    ممنون از جوابتون .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •