تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: تحلیل ازمایش خون

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض تحلیل ازمایش خون

سلام
    من ازمایش دادم دکتری هم که باید نتیجه رو نشون بدم تا هفته دیگه نیست . خیلی هم عجله دارم ببینم نتیجه به چه صورت هست برای همین عکس های ازمایش میذارم اگر دوستانی که سررشته دارن ممنون میشم تحلیل کنن

محتوای مخفی: نتیجه :  

البته 9 صفحه ازمایش بود ولی خوب این دوتا مهم تره فکر کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Colton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزیز مورد مهمی که در آزمایش شما دیده می شه میزان بالای کلسترول و تریگلسرید هست. یعنی همون چربی خون. قند خونتون هم بالاتر از حد نرمال نشون می ده که به احتمال زیاد تریگلسرید بالا مسببش بوده. البته دیابت نیست ولی از همین الان باید به فکر کنترلش باشید.

سابقه چربی خون بالا داشتید؟

3. این کاربر از Colton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

دوست عزیز مورد مهمی که در آزمایش شما دیده می شه میزان بالای کلسترول و تریگلسرید هست. یعنی همون چربی خون. قند خونتون هم بالاتر از حد نرمال نشون می ده که به احتمال زیاد تریگلسرید بالا مسببش بوده. البته دیابت نیست ولی از همین الان باید به فکر کنترلش باشید.

سابقه چربی خون بالا داشتید؟
    ممنون
    نه سابقه چربی خون نداشتم قبلا
    من فقط تالاسمی مینور هم داشتم الان تو ازمایش انگار نشون نمیده !
    فکر کنم رفتنیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام
    من ازمایش دادم دکتری هم که باید نتیجه رو نشون بدم تا هفته دیگه نیست . خیلی هم عجله دارم ببینم نتیجه به چه صورت هست برای همین عکس های ازمایش میذارم اگر دوستانی که سررشته دارن ممنون میشم تحلیل کنن

محتوای مخفی: نتیجه :  

البته 9 صفحه ازمایش بود ولی خوب این دوتا مهم تره فکر کنم

دوست گرامی شما یه نمه کم خونی دارین . از نوع :
    کم خونی میکروسیتیک.
    البته احتمال تالاسمی هم در نگاه اول وجود داره اما رد میشه به دو دلیل زیر :
    معمولا ارثی هستش .
    مقدار M.C.H شما هم کاهش پیدا کرده . ( که معمولا در کم خونی میکروسیتیک این اتفاق می افته )
    این مشکل اساسا ناشی از کمبوده اهنه !
    حالا چرا خود اهن کم شده خودش دلایل زیادی داره :
    تغذیه
    خون ریزی معده
    سوختگی
    صدمات جسمی

در کل ارزو میکنیم همیشه سلامت باشید.

و اینکه در کل مشکل خاصی ندارین !

6. این کاربر از ziyajan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

دوست گرامی شما یه نمه کم خونی دارین . از نوع :
    کم خونی میکروسیتیک.
    البته احتمال تالاسمی هم در نگاه اول وجود داره اما رد میشه به دو دلیل زیر :
    معمولا ارثی هستش .
    مقدار M.C.H شما هم کاهش پیدا کرده . ( که معمولا در کم خونی میکروسیتیک این اتفاق می افته )
    این مشکل اساسا ناشی از کمبوده اهنه !
    حالا چرا خود اهن کم شده خودش دلایل زیادی داره :
    تغذیه
    خون ریزی معده
    سوختگی
    صدمات جسمی

در کل ارزو میکنیم همیشه سلامت باشید.

و اینکه در کل مشکل خاصی ندارین !
    ممنون
    اتفاقا تالاسمی مینور که دارم ارثی هست چون مادرم و خواهر و برادرهام هم دارن .
    سالم و موفق باشید

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کلسترول شما خیلی خیلی بالاتس و به تنهای هم مشکل زا هست. مقدار HDL هم نرماله ولی LDL در برگه نیست بهتر بود همه برگه ها رو قرار میدادین به جز اون برگه که حاوی نمودار و شکل هست بقیه برگه ها همشون مهم هستن.
    قند خون هم بالا هست اگه ناشتا بوده باشین ( 11 ساعت بعد از شام آزمایش داده باشین در حالی که بعد از بیدار شدن هم خیلی زیاد راه نرفته باشین ) بایدگفت قندتون بالاست. یه مدت باید رژیم رو مراعات کرد بعدش اگه بازم قند خون بالا بود قرص متفورمین 250 صبح ها باید مصرف بشه. البته پزشکتون تجویز کنه باید.
    اگه T3 , T4 , TSH , SGOT هم در آزمایش ها هست اونا هم خیلی مهمن چون به نظر میرسه یه آزمایش کلی باشه.

9. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کلسترول شما خیلی خیلی بالاتس و به تنهای هم مشکل زا هست. مقدار HDL هم نرماله ولی LDL در برگه نیست بهتر بود همه برگه ها رو قرار میدادین به جز اون برگه که حاوی نمودار و شکل هست بقیه برگه ها همشون مهم هستن.
    قند خون هم بالا هست اگه ناشتا بوده باشین ( 11 ساعت بعد از شام آزمایش داده باشین در حالی که بعد از بیدار شدن هم خیلی زیاد راه نرفته باشین ) بایدگفت قندتون بالاست. یه مدت باید رژیم رو مراعات کرد بعدش اگه بازم قند خون بالا بود قرص متفورمین 250 صبح ها باید مصرف بشه. البته پزشکتون تجویز کنه باید.
    اگه T3 , T4 , TSH , SGOT هم در آزمایش ها هست اونا هم خیلی مهمن چون به نظر میرسه یه آزمایش کلی باشه.
    من پزشک نیستم اما به نظرم در مرحله اولیه فقط TSH لازم هست.T3وT4 نیازی نیست. به جای این 2 ازمایش هورمونی میشه Vitamin D رو جایگزین کرد.که در ایران کمبود ش شایع شده و اساسی.
    بهتر هست که مثلا به جای اون ALT,AST اندازه گیری بشه.

11. 2 کاربر از iranch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام حرفم ربطی به تاپیک نداره اما وعیت چربی خون در مملکت وحشتناک خراب هست. اون روز در یک درمانگاه بودم. زده بود در سال 93 روی حدودا 60 هزار نفر ازمایش خون که انجام دادند. یک امار گرفتند از هر 100 نفر 63 نفر چربی خون دارند

13. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

ممنون
    اره ازمایش کلی بوده ولی خوب گفتم زیاد میشه دو صفحه اولش گذاشتم بقیه صفحات هم میذارم اگر زحمتی نیست ببینید :

محتوای مخفی: : 

در مورد بالا بودن قند خون هم من اصلا شیرینی و کلا چیزای شیرین خیلی خیلی کم میخورم . ادم لاغری هستم و کلا از خوردن صبحانه که متنفرم و شاید در ماه یک روز بیشتر نخورم ناهار و شامم که اگر دوست داشته باشم بازم به یه بشقاب نمیکشه و روزایی که دانشگاه هم برم که کلا از صبح تا بعد از ظهر فقط یه آدامس میندازم بالا و تا 5-6 ساعت تو دهنمه شاید به خاطر اینه قند بالا؟!!
    نمیدونم این چربی و قند بالا از کجا میاد

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

من پزشک نیستم اما به نظرم در مرحله اولیه فقط TSH لازم هست.T3وT4 نیازی نیست. به جای این 2 ازمایش هورمونی میشه Vitamin D رو جایگزین کرد.که در ایران کمبود ش شایع شده و اساسی.
    بهتر هست که مثلا به جای اون ALT,AST اندازه گیری بشه.
    ویتامین D همینه دیگه ؟

اینم انگار داغونه وضعیتم

سلام حرفم ربطی به تاپیک نداره اما وعیت چربی خون در مملکت وحشتناک خراب هست. اون روز در یک درمانگاه بودم. زده بود در سال 93 روی حدودا 60 هزار نفر ازمایش خون که انجام دادند. یک امار گرفتند از هر 100 نفر 63 نفر چربی خون دارند
    کلا تو ایران همه چی وضعیتش خرابه ... با همین وضعیت پیش بریم یا همه سکته میکنن یا از سرطان میرن
    البته من که شخصا در مورد خودم استقبال میکنم از این موضوع هر چی زودتر بهتر

16. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •