تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: اندروید یا IOS؟

داره خودمونی میشه MOHAMMAD__REZA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    ایلام

14 اندروید یا IOS؟

سلام.اندروید بهتره یا IOS؟بعضی ها میگن IOS نرم افزاراش پولیه و به درد نمی خوره و ...اینا راسته؟یعنی اندروید بهتره؟من تا حالا با IOS کار نکردم و چیز زیادی ازش نمی دونم.لطفا زود جواب بدین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    شیـــــــــــــــــــــــــــــراز

پيش فرض

داداشم نگا من خودم الان z1 دارم یعنی اندروید دسمه ولی چون تجربه داشتن ios دارم شک نکن هیچی ios نمیشه
    هرکی بگه بده تو ایران کارایی نداره فلانه بهمانه شک نکن قدرت خریدشو نداره اینجوری خودشو توجیح میکنه
    اتفاقا همون اندذروید هم کم اپلیکیشن پولی نداره ولی خب به هر حال اصا پولی هم باشه اون بنده خداها زحمت کشیدن برنامه طراحی کردن که پولی ازش در بیارن
    و راه فری نصب کردن همون برنامه های پولی هم که گفتی هست

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اصلا ربطی بو پولی بودن و اینا نداره و ساخت Apple ID هم یکی از ساده ترنی کار هاییه که خیلی بلد نیستن
    من حرف شمارو قبول دارم که حسی که iOS بهت میده هیچی نمیده، ولی باید قبول کنید که تا وقتی یه اینترنت نا محدود با سرعت عالی نداشته باشی iOS خیلی اذیتیت میکنه با اون آپدیت هاش و همچنین لذت کار کردن باهاش و خریدن آهنگ از iTunes وقتی مشخص میشه که این کارو رو واقعا بکنید که در این صورت باید کارت اعتباری داشته باشید. البته شماهایی که آهنگ ایرانی گوش میدید قضیه اش جداست...

کلا اندروید بهت قابلیت های Customization فراوانی میده.. راحت هر کاری بخوای باهاش میتونی بکنی ، در ضمن بعضی گوشی های اندورید ضد آب هستن و Micro SD هم میخورن به اضافه اینکه بیشترشون باتری رو بیشتر از iOS نگه میدارن.مثل اینه که رقتی یه مغازه نجاری یه سری چوب خریدی حالا با اونا میتونی مثلا یه صندلی رو هرجوری دلت خواست درست کنی، به اضافه اینکه اندروید عمولا بعد از دوسال دیگه گوشی هاش آپدیت نمیشن و اینکه امنیت اندروید کمتره و ممکنه در بعضی موارد هنگ کنه
    در iOS تجربه کاملا فرق میکنه، خیلی راحت میتونی بهش عادت کنی، بهت یه چیز تموم شده تحویل میده ، امکان نداره ویروس بگیره (خیلی کمه) ، مثل اینه که از همون نجاری به جای چوب، یک صندلی درست شده و زیبا بگیری... دوربینش واقعا عالیه و کیفیت صدای آهنگ فوقالعده هست.

در هر صورت بستگی به شما داره

4. این کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •