ممنون
واسه اپدیت بایوس محاله بدم بیرون چون مطمئن ام که هیچی بارشون نیست جز چنتا تامیکار خوب که خیلی دور هستن .یه بار خودم اومدم اپدیت کنم .خیلی دو دل بودم.منتظر یه جمله بودم که تشویق یا منصرفم بکنه! تا پای دانلود تو سایت گیگا رفت .اومدم کلیک کنم که یه جمله رو خوندم که گفته بود این کار ریسکی هست و اگه با بایوس الان مشکل ندارید پیشنهاد میکنم اپدیت نکنید.همین جمله کار خودش رو کرد! مادر بورد من دوال بایوس هست و به گفته گیگابایت اگه حین اپدیت چیزی بشه ، بایوس دوم اطلاعات رو کپی میکنه تو اولی تا دوباره بوت شه کامپیوتر .واسه همین شایدم خودم اپ کنم!! :-()(
بعد یه چیز دیگه .وقتی از اسلیپ در میارم کامپیوتر رو ، اگه بالا بیاد معمولا بعد نیم ساعت پیغام میده که هاردت داره خراب می شه و بک اپ بگیر .نرم افزاری هم که برای چک هارد دارم وضعیت رو میزنه نا مشخص و دما هارد هر چند دقیقه یه بار تو نرم افزار بالا میره و ویندوز هی ارور میده ولی اینا کلا الکیه و اگه تو نرم افزاره ری اسکن بزنم هم سلامتی هارد درست میشه هم دما رو درست نشون میده و الکی بالا نمیبره.انگار بعد اسلیپ یا هایبر نیت سیستم S.M.A.R.T هارد قاطی میکنه! اینو گفتم شاید کمکی کرد
یه چیز دیگه شما کسی رو تو فروم برای راهنمایی خرید سخت افزار سراغ ندارید چون میخوام رم رو ارتقاء بدم و کسی تو اون تاپیک راهنمایی نکرده