تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشکل اجرای رم به صورت دو اسلات همزمان در مادربرد gigabyte ga-m61sme-s2

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض مشکل اجرای رم به صورت دو اسلات همزمان در مادربرد gigabyte ga-m61sme-s2

سلام
    من این مادربرد رو از دوستی دو ماه هست خریدم و تو این دو ماه از یک رم 1 گیگ ddr2 روش استفاده میکردم . تو این دو ماه مشکلی نداشت تا اینکه یه رم 2 گیگ دیگه روش نصب کردم و متوجه شدم که دو تا رم رو به صورت همزمان اجرا نمیکنه و اگر هم اجرا میکنه یکی رو میاره(اونی که ظرفیتش کمتره).
    وقتی رم ها رو جدا گونه تست میکردم مشکل بدتر هم شد( گاهی اوقات وقتی فقط یکی از رم ها رو جا می انداختم اون رو هم شناسایی نمیکرد و بوق مربوط به حافظه رو رو میزد)
    رم ها هم هیچ مشکلی نداره (رو چند سیستم جدا تستشون کردم . با هم و تکی. حتی با رم های دیگه و هیچ مشکلی نداشت).

مشکل دیگه ای هم هست:
    وقتی سیستم رو روشن میکنم اول یک بوق میزنه و بعد هفت تا بوق دوتایی . و بعد اگر با رم مشکلی نداشت بوق سلامت میزنه.
    بوق ها هم کوتاه و صداشون خیلی ضعیفه . در صورتی که بوق مربوط به ارور کارت حافظه و تک بوق سلامت کاملا واضحه.
    موقعی هم که این بوق های ضعیف رو میزنه فن سیستم و سی پی یو ضعیف کار میکنه (البته نه خیلی خیلی ضعیف).

با این بوق ها مشکل خاصی ندارم . مشکل اصلی اینجاست که مادربرد دو تا رم رو با هم اجرا نمیکنه.
    اگه میشه مشکل رو حل کرد که چه بهتر ولی اگر نمیشه فقط یه سوال میمونه:
    اونم اینکه میتونه اون بوق ها این مشکل رو ایجاد کرده باشه؟ به هر حال چیز غیر معمولیه و اگه مادربرد کاملا سالم بوده باشه نباید این بوق های غیر معمول رو بزنه (که جایی تو اینترنت هم مفهوم این بوق ها رو پیدا نکردم).

اینم عکس مادربرد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببخشید که طولانی شد
    ..

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    من این مادربرد رو از دوستی دو ماه هست خریدم و تو این دو ماه از یک رم 1 گیگ ddr2 روش استفاده میکردم . تو این دو ماه مشکلی نداشت تا اینکه یه رم 2 گیگ دیگه روش نصب کردم و متوجه شدم که دو تا رم رو به صورت همزمان اجرا نمیکنه و اگر هم اجرا میکنه یکی رو میاره(اونی که ظرفیتش کمتره).
    وقتی رم ها رو جدا گونه تست میکردم مشکل بدتر هم شد( گاهی اوقات وقتی فقط یکی از رم ها رو جا می انداختم اون رو هم شناسایی نمیکرد و بوق مربوط به حافظه رو رو میزد)
    رم ها هم هیچ مشکلی نداره (رو چند سیستم جدا تستشون کردم . با هم و تکی. حتی با رم های دیگه و هیچ مشکلی نداشت).

مشکل دیگه ای هم هست:
    وقتی سیستم رو روشن میکنم اول یک بوق میزنه و بعد هفت تا بوق دوتایی . و بعد اگر با رم مشکلی نداشت بوق سلامت میزنه.
    بوق ها هم کوتاه و صداشون خیلی ضعیفه . در صورتی که بوق مربوط به ارور کارت حافظه و تک بوق سلامت کاملا واضحه.
    موقعی هم که این بوق های ضعیف رو میزنه فن سیستم و سی پی یو ضعیف کار میکنه (البته نه خیلی خیلی ضعیف).

با این بوق ها مشکل خاصی ندارم . مشکل اصلی اینجاست که مادربرد دو تا رم رو با هم اجرا نمیکنه.
    اگه میشه مشکل رو حل کرد که چه بهتر ولی اگر نمیشه فقط یه سوال میمونه:
    اونم اینکه میتونه اون بوق ها این مشکل رو ایجاد کرده باشه؟ به هر حال چیز غیر معمولیه و اگه مادربرد کاملا سالم بوده باشه نباید این بوق های غیر معمول رو بزنه (که جایی تو اینترنت هم مفهوم این بوق ها رو پیدا نکردم).

اینم عکس مادربرد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببخشید که طولانی شد
    ..
    رم ها اگر به صورت دوال قرار گرفته باشند فرکانس و تایمینگ دو رم باید یکی باشه وگرنه مشکل بوجود میاد اگر در حالت تکی رم رو هر دو اسلات بازم مشکل دارید و رم ها هم مطمئن هستید سالم است این دیگه نمیتونه از رم باشه بایوس مین رو آپدیت کنید

اگر درست نشد با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید در آخر مشکل میتونه از خود مین باشه میتونه از مدارتغذیه اسلات رم باشه یا خود اسلات ها ایراد داشته باشه یا کثیف باشه یا چیپ شمالی مشکل داشته باشه
    کارت دیباگر دارید؟

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

رم ها از لحاظ فرکانس و تایمینگ مشکلی ندارند
    بایوس رو آپدیت کردم مشکل حل نشد
    با پاور دیگه ای هم امتحان کردم ولی باز همون مشکل هست
    متاسفانه دیباگر ندارم
    ..

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

رم ها از لحاظ فرکانس و تایمینگ مشکلی ندارند
    بایوس رو آپدیت کردم مشکل حل نشد
    با پاور دیگه ای هم امتحان کردم ولی باز همون مشکل هست
    متاسفانه دیباگر ندارم
    ..

پس به احتمال خیلی زیاد مشکل از مین است باید به یک تعمیرکار نشون بدید اگر دیباگر داشتید کارتون راحت تر میشد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

پیش تعمیرکار بردم گفت که مشکل از اسلات مادربرد هست ،
    گفت با فشار رم ها رو جا بزن درست میشه ، اما با این حال هم همیشه جواب نمیده .
    گرافیک رو هم عوض کردم اون بوق های ضعیف کم شدن ، اگه دیباگر بود کار خیلی راحت تر میشد ؛

ممنون از راهنماییتون دوست عزیز
    ..

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

گفته با فشار رم رو جا بزنی خوب میشه؟ براتون اسلات رم رو لحیم سردیشو گرفت؟ نمیتونه براتون عوض کنه؟

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

هیچ کدوم از این کارها رو نکرد. تعمیر کار مجربی نبود. امکانش هم نیست جای دیگه ببرم. تا رم ها رو از رو اسلات در نیاری هیچ مشکلی نداره. فعلا همینجوری باشه تا یه سیستم دیگه جمع کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •