تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: لپ تاپ قوی یا لپ تاپ+کنسول؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض لپ تاپ قوی یا لپ تاپ+کنسول؟

سلام
    من دانشجوی مهندسی پلیمرم و قصد دارم تابستان لپ تاپم رو عوض کنم.بودجم هم حدود 3.5 گذاشتم.من با لپ تاپ همه کاری میکنم و خواهم کرد،بازی،برنامه نویسی،فیلم و دانلود و اینرنت و ... .منتها مشکل من اینه که یه لپ تاپ قوی و خوب ازسری ROG بگیرم یا PS4+لپ تاپ؟من مقیم گرگان هم نیستم و فاصله تا شهرمون 6 ساعت.حالا به نظر شما من چه کنم؟لپ تاپ با کنسول یا لپ تاپ خالی؟یه معضل دیگه هم بحث درس،ممکنه نتونم زیاد بازی کنم و کنسول خرج بی خودی میشه.نظر شما چیه؟ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

والا لذت کنسول که یه چیز دیگس اما خوب اگر انقدر شرایطتون محدوده و مجبورین خوب باید به لپتاپ فکر کنین.من خودم تابستون 3200 دادم به لپتاپ n56jr و دوستم اون موقع یدونه z510 گرفت بقیشم گزاشت بعد از عید یه ps4 خرید و زندگی...من دانش اموزم و اگه محدودیت بازی توی منزل نبود حتما منم مثل دوستم عمل میکردم.به شما هم در صورت امکان لپتاپ قوی که گرافیکش معموله مث hp 450 g1 core i7 و ps4 پیشنهاد میکنم.بالاخره این لپتاپ یا زد 510 بازی هارو با گرافیک پایین اجرا میکنن و کار شمارو توی خوابگاه راه میندازن و وقتایی هم که خونه باشین بازی با ps4 یه چیز دیگس...بعلاوه ps4 دست کم تا 8-9سال دیگه بازی هارو بدونه قید و شرط براتون میاره بالا ولی لپتاپ نهایتا تا 2سال بازیای روز رو میکشه...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از نظر من واسه بازی لپ تاپ خیلی بهتر از کنسوله.هم گرافیکش بالاتره و هم دسترسیتون بیشتره.تنها مزیت کنسول نداشتن زمان نصب بازیه.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

از نظر من واسه بازی لپ تاپ خیلی بهتر از کنسوله.هم گرافیکش بالاتره و هم دسترسیتون بیشتره.تنها مزیت کنسول نداشتن زمان نصب بازیه.
    کدوم لپتاپ گرافیکش از کنسول نسل ۸ بیشتره؟؟؟؟
    اطلاعاتتون از کنسول بسیار پایین هست
    نسل ۸ هم بازی ها باید نصب بشن و....
    .
    .
    .
    .
    .
    و اما استارتر
    شما با ۳.۵ همینچن لپتاپ خفنی برای بازی نمیتونید بخرید با توجه به رشد گرافیکی بازی ها
    ولی در کل کنسول ۱۰ سال واسه شما میمونه باید به این هم فکر کنید یعنی مثلا ۵ سال دیگه شروع کنید ب بازی کردن
    ولی لپتاپ ۳.۵ نهایت ۲ سال میتونی بازی کنی
    اگر گیمر حرفه ای هستی کسنول بگیر ولی اگر هرزگاهی بازی میکنی لپتاپ

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کدوم لپتاپ گرافیکش از کنسول نسل ۸ بیشتره؟؟؟؟
    اطلاعاتتون از کنسول بسیار پایین هست
    نسل ۸ هم بازی ها باید نصب بشن و....
    .
    .
    .
    .
    .
    و اما استارتر
    شما با ۳.۵ همینچن لپتاپ خفنی برای بازی نمیتونید بخرید با توجه به رشد گرافیکی بازی ها
    ولی در کل کنسول ۱۰ سال واسه شما میمونه باید به این هم فکر کنید یعنی مثلا ۵ سال دیگه شروع کنید ب بازی کردن
    ولی لپتاپ ۳.۵ نهایت ۲ سال میتونی بازی کنی
    اگر گیمر حرفه ای هستی کسنول بگیر ولی اگر هرزگاهی بازی میکنی لپتاپ
    من نمیدونم کنسول نسل 8 چیه ولی برای مثال بازی gta v رو هم روی ps4 و هم روی لپ تاپ بازی کردم گرافیک لپ تاپ خیلی بهتر بود.بازی دیگه هم همین نتیجه رو گرفته بودم.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

من نمیدونم کنسول نسل 8 چیه ولی برای مثال بازی gta v رو هم روی ps4 و هم روی لپ تاپ بازی کردم گرافیک لپ تاپ خیلی بهتر بود.بازی دیگه هم همین نتیجه رو گرفته بودم.
    gta یک پروت از ۷ به ۸ بود
    خواهشا با یک بازی نتیجه نگیرید
    طبق صحبت‌های استراوس زلنیک مدیر ارشد اجرایی کمپانی تیک-تو، صاحب کمپانی‌های بسیار بزرگ دیگر مانند راک استار و توکی گیمز، بازی‌هایی که تا به امروز برای کنسول‌های پلی‌استیشن 4 و ایکس‌باکس وان عرضه شده‌اند هنوز نتوانستند از قدرت کامل سخت افزار دستگاه خود بهره ببرند به همین خاطر هنوز بهترین بازی‌های نسل را ندیده‌ایم. با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای خواندن جزئیات خبر همراه شوید.زلنیک این هفته طی کنفرانس « چهل‌ و‌ سومین همایش فناوری، رسانه و تلکام» در نیویورک توضیح داد که:
    ما خودمان تا به امروز چندین بازی مختلف را بر روی نسل جدید عرضه کرده‌ایم اما فکر نمی‌کنم که حتی ذره‌ای از قابلیت‌های سخت افزارهای نسل هشتم را دیده باشیم و چنین چیزی بسیار هیجان انگیز است. این گفته‌ها شامل اکثر بازی‌هایمان خواهد شد و امیدوارم که در نهایت تمامی بازی‌هایمان را نیز در بر گیرد.
    اندرو هاوس رئیس بخش پلی‌استیشن اوایل این هفته اعلام کرده بود امیدوار است طی E3 امسال بازی‌هایی معرفی شوند که بتوانند از تمامی قدرت کنسول‌های نسل جدید بهره ببرند. حال زلنیک نیز در ادامه‌ی این صحبت گفت که:
    من فکر می‌کنم E3 امسال نمایشگاهی خواهد بود که بالاخره سخت افزارهای نسل بعد شروع به ارائه‌ی محتواها و تجربیات فوق العاده خواهند کرد که اگر نگوییم از تمامی قدرت سخت افزاری موجود بهره خواهند برد، حداقل بیشتر و بهتر از قبل ظاهر خواهند شد.
    بازی Grand Theft Auto V تا به امروز بزرگ‌ترین و مهم‌ترین بازیِ کمپانی تیک-تو بوده که برای کنسول‌های نسل جدید عرضه شده است که البته باید این را هم در نظر داشت که بازی مذکور تنها یک نسخه‌ی بروزرسانی شده نسبت به نسخه‌ی نسل قبلی بوده و تنها چند ویژگی و تغییرات جدید به آن اضافه شده است.از دیگر بازی‌های نسل بعدی تیک-تو می‌توان به بازی‌های کمپانی‌های توکی گیمز و توکی اسپورت اشاره کرد مانند Borderlands: The Handsome Collection، NBA 2K15، WWE 2K15 و Evolve.در ادامه نیز این کمپانی چندین بازی مختلف نسل بعدی را مانند NBA 2K16، WWE 2K16،Battleborn،Borderlands 3 و پروژه‌ی مرموزی دیگر با نام Advent، در دست خود دارد.

7. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

برای لپ تاپ به نظرتون این مدل خوبه:ASUS ROG GL551JW-DS71قیمت حدود ۱۱۰۰$ .به نظرتون تابستان قیمتش چند تموم میشه؟سایت سازنده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چرا کامپیوتر نمیگیری؟ از هردو خفن تره که

اگه نباشه جاش خالی می مونه javad.pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    فکرمیکنم انتخاب بین این دو نوع به نوع کاربری و نیازهای خودتون برمیگرده...
    باتوجه به این که لب تاب رو نیاز دارید چون از خونه دورید
    و اینکه گفتید ممکنه بازی هم زیاد نکنید فکرمیکنم لب تاب بهتر باشه چون اینطور که من متوجه شدم بازی جز نیازهای جانبی تر شما هست...
    فکرمیکنم یکم بیتشر هزینه کنید یا با همین مقدار3.500 ی لب تاب خوب بگیرید بهتره!

11. این کاربر از javad.pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

سلام
    فکرمیکنم انتخاب بین این دو نوع به نوع کاربری و نیازهای خودتون برمیگرده...
    باتوجه به این که لب تاب رو نیاز دارید چون از خونه دورید
    و اینکه گفتید ممکنه بازی هم زیاد نکنید فکرمیکنم لب تاب بهتر باشه چون اینطور که من متوجه شدم بازی جز نیازهای جانبی تر شما هست...
    فکرمیکنم یکم بیتشر هزینه کنید یا با همین مقدار3.500 ی لب تاب خوب بگیرید بهتره!
    اون مدلی که کفتم،چطوره؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •