تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: خارج شدن خود به خود از حالت sleep و hibernate

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض خارج شدن خود به خود از حالت sleep و hibernate

سلام دوستان
    وقتی ویندوز سیستمم sleep یا hibernate میکنم برای یکی دو ثانیه میره تو وان حالت و دوباره سیستم میاد بالا
    علت چیه ؟؟ لطفا راهنمایی کنین

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

سلام

ابتدا چک کنید درایورها (مخصوصا درایور کارت گرافیک و مادربورد) به درستی در سیستم نصب شده باشد.

با فرض این که مشکل سخت افزاری مانند مشکل داشتن پاور وجود نداشته باشد ؛ روش های زیر را چک کنید .

در Run ( کلید ویندوز در کیبورد + R ) بنویسید eventvwr.msc و اینتر را بزنید . در پنجره باز شده سمت چپ بر Windows logs دوبار کلیک و در زیر مجموعه آن System را انتخاب کنید.

حالا در سمت راست پنجره Filter Current log زا انتخاب کنید . در پنجره باز شده در قسمت Event sources گزینه Power-Troubleshooter را انتخاب و OK را بزنید.
    در وسط پنجره بر همه Information دو بار کلیک کنید. در پنجره باز شده Wake Source را ببینید . لیست سخت افزار یا نرم افزارهایی که باعث روشن شدن سیستم پس از Hibernate یا Sleep شده است را مشاهده می کنید.
    حالا بر My Computer راست کلیک و Manage را انتخاب کنید. در پنجره باز شده سمت چپ Device manager را انتخاب کنید.در ویندوزهای 8 و 10 کلید ویندوز در کیبورد را نگه دارید و کلیک X را بزنید و از منوی باز شده Device Manager را انتخاب کنید.
    نام قطعه ای که در event viewer مشخص شد را پیدا کنید و دو بار بر آن کلیک کنید . به تب Power Management بروید و تیک Allow this device to wake the computer را بردارید و ok را بزنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در قسمت سرچ منوی استارت بنویسید cmd و سپس بر (cmd ( command prompt راست کلیک و Run as administrator را بزنید. در ویندوزهای 8.1 و 10 کلید ویندوز + کلید X را بزنید و Command prompt -Admin را انتخاب کنید.

متن زیر را در پنجره باز شده بنویسید (Copy/paste) و اینتر را بزنید.
    اینها همه قطعاتی هستند که" امکان " روشن کردن کامپیوتر را در حالت Sleep دارند.
    حالا همه این قطعات را در Device manager پیدا کنید و با دوبار کلیک بر آنها و در پنجره باز شده در تب power management تیک Allow this device to wake the computer را بردارید و ok را بزنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای این که آخرین قطعه یا نرم افزاری که باعث روشن شدن مجدد سیستم پس از Sleep شده است را شناسایی کنید؛ دوباره Command prompt را در حالت Run as admin اجرا کنید و این بار متن زیر را بنویسید و اینتر را بزنید .(در ویندوزهای 8.1 و 10 کلید ویندوز در کیبورد + X را بزنید و Command prompt -admin را انتخاب کنید)

کد:
    اگر سیستم در زمان خاصی پس از Sleep روشن می شود( و نه بلافاصله پس از Sleep ) ممکن است ویندوز یا نرم افزارها به صورت برنامه ریزی شده این کار را انجام دهند.
    برای مشاهده این مورد command prompt را Run as admin اجرا کنید و متن زیر را بنویسید و اینتر را بزنید.

کد:
    اگر نمی خواهید سیستم برای انجام دستوراتی که در پنجره قبل مشاهده می کنید روشن شود ؛ به تنظیمات Power Option بروید:
    Control Panel>>>>Hardware and Sound>>>>Power Options

هر پلانی که فعال است گزینه Change plane settings را در روبروی آن کلیک کنید .
    در پنجره بعدی Change Advanced power settings را بزنید.

در پنجره بعدی در زیر مجموعه Sleep گزینه Wake timers را در تمامی حالات به Disable تغییر دهید.

در ویندوزهای 8.1 و 10 ممکن است سیستم به علت برنامه ریزی برای Automatic Maintenance پس از Sleep روشن شود.برای غیرفعال کردن این مورد می توانید در ویندوز 8.1 به آدرس Control Panel >>> System and Security>>> Action center و در ویندوز 10 به آدرس Control Panel >>> System and Security >>> Security and Maintenance بروید و در زیر مجموعه Maintenance گزینه Change maintenance settings را انتخاب کنید و در پنجره بعدی تیک Allow scheduleded maintenance to wake up my computer at scheduled time را بردارید و ok را بزنید.

در Run (کلید ویندوز + R ) بنویسید taskschd.msc و اینتر را بزنید. در تنظیمات Task Scheduler پوشه های Windows Update و windows media center و Taskscheduler و در ویندوز 10 دستورات زیر مجموعه UpdateOrchestrator را بررسی کنید و در صورتی که زمان اجرای دستورات موجود در این پوشه ها با زمان روشن شدن سیستم پس از Hibernate یا Sleep تطابق داشت دوبار بر آن دستور کلیک و سپس در تب Conditions تیک Wake the computer to run this task را بردارید و ok را بزنید.
    (یا تیک این گزینه را در همه دستورت زیر مجموعه این پوشه ها بردارید)
    زمان اجرای این دستورات در تب Triggers مشخص است .

Last edited by vissoto; 05-02-2016 at 15:53.

3. 5 کاربر از vissoto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز طبق عکس زیر من هر بار این گزینه رو غیر فعال میکنم باز هم وقتی چک میکنم میبینم دوباره فعال شده !

باید چیکار کنم ؟ مشکل از چیه ؟

Last edited by 750; 05-02-2016 at 15:20.

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

دوست عزیز طبق عکس زیر من هر بار این گزینه رو غیر فعال میکنم باز هم وقتی چک میکنم میبینم دوباره فعال شده !

باید چیکار کنم ؟ مشکل از چیه ؟
    پس از نوشتن powercfg -waketimers در cmd (اجرا در حالت Run as admin ) و زدن اینتر نام هیچ پروسس یا نرم افزاری دیده نمی شود ؟
    Last edited by vissoto; 05-02-2016 at 20:17.

6. 2 کاربر از vissoto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

پس از نوشتن powercfg -waketimers در cmd (اجرا در حالت Run as admin ) و زدن اینتر نام هیچ پروسس یا نرم افزاری دیده نمی شود ؟
    خیر ، هیچ پروسس یا نرم افزاری دیده نمی شود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •