تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: استفاده از دو هارد

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض استفاده از دو هارد

با سلام
    امروز یک هارد سیگیت 2 ترا خریدم.
    از قبل هم یک هارد وسترن گرین داشتم روی سیستم
    الان میخوام از هارد گرین برایِ آرشیو فیلم استفاده کنم و هارد سیگیت جدید را برایِ نصب ویندوز و استفاده عادی
    الان سوالم این هست که هارد گرین را چه نوعی فرمت و پارتیشن بندیش کنم؟

Dynamic و یا Basic
    این دو نوع چه تفاوتی با هم دارند؟

GPT و یا MBR
    این دو با هم چه تفاوتی دارند؟

ممنون میشم اگه کامل توضیح بدید و یا مقاله ای قرار بدید خودم مطالعه کنم.

سپاس

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    امروز یک هارد سیگیت 2 ترا خریدم.
    از قبل هم یک هارد وسترن گرین داشتم روی سیستم
    الان میخوام از هارد گرین برایِ آرشیو فیلم استفاده کنم و هارد سیگیت جدید را برایِ نصب ویندوز و استفاده عادی
    الان سوالم این هست که هارد گرین را چه نوعی فرمت و پارتیشن بندیش کنم؟

Dynamic و یا Basic

GPT و یا MBR

ممنون میشم اگه کامل توضیح بدید و یا مقاله ای قرار بدید خودم مطالعه کنم.

سپاس
    سلام .

Dynamic و یا Basic
    نوع دايناميك براي RAID هاي نرم افزاري استفاده ميشه . اگر نميخواهيد از RAID استفاده كنيد پس حالت Basic را انتخاب كنيد .

GPT و یا MBR
    براي در دسترس بودن تمام فضاي هارد ديسكهاي بيشتر از دوترابايتي كه سكتورهاي 512 بايتي دارند از حالت GPT استفاده ميشه . در حالت GPT تا 128 پارتيشن Primary ميتونيد داشته باشيد .

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

با سلام
    من به همون حالت MBR هر دو هارد را فرمت کردم.
    ممنون میشم بهم بگید این موردی که قرمز هست مربوط به چی هست؟
    اول که هارد را وصل کردم اینجوری نبود ولی بعد یک مدت که سکتوراش را اسکن کردم و ویندوز روش نصب کردم و پارتشین بندی کردم اینجوری شد.
    و این موردی که در هر دو تا هارد شبیه به هم attention مربوط به چی هست؟
    هارد سیگیت نو

هارد وسترن قبلی

ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد Interface CRC Error Count در این پست 8536# ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیحات كاملي دادم ، Interface CRC Error Count دلایل متعددی داره و ممکن هست اصلاً مربوط به هارد دیسک هم نباشه و بلکه مربوط سیستمی باشه که این هارد دیسک بهش متصل شده و با توجه به اينكه هر دو هارد ديسك اين مسئله را به تعداد بالايي دارند با درصد احتمال بالايي ميشه گفت مشكل از طرف سيستم هست نه هارد ديسك .

در مورد End to End Error Detection تقريباً مشابه همان CRC Error هست با اين تفاوت كه اين Error مربوط به شناسايي و اصلاح parity errors اتفاق افتاده در مسير بين مديا (پلاتر) و حافظه هارد ديسك و اينترفيس آن هست . بعبارت دقيقتر طبق عكس زير زمانيكه بلاك ديتا از روي مديا (پلاتر) خوانده ميشود يك Parity Bit هم جنريت ، محاسبه و همراه با آن به حافظه هارد ديسك ارسال ميشود . زمانی که بلاک دریافت یا خوانده میشود هارد ديسك محاسبه را تکرار می‌کند و در صورت مغایرت با کد محاسبه شده قبلی ، مشخص هست که این بلاک دارای خطا است و در این حالت ممکن است عملی را جهت اصلاح خطا از جمله خواندن مجدد آن یا درخواست ارسال مجدد بلاک انجام دهد و همينطور در جهت مخالف آن يعني در زماني كه اطلاعاتي از طرف سيستم به هارد ديسك ارسال ميشود بازهم يك Parity Bit هم جنريت و سپس محاسبه مجدد ميشود .

من احتمال ميدم كه اين مورد تحت تاثير مسائل مربوط به Interface CRC Error قرار گرفته كه باعث شده Fail بشه .

6. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

ممنون

الان این دو تا ارور خطرناک هست ، این هم عکس های تازه که به دو پورت ساتای جدید متصل کردم.
    از مواردی که در تاپیک تعمیرات فرمودید فکر نکنم مشکلی در کابل های ساتا و عدم اتصال صحیح باشه و همچنین تعویض هم پورت هم مشکلی را حل نکرد.
    اما از دیروز که نصبش کردم چندین بار به مشکل خوردِ سیستم و هنگ کرده و مجبور شدم ریست کنم مشکل فکر کنم بر می گشت به این که رو هاردِ قبلی هنوز ویندوز بود و Primary و Active هم بود که در روند کار این هارد و ویندوزی که روش بود اختلال ایجاد می کرد که Logical که کردم مشکل رفع شد و تا الان هنگ نکرده. احتمال می دم مربوط به همین مورد باشه از صبح تا االانم چند بار دیگه اتفاق افتاد و ریست کردم که فکر کنم دلیل افزایشش تو عکس های زیر نسبت به صبح همین باشه.
    پاور سیستم من 430W هست به نظرتون ضعیف نیست؟

الان برای رفع این مشکل چه کاری میتونم انجام بدم؟
    اگه هر دو هارد را خالی کنم و همه درایو ها را حذف و فرمت کنم و مجدد از صفر پارتیشن بندی کنم به نظرتون تغییری ایجاد میشه؟

سپاس
    Last edited by M.Sadegh.M; 20-05-2015 at 20:05.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پاور سیستم من 430W هست به نظرتون ضعیف نیست؟
    کافی یا ضعیف بودن پاور رو باید با توجه به قطعاتی که روی سیستم نصب هست و همچنین کیفیت پاور و برند آن ارزیابی کرد . میتونید به سایت زیر مراجعه کنید و ببینید پاور مورد نیاز حداقل چند وات باید باشه . اینو هم در نظر بگیرید که وات نوشته شده روی برچسب ممکنه واقعی (real) نباشه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان برای رفع این مشکل چه کاری میتونم انجام بدم؟
    اگه هر دو هارد را خالی کنم و همه درایو ها را حذف و فرمت کنم و مجدد از صفر پارتیشن بندی کنم به نظرتون تغییری ایجاد میشه؟
    مشکل با پارتیشن بندی مجدد برطرف نمیشه . هر دو هارد دیسک بطور همزمان این مشکل CRC رو دارند و خیلی بعید میدونم که مشکل از پارتیشنها باشه . بهترین کار تست روی سیستم دیگه هست و اگر CRC Errorـها افزایش پیدا نمیکنن پس ایراد از سیستمتان مثلاً قسمت Southbridge مادربرد میتونه باشه .

9. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

سپاس فراوان

آیا این دو ارور به خصوص اونی که قزمز هست ، خطرناک هستند؟
    اگه خطرناک هستند دنبالِ روش رفعِ مشکل باشم ، اگه هم نیستند که بگذارم همین طوری بمونه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سپاس فراوان

آیا این دو ارور به خصوص اونی که قزمز هست ، خطرناک هستند؟
    اگه خطرناک هستند دنبالِ روش رفعِ مشکل باشم ، اگه هم نیستند که بگذارم همین طوری بمونه؟
    همانطوریکه گفتم هارد دیسکها بنظرم مشکلی ندارند و علت از جای دیگه ای هست ، ولی اونچیزی که مهم هست اینه که اطلاعات دقیقاً با سورس اصلی یکسان نخواهد بود و دچار تغییراتی میشه (shift of data) .

مثلاً فرض کنید که یه فایل rar از اینترنت دانلود میکنید و هش فایلی که دانلود کردید را با هشی که در سایت هست مقایسه میکنید و میبینید که یکسان نیستند و اگر هم اکسترکت کنید ممکن هست خطای CRC بگیرید که نشون میده در حین دانلود یه اتفاقی افتاده و بعضی از بایتها حذف یا دچار تغییراتی شده .

12. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

سپاس از شما دوستِ عزیز به خاطرِ دانشِ فراوان و مرامی که باعث میشه اون را به اشتراک بگذارید.

در فرصت مناسب حتما با یک سیستم دیگه تست می کنم و نتیجه اش را همینجا قرار می دهم.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

متاسفانه مثله اینکه مشکلات تمومی نداره ، واقعا برام اعصاب نگذاشته و دارم از خرید هارد جدید پشیمون میشم.

وقتی استفاده از هارد زیاد باشه یک دفعه چراغ هارد رویِ کیس که نشون میده هارد داره کار میکنه یک دفعه ثایت میشه و سیستم هنگ میکنه.
    منم مجبور میشم ریست کنم و اون ارورها که بالا داشتم مرتبا زیاد میشه.
    به نظرتون مشکل از کجاست؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •