سلام من با برنامه Comfy Partition Recovery تمام اطلاعاتم از قبیل فایل های pdf,word,exe,mp3 رو با اسم خودشون و پوششون برگردونم اما عکس ها هیچ کودمشون کار نمیکنن و ارور میدن چیکار کنم
سلام من با برنامه Comfy Partition Recovery تمام اطلاعاتم از قبیل فایل های pdf,word,exe,mp3 رو با اسم خودشون و پوششون برگردونم اما عکس ها هیچ کودمشون کار نمیکنن و ارور میدن چیکار کنم
با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست کنید در mode های deep scan.
سلام. تاپیک پایین چند تا برنامه معرفی شده :
برنامه های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای کرک کردن هم بعد نصب برنامه به مسیر نصب برنامه برید. بعد فایل EuActiveonline.dll رو به EuActiveOFFline.dll تغییر بدید.
بعد برنامه رو اجرا کنید و توسط سریال پایین برنامه رو اکتیو کنید :
و همچنین میتونید برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + (پچ نرم افزار = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) امتحان کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)