من از نیمروز دیروز تا همین چند ساعت پیش (یعنی شنبه ظهر تا یکشنبه بعد از ظهر) رفتارهای عجیب و غریبی داشتم و حرفای هذیونی گفتم ... که الان که دارم بهشون فکر میکنم میبینم چرا حواسم نبوده که داشتم چیکار میکردم !
چند نمونشو میگم که متوجه بشید ...
اگر چیزخور شده باشم احتمال میدم صبح شنبه بوده !
شنبه :
ظهر هیچ چیز ناهار نمیخورم و اصلا احساس گرسنگی نمیکنم. بعد از ظهر و شب هم هیچ چیز نمیخورم تا بامداد یکشنبه ...
ساعتای 2 ظهر شروع به نوشیدن آب زیاد میکنم و یک آب معدنی 1.5 لیتری رو در عرض تقریبا 1 ساعت تموم میکنم + یک رانی (و اینو هم اضافه کنم که نیازی به رفتن رستشویی هم حس نمیکنم و تا ساعتای 3 صبح روز بعد یعنی یکشنبه ادرار نداشتم ... ضمنا ادرارم هم به شدت زرد کدر بوده ... )
الان پست دیشبمو خوندم دیدم بعضیا رو اشتباه نوشته بودم مربوط به شنبه بوده :
از بعد از ظهر به بعد بیرون که بودم توی خیابون/مترو/اتوبوس با مردم حرف میزدم و هزیون میگفتم! توی مترو با یک آقایی حرف میزدم و حرفام خیلی مسخره بوده و خالی بندی های ضایعی داشتم . توی اتوبوس که رفیقم بهم زنگ زده بود بدون توجه به اینکه داخل اتوبوسم در اون لحظه حرفای رکیک و زشت میزدم و رفیقم هم بهم میگفت کثافت چرا داری اینجوری حرف میزنی بین مردم

و من بهش گفتم آره من آدم ریلکسی ام ... باز توی خیابون با یک آدم غریبه شروع به حرف زدن با صدای بلند کردم و از ماجرایی که واقعیت نداشته حرف میزدم... (صبح اون روز هم بیرون بودم اما با کسی حرف نمیزدم از بعد از ظهر شروع شد)
یکشنبه:
بامداد یکشنبه حس پوچی شدیدی داشتم و به خودکشی فکر میکنم. توی خیابون بودم و اون وقت شب با یک نفر درگیر (لفظی) میشم ، یک مسیری رو اشتباه میرم و اصلا یادم نمیاد که باید از کجا برم . مسافت زیادی رو پیاده راه میرم تا دوباره به همون جایی که اول باید میبودم برسم .
صبح به یک دوست قدیمی یک اس ام اس عجیب غریب فرستادم... که الان فهمیدم چه غلطی کردم ...

صبح ساعت 5 میخواستم برم بیرون از خونه و پدرم بیدار شده و منصرفم کرده !
توی وایبر میخواستم پیام بفرستم یاد نداشتم !
من معمولا روزی 1 نهایتش 2 و در موارد نادری 4 نخ سیگار میکشم... اما در عرض کمتر از 24 ساعت از شنبه شب تا بعد از ظهر یکشنبه ، 15 نخ کشیدم !
واکنش بدنیم هم کم اشتهایی بوده ... در این 2 روز هیچ کدام از وعده های اصلی رو در حد کافی نخوردم
فایلی که برام مهم بوده رو حذف کردم
و ...
یکشنبه شب :
از ساعتای 9 تقریبا تازه متوجه میشم که حال عجیب و غریبی داشتم .
دوشنبه :
صبح وقتی از خواب بیدار شدم حس افسردگی شدیدی داشتم ... و اصلا دلم نمیخواست بیدار بشم .
من هیچوقت داروهای روانگردان و یا الکل استفاده نکردم
اما این شواهد داره نشون میده که حالت نرمالی نداشتم... تازه من دوسه تای دیگه که خیلی ضایع بود رو فاکتور گرفتم و نگفتم...
بیرون آب معدنی و... خوردم... یعنی میگم از بیرون نبوده ...
من جمعه شب تا صبح شنبه با 3 تا جوون معلوم الحال بودم ... یکیشون رفیق من بوده که بهش کاملا اعتماد دارم... اما اون دوتای دیگه رفیقای اون بودن و شکم به اوناست.
شاید هم اگه چیز خور بودم همونا شوخی احمقانه انجام دادند
آزمایشی چیزی داره که ببینیم آیا چنین اتفاق مسخره ای افتاده ....؟
امروز (دوشنبه) حتما به پزشک مراجعه میکنم و نتیجه شو مینویسم ... اما پیش چه متخصصی برم ؟!