تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: برای AMD Athlon™ 64 FX-62 Game یا intel core 2 duo E6600

داره خودمونی میشه intel_gigabit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

9 برای AMD Athlon™ 64 FX-62 Game یا intel core 2 duo E6600

لطفا یه راهنمایی جامع بفرمایید. در ضمن اگر قیمت به روزشون رو دارید لطفا بگید.
    ممنون
    یک سوال دیگه این که برای مین های Amd2 که از چیپست Nvidia590 استفاده می کنن میشه از ترکیب بندی cross fire Ati استفاده کرد یا نه؟

پروفشنال atrin777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

منم احتياج دارم اگر لطف كنيد

پروفشنال XFXForce's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    XFX Company

پيش فرض

در مورد پردازنده هایی که گفتید بسیار تحقیق کردم و نتایج بدست اومده براتون میذارم:
    پردازنده ی E6600 با چهار مگابایت کاشه لایه ی دوم و هسته ی قدرتمند Conroe و بهره گیری از ریز معماری Core با مصرف پایین و کارایی بالا و با داشتن نصف قیمت (370 هزار تومن در برابر 800 هزار تومن) بی شک بهتر و به صرفه تر است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیر این ماربورد ها از کارتهای دوگانه در حالت SLI فقط پشتیبانی می کنند و برای CrossFire باید از مین هایی مبتنی بر چیپست ATI استفاده کنید که البته کارایی پایین تری را نسبت به چیپست های معرکه ی nForce دارند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط XFXForce
    در مورد پردازنده هایی که گفتید بسیار تحقیق کردم و نتایج بدست اومده براتون میذارم:
    پردازنده ی E6600 با چهار مگابایت کاشه لایه ی دوم و هسته ی قدرتمند Conroe و بهره گیری از ریز معماری Core با مصرف پایین و کارایی بالا و با داشتن نصف قیمت (370 هزار تومن در برابر 800 هزار تومن) بی شک بهتر و به صرفه تر است.

خیر این ماربورد ها از کارتهای دوگانه در حالت SLI فقط پشتیبانی می کنند و برای CrossFire باید از مین هایی مبتنی بر چیپست ATI استفاده کنید که البته کارایی پایین تری را نسبت به چیپست های معرکه ی nForce دارند.
    شما که بسیار تحقیق میکنی( فکر نکنی من بیکارم که غلط این و اون رو بگیرم.) مطمئنی برای SLIفقط انفورس و برای CF میشه فقط از ATI استفاده کرد؟؟؟ تازه اونم پلتفرم اینتلی ؟؟؟ پس 945-955-975 کراس فایر ندارن؟؟یا PT900..

در ضمن واسه کونرو شما ATI RD600 رو دیدی؟؟کدوم سری انفورس بهش رسیده؟؟یا سری 900..؟؟

کی گفته کارایی SLI بالاتره؟؟حتی در حالت SLI32X هم به 80درصد افیشنسی نمیرسه ولی CF حتی در بدترین حالت 16-4 Intel 945P هم به 70 در صد میرسه..

در ضمن کش کونرو هیچ غلطی هم انجام نمیده که 4 مگ و 2 مگش فرقی داشته باشن..فقط گرمای اضافی ایجاد میکنه....و ایجاد سقف اور میکنه..

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون از جوابهاتون.
    یه سوال دیگه راجع به مادربورد زیر دارم و اونم این که در مادر بورد زیر جای 3 شیار گرافیک هست جریان چیه؟ در ضمن این مین شرکت آواژنگ داره وارد میکنه.راستی چیپست این مین از نوع 590sli هست.
    Last edited by intel_gigabit; 13-09-2006 at 08:24.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط intel_gigabit
    خیلی ممنون از جوابهاتون.
    یه سوال دیگه راجع به مادربورد زیر دارم و اونم این که در مادر بورد زیر جای 3 شیار گرافیک هست جریان چیه؟ در ضمن این مین شرکت آواژنگ داره وارد میکنه.راستی چیپست این مین از نوع 590sli هست.[IMG]
    این اسلات نارنجی رنگ روی برد یه اسلات هیبریدی هستش که PEG (PCI e Extension Graphic Slot هستش..

کارش اینکه یه دیزپلی دیگه اضافه میکنه واسه مولتی ویوو که تو بعضی کارا بهش احتیاجه..نظیرشو تو بردهای DFI هم دیده بودیم..

یه مدل دیگه از این ابداعات هم:

جامپرلس SLI کانفیگ..از ابداعات Jetway بود تو برد GT4...

معمولا کسایی که هی دوست دارن بین SLI--Single سوییچ کن باید حدود 20-30 تا جامپر رو روی برد جابجا میکردند..

این کمک میکنه بدون این کار خیلی راحت و سریع سوییچ کنید به SLI..

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

در ضمن پهنای باندش فول نیست..یعنی فقط تو مود 8 لین کار میکنه....بردهای جدید 975 ایسوس و 2-3 تا برند دیگه هم همینو به صورت 4 لین دارن ولی اسلاتشون استاندارده( با ابعاد 4 لین..)

پروفشنال XFXForce's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    XFX Company

پيش فرض

مطمئن که هستم شما فقط وایستادی غلط این و اون رو بگیری.
    از کی تا حالا Intel برای AMD هم چیپست می زنه؟ از من 590 رو پرسیدن نه nForce 4 SLI Intel Edition رو! در ضمن من که تحقیقم رو نمی تونم همش رو اینجا بذارم خلاصش رو گفتم.
    من کی گفتم SLI بهتره معلومه CF بهتره من چیپست و سرعتش رو گفتم نه خاصیت SLI رو... .
    در ضمن بله مطمئنم و فقط چیپست های nForce از SLI استفاده و فقط هم چیپست های ATI از CF پشتیبانی می کنن. دقت کنین جواب مربوط به بخش دوم سوال بود که راجع به 590 بود و نه FX 62 vs E6600 و اونقدر ها هم خنگ نیستم که ندونم چیپست های جدید اینتل از خاصیت CF پشتیبانی می کنن.

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط XFXForce
    مطمئن که هستم شما فقط وایستادی غلط این و اون رو بگیری.
    از کی تا حالا Intel برای AMD هم چیپست می زنه؟ از من 590 رو پرسیدن نه nForce 4 SLI Intel Edition رو! در ضمن من که تحقیقم رو نمی تونم همش رو اینجا بذارم خلاصش رو گفتم.
    من کی گفتم SLI بهتره معلومه CF بهتره من چیپست و سرعتش رو گفتم نه خاصیت SLI رو... .
    در ضمن بله مطمئنم و فقط چیپست های nForce از SLI استفاده و فقط هم چیپست های ATI از CF پشتیبانی می کنن. دقت کنین جواب مربوط به بخش دوم سوال بود که راجع به 590 بود و نه FX 62 vs E6600 و اونقدر ها هم خنگ نیستم که ندونم چیپست های جدید اینتل از خاصیت CF پشتیبانی می کنن.

قربون شکلت..چه تفاوتی داره..اقای مطمئن..:

و حتی SLI32X:

در ضمن از لحاظ تئوری این چیپ ها حتی از CF هم پشتیبانی میکنند دقیقا مثله Intel 9XX سری که اگه انودیا اجازه میداد به راحتی SLI ساپورت بود کما اینکه 1 برد فعلا با بایوس مود شده این قابلیت رو داره:

منم در مورد اصل قضیه پست اون دوستمون رو کوت نکردم.پست شمارو کوت کردم..بخاطر اینکه شما کلی گفتی انفورس همه جا بهتره..در صورتی که چه تو پلتفرم K8 و چه تو پلتفرم Core میشه گفت ATI خیلی بی نقصتر و با قابلیت و امکانات بهتر عمل کرده..

فکرم نکن من Anti Nvidia هستم...من 5 سال پیش برد انفورس چیپ داشتم..همیشه تو اخبار چیپ های انودیا حتی جلوتر خیلی سایتهای گردن کلفت سخت افزاری حرکت کردم..ولی چشمم رو واقیعت نمیبنم//

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •