گوشي نوكيا 6100 من توي آب افتاد. الان روشن نميشه . به نظر شما خرجش چقدره؟ كجا ببرمش؟
گوشي نوكيا 6100 من توي آب افتاد. الان روشن نميشه . به نظر شما خرجش چقدره؟ كجا ببرمش؟
براي گوشيت فاتحه بفرست و بنداز جوب ببره
برای من یک بار توی آب افتاد . البته آبش کم بود بعد سری بردم دادم بیرون باز کردن و تمیزش کردن ( توی 4 ساعتی که ذشته بود داشت سولفاته میشد ) آخر سر هم 5 هزار تومان گرفتن.
البته یک بنده خدای دیگه هم گوشیش افتاده بود توی آب و تا 1 ماه ازش استفاده کرد بعد دیگه گوشیش روشن نشد که معلوم شد برد گوشی سوخته و 70 هزار تومان خرجش شد.
يكي از آشناهاي ما هم از دستش افتاد بعد با سشوار خشكش كرد و الآن هم داره مثل ساعت كار ميكنه شما هم يه امتحان بكن
منم كا750 داشتم افتاد تو اب . اول با سشفار خشك كردم بعد يه 2 ساعتي روشن نكردم.
بعد از 2 ساعت روشن كردم عين روز اول شده بود اخه دوش گرفته بود
من قبلا یه Lg داشتم. 2 بار افتاد توی آب
بار اول در حدود 20 ثانیه تو آب بود که فقط باطریش سوخته بود و 6 7 تومن خرجش شد
بار دوم گوشی توی شلوارم بود و من شلوارمو داشتم میشستم که یه دفعه دیدم گوشیم توی جیب شلوارمه(یه بار اومدم لباس بشورما) یه چیزی حدود 1 دقیقه تو آب بود اما آخ نگفت!!!!!
خشک که شد به قول دوستمون مثل ساعت کار میکرد
قاب و باتري و سيم كارت رو در بيار بزار بخشكه حسابي (مي توني سشوار بهش بگيري )
بعد روشنش كن . اما كلا" بگم كار از محكم كاري عيب نمي كنه تا يه بلايي سرش نيمده برو يجاييي نشونش بده.
بچه ها حواستون كجاست ؟ شما ها اصلا بيدار نيستيد اين همه آدم گوشي هاشون افتاده توي آب !![]()
من تجربه دارم!
(گوشی بابام!)
گوشی را بزار یک گوشه کاریش هم نداشته باشه
بعد از 7 ساعت دیگه هیچ مشکلی پیش نمیاد!
و روشن میشه!
منم يه بار گوشي 6630 خودم يه بارم گ.شي 6630 داداشم افتاد توي آب ........... هر جا بردم درست نشد كه نشد آخرش بي خياللش شدم يه 6630 ديگه گرفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)