با درود.
من میخوام یک لپ تاپ گیمینگ بخرم.
کار من طوری هستش که نرم افزارهای سنگین هم باید کار کنم و به گیم هم علاقه دارم و طبعاً هر زمان که فرصت کنم گیم بازی میکنم.
قبل هر چیز بگم که من کلاً با کنسول بازی نمیتونم انجام بدم چون راحتی که کامپیوتر داره، کنسول نداره و واسه همین نمیشه کنسول به همراه یه لپ تاپ نرمال تر (از لحاظ کانفیگ) بگیرم. الانم این مورد رو بیان کردم که بپرسم آیا کنسولی مثل PS4 یا XBOX One از لحاظ اجرای بازی از این دو لپ تاپ قوی تر عمل میکنن؟!! (با توجه به سخت افزاری که این کنسولا دارن)
من در مقایسه این لپ تاپ سر یه مورد شدیداً گیر کردم و اون هم نمایشگرهای این دو لپ تاپ!!
ASUS صفحه نمایش FHD با پنل IPS و روکش مات داره که اگه بخوام در موردش صحبت کنم، میشه توضیح واضحات! Lenovo هم صفحه نمایش 4K با پنل TN داره که مات هم نیستش!
میخواستم بپرسم با وجود بازی های جدید مثل GTA V ، بتلفیلد و . . .، این دو لپ تاپ در چه رنجی میتونن این بازی ها رو اجرا کنن و چه خروجی میدن؟
نمایشگر چقد میتونه رو خروجی نهایی اثر بزاره (با توجه به اینکه هر دو نمایشگر "15.6 هم هستن!
ممنون میشه که اگه توضیحات جامع و کاملی بدین تا بتونم یه نتیجه کلی بگیرم.
ASUS G551JM -A :
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 31.5 × 255 × 383 میلیمتر - وزن: 2.70 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 16 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: حافظههای هیبردی - مشخصات: یک ترابایت هارددیسک به همراه 24 گیگابایت حافظه SSD
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 860M GDDR5 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
Lenovo Y5070 - D :
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 22 × 263 × 386 میلیمتر - وزن: 2.39 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 16 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: حافظههای هیبردی - مشخصات: یک ترابایت هارددیسک به همراه هشت گیگابایت حافظه SSD
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 860M 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 4K 3840x2160
امکانات:فاقد درایو نوری Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - Microsoft Windows 8