والله من که زیاد از سخت افزار سر در نمیارم ولی اینی که شما گفتید بله به نظرم برای یک سیستم گیمینگ با مادربرد و پردازنده amd شاید بشه ولی برای رندرنیک ترجیحا باید اینتل باشه دوم اینکه شخصیت افراد هم فرق داره یکی ممکنه هی cpu و گرافیک مختلف بخره و بفروشه و ارتقا بده ولی یکی مثل حداکثر کاری که بتونم بکنم اضافه کردن رم و هارد هست مثلا همین سیستمی که بالا گفتم پنج سال پیش که جمع کردم فقط یک رم 2 گیگ بهش اضافه شد با هارد هاش
مثلا یکی از دوستان برای سیستم رندرینگ برام یه حساب سر انگشتی کرد به این قرار
مادر برد با ساپورت lga 2011 مثلا رم پیج 4 دست دوم 800 تومن نو 1200
ارزانترین cpu چهار هسته ای اینتل ( نه شش هسته ای ) lga 2011 یک تومن
گرافیک برای افزایش سرعت رندر فقط باید از سری nvidia quadro باشه تا نرم افزار بتونه از هستش برای پردازش استفاده کنه که دست دوم یه k2000 حداقل در میاد یک تومن نوش یک و پانصد
یک عدد رم 8 بسته به مدل بین 250 تا 350
یک عدد پاور 785b دست دوم 230
بدون کیس و سیستم کولینگ و نون اضافه که به قیمت دست دوم در میاد بالای سه و نیم چه برسه به نو همین بنده خدایی که قیمت داده سیستمش 12 تومن قیمت داره
خلاصه اینکه این رفیقمون که خودشم توی کار رندرینگ هست مخ من رو زد که فعلا بی خیال بشم و برای این چند ماه که نیاز دارم کامپیوتر چند تا رفقا رو قرض یا اجاره بگیرم و با شبکه کردنشون و استفاده از رندر منیجر رندر رو بین چند کامپیوتر تقسیم کنم به گفته ایشون که گویا نتیجه بهتری هم میده حالا میرم اینم تست کنم ببینم چی میشه