تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 26

نام تاپيک: مشاوره برای خرید لپ تاپ lenovo y5070

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

14 مشاوره برای خرید لپ تاپ lenovo y5070

سلام
    میخواستم یه لپ تاپ گیمینگ بگیرم. نظرم روی 5070 ه اما چنتا نکته :

1-سری جدید این لپ تاپا تولید شده که پنل ips داره (فول اچ دی میخوام نه 4k) با پردازنده4720HQ و جی پی یو GTX 960M در صورتی که مدل های داخل ایران 860M و 4710HQ - به نظرتون برم سراغ سری جدید ؟

2-من زیاد بازی نمیکنم اما لازم دارم تا 2-3 سال از پس فیفا بر بیاد و اگه هوس کردم یه بازی سنگین کنم کم نیاره (نه لزوما رو ultra ولی دیگه 25 فریم جواب بده)

3- شنیدم و چند جا خوندم که پنل ips زمان پاسخگوییش کمتره و در بازیا به اندازه tn روون نیست (تو فوتبال توپو دنباله دار نشون میده ! ) - آیا تایید میکنین ؟؟

یه گزینه هم دارم که لپ تاپ ساده تر بگیرم مث z510 و یه کنسول بازی !

در کل اگه پیشنهاد بهتری دارید بفرمایید از برندهای دیگه هم استقبال میشه (G56JK به علت صفحه نمایش بهتر و طراحی قشنگ تر و اقلام همراهش مد نظرم هست ولی فکر میکنم قدرت لنوو بیشتره)

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    میخواستم یه لپ تاپ گیمینگ بگیرم. نظرم روی 5070 ه اما چنتا نکته :

1-سری جدید این لپ تاپا تولید شده که پنل ips داره (فول اچ دی میخوام نه 4k) با پردازنده4720HQ و جی پی یو GTX 960M در صورتی که مدل های داخل ایران 860M و 4710HQ - به نظرتون برم سراغ سری جدید ؟

2-من زیاد بازی نمیکنم اما لازم دارم تا 2-3 سال از پس فیفا بر بیاد و اگه هوس کردم یه بازی سنگین کنم کم نیاره (نه لزوما رو ultra ولی دیگه 25 فریم جواب بده)

3- شنیدم و چند جا خوندم که پنل ips زمان پاسخگوییش کمتره و در بازیا به اندازه tn روون نیست (تو فوتبال توپو دنباله دار نشون میده ! ) - آیا تایید میکنین ؟؟

یه گزینه هم دارم که لپ تاپ ساده تر بگیرم مث z510 و یه کنسول بازی !

در کل اگه پیشنهاد بهتری دارید بفرمایید از برندهای دیگه هم استقبال میشه (G56JK به علت صفحه نمایش بهتر و طراحی قشنگ تر و اقلام همراهش مد نظرم هست ولی فکر میکنم قدرت لنوو بیشتره)
    من نظرم این هست که یک لپ تاپ با توان باتری و پردازشی خوب تهیه کنید مثل لنوو z5070-a + کنسول تا 10 سال دیگه fifa بازی کنید!
    بدرود

3. این کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

مسلما شما اگر يك لپتاپ ٧ميليوني هم بخريد نميتونه مثل كنسول براي شما بازي احرا كنه پس همون پيشنهاد خودتون عالي هست
    چيپ gtx9هم انقدر در نياي نسل هشت قوي نيست كه شما دو سه سال بازي كنيد اونم روي الترا
    لپتاپ هم براي بازي مشكلات فراوني دارد از دما بگير تا.....

5. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان گزینه کنسول فعلا منتفیه
    میخوام لپ تاپ بگیرم اما به شدت بین چند مدل موندم

در مورد n551 jm کسی اطلاعاتی داره ؟؟ نمیدونم چرا با گارانتی معتبر تو بازار نیست با این که خیلی وقته معرفی شده.
    مدل jk گرافیک پایینی داره نسبت به y5070

از طرفی با ظاهر سری گیمینگ کمی مشکل دارم. سری n ایسوس از لحاظ ظاهری نظرمو جلب کرده اگه n551jm مشکل خاصی نداره فکر کنم بهتر باشه برم سمتش

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سری n مشکل خاصی نداره و اتقاقا سری با کیفیت asus محسوب میشه ولی اگه n550 بگیری بهتره

8. این کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سری n مشکل خاصی نداره و اتقاقا سری با کیفیت asus محسوب میشه ولی اگه n550 بگیری بهتره
    ممنون
    551 jm چه مشکلی داره ؟؟ یعنی ضعفش نسبت به 550 چیه ؟
    صفحش براقه و رمش کمه گرافیکش نسبت به 551 jm خیلی ضعیف تره به نظرم

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

با سلام

برای گیم پیشنهاد من اینه که لپ تاپ نخری . یا کنسول بگیر یا PC جم کن. لپ تاپ های گیم متاسفانه خیلی زود داغ می کنن و برای خنک نگه داشتن مجبوری از کول پد استفاده کنی که اونم تا 15 درجه ( حداکثر ) خنک می کنه .
    اگر خواستی بگیری سری G ایسوس خیلی عالی هست . ( سری N برای گیم نیست مالتی مدیا هست ، متاسفانه تو ایران سری N رو با G در یه حد می دونن و می گن N به صرفه تره برای گیم !!! )
    Y5070 مشخصات خوبی داره و شمایل دلچسب ولی مشکلش اینه که دی وی دی رایتر نداره ! ! ! ( بزرگترین ایراد به نظر من )
    تو لپ تاپ های گیم سراغ لنوو نرو ( دوستان سری Z5070 معرفی کردن که مغزم داره سوت می کشه ..... آخه با سی پی یو سری U هم می شه گیم زد ؟؟؟ ! )
    اگر عجله نداری تا شهریور صبر کن تا قیمت لپ تاپ با سی پی یو های نسل 5 قیمتش بیاد پایین . ( الان موجود هست تو ایران اما قیمتش خیلی بالاست )
    شرکت MSI هم سری گیمش بد نیست تو رنکینگ جهانی امتیازات زیادی گرفته اما من تا حالا MSI نفروختم و اطلاعی ندارم .
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    به نظر من برای گیم و فیلم هیچی PC نمی شه . . . شک نکن ( با قیمت 3 الی 5 تومن یه غول می تونی جمکنی اونم از نوع عطاویچ )
    پاینده و موفق باشید .

11. این کاربر از G U L D A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با سلام

برای گیم پیشنهاد من اینه که لپ تاپ نخری . یا کنسول بگیر یا PC جم کن. لپ تاپ های گیم متاسفانه خیلی زود داغ می کنن و برای خنک نگه داشتن مجبوری از کول پد استفاده کنی که اونم تا 15 درجه ( حداکثر ) خنک می کنه .
    اگر خواستی بگیری سری G ایسوس خیلی عالی هست . ( سری N برای گیم نیست مالتی مدیا هست ، متاسفانه تو ایران سری N رو با G در یه حد می دونن و می گن N به صرفه تره برای گیم !!! )
    Y5070 مشخصات خوبی داره و شمایل دلچسب ولی مشکلش اینه که دی وی دی رایتر نداره ! ! ! ( بزرگترین ایراد به نظر من )
    تو لپ تاپ های گیم سراغ لنوو نرو ( دوستان سری Z5070 معرفی کردن که مغزم داره سوت می کشه ..... آخه با سی پی یو سری U هم می شه گیم زد ؟؟؟ ! )
    اگر عجله نداری تا شهریور صبر کن تا قیمت لپ تاپ با سی پی یو های نسل 5 قیمتش بیاد پایین . ( الان موجود هست تو ایران اما قیمتش خیلی بالاست )
    شرکت MSI هم سری گیمش بد نیست تو رنکینگ جهانی امتیازات زیادی گرفته اما من تا حالا MSI نفروختم و اطلاعی ندارم .
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    به نظر من برای گیم و فیلم هیچی PC نمی شه . . . شک نکن ( با قیمت 3 الی 5 تومن یه غول می تونی جمکنی اونم از نوع عطاویچ )
    پاینده و موفق باشید .
    خیلی ممنون عزیز

من گیمر نیستم فقط میخوام تا وقتی کنسولا کپی خور بشن بتونم بازی کنم مث فیفا و اینا. زیاد هم بازی نمیکنم که سیستم کولینگ خفن بخواد با کول پد حلش میکنم.
    سری های گیمینگ به خاطر طراحی خاصشون مد نظرم نیست میخوام لپ تاپ شمایل مهندسی داشته باشه

مصرفم فیلم دیدنه و نرم افزارای مهندسی برنامه نویسی و مجازی سازی.
    واسه همین سری n ایسوس مد نظرمه.

سی پی یو نسل پنج منظورتون چیه ؟؟ اگه میشه مدلشو بنویسید

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

سری N به نظر من N56JK بهتر از همه هست . برای کار شما هم جواب گو هست . ارزش نداره حدود 3900 برای N550 خرج کنید .
    الان اکثر دستگاه ها سی پی یو هاشون نسل 4 هست ( کنار سی پی یو نوشته مثلا : I7 4500 که این 4 اول نسل سی پی یو رو مشخص می کنه ( نسل 4 همون هزول می شه ) )
    دستگاه ها با سی پی یو های نسل پنجم که حدود 1 الی 2 ماهی است تو بازار ایران اومده . نمونه :
    asus X555 - I7 5500U- 6G RAM - 1T HDD - 2G VGA با دو سال گارانتی اصلی + کیف + موس + آنتی ویروس یک ساله اورجینال ESET SMART 8 - با نصب ویندوز و نرم افزار های عمومی الان می فروشم 2.500.000 ( AGP ASUS هستم و اکثر دستگاه های ASUS رو هم دارم )
    سری HQ نسل 5 رو هنوز ندیدم تو بازار . سوالی داشتید در خدمتم .
    موفق و پاینده باشید .

-------------------------------------------------------------------------------------------
    اطلاعات عمومی در خصوص انواع نسل های سی پی یو :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اطلاعات جدید در خصوص نسل پنجم سی پی یو های اینتل :
    کد:
    Last edited by G U L D A N; 14-05-2015 at 11:50.

14. این کاربر از G U L D A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سری N به نظر من N56JK بهتر از همه هست . برای کار شما هم جواب گو هست . ارزش نداره حدود 3900 برای N550 خرج کنید .
    الان اکثر دستگاه ها سی پی یو هاشون نسل 4 هست ( کنار سی پی یو نوشته مثلا : I7 4500 که این 4 اول نسل سی پی یو رو مشخص می کنه ( نسل 4 همون هزول می شه ) )
    دستگاه ها با سی پی یو های نسل پنجم که حدود 1 الی 2 ماهی است تو بازار ایران اومده . نمونه :
    asus X555 - I7 5500U- 6G RAM - 1T HDD - 2G VGA با دو سال گارانتی اصلی + کیف + موس + آنتی ویروس یک ساله اورجینال ESET SMART 8 - با نصب ویندوز و نرم افزار های عمومی الان می فروشم 2.500.000 ( AGP ASUS هستم و اکثر دستگاه های ASUS رو هم دارم )
    سری HQ نسل 5 رو هنوز ندیدم تو بازار . سوالی داشتید در خدمتم .
    موفق و پاینده باشید .

-------------------------------------------------------------------------------------------
    اطلاعات عمومی در خصوص انواع نسل های سی پی یو :
    کد:
    اطلاعات جدید در خصوص نسل پنجم سی پی یو های اینتل :
    کد:
    بازم ممنون

550 الان حدود 3700 ه ولی نظرم رو 551 jm هست که گرافیک 860 روشه.قیمتشم مشکلی نیست
    n56 صفحه نمایشش tft هست که میخوام حتما ips باشه رمشم حداقل 12 باشه
    فقط در مورد رم 551 jm نوشته که DDR3L 1600 MHz SDRAM, 2 x DIMM socket for expansion up to 16 GB SDRAM
    اینطور که من فهمیدم سوکت داره برای ارتقا تا 16 گیگ ولی این که رم فعلی روش چیه رو متوجه نشدم !
    شما فروشنده هستید میدونید چرا بعد از 7-8 ماه معرفی چرا وارد بازار ایران نشده ؟؟؟ به شدت خواهان داره این مدل !

خیلی ممنون

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •