سلام
میخام یک سی پی یو برای کارهای گرافیکی نسبتا سنگین 3dmax و ... بین core i3 و Core2 Quad کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
سلام
میخام یک سی پی یو برای کارهای گرافیکی نسبتا سنگین 3dmax و ... بین core i3 و Core2 Quad کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
Last edited by mehran_pqqp; 28-04-2015 at 16:05.
مادربردتون چیه؟ بودجه؟
ویرایش شد...
Last edited by mohammad.1394; 20-05-2015 at 11:56.
عزیز 4690 با 4690k به جز در قابلیت اورکلاک، هیچ تفاوتی ندارن. نمیدونم چطور شما میگید ۱۰٪ فرق دارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن با اورکلاک هیچ وقت نمیشه به ۲ برابر کارایی رسید مگر برای رکورد زدن های لحظه ای!
ویرایش شد...
Last edited by mohammad.1394; 20-05-2015 at 11:57.
دوست من به امتیازی که این سایت میده توجه نکنین. در مقایسه ی این دو پردازنده از اونجایی که کاملا مشابه هم هستن به جز قابلیت اورکلاک، با یه مقایسه ی مشخصات فنی میشه نتیجه گیری کرد.
در کل پیشنهاد میکنم از این سایت استفاده نکنین و کمی اطلاعاتتون رو بالاتر ببرید قبل از اینکه به دیگران پیشنهاد بدید.
موفق باشید.
ویرایش شد...
Last edited by mohammad.1394; 20-05-2015 at 11:57.
حرف جناب @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاملا صحیح است. امتیازدهی های این سایت رابطه خطی با کارایی نداره. اگه میخواید به تست های واقعی نگاه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واضحه تفاوت هر دو بدون اورکلاک از 1 درصد هم کمتر است.
همه کاربرها در انجمن اجازه نظر دادن دارند.
ویرایش شد...
Last edited by mohammad.1394; 20-05-2015 at 11:58.
حرفتون از اساس غلط است. اگه دقت کنید به همین سایت CPU boss می بینید در همون تستی که شما بهش اشاره کردید نتیجه از چارت هایی گرفته شده که کاربران در سایت Geekbench ثبت کردن و اگه برید اونجا و نتایج رو مرور کنید خواهید دید اونجا خیلی از تست ها مربوط به قطعات اورکلاک شده است.
اینکه می فرمایید آناندتک هم پول می گیره و ... همون کلک قدیمی است که هر تستی که با ادعامون متغایر بود میگیم این تست ها پول می گیرند و ... ، خیر اینطور نیست.
پی نوشت: من لیسانس الکترونیک دارم با تمرکز روی معماری کامپیوتر، فوق لیسانس کامپیوتر دارم باز هم با تمرکز روی معماری کامپیوتر، سابقه مدلسازی SoC و ... هم دارم، ولی اینها بی ربط است. هر ادعایی رو باید بر اساس محتوای ادعا و شواهدی که برای صحتش هست سنجید و نه مدرک تحصیلی شخصی که مدعی است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)