تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: سوال در مورد خرید پرینتر راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

14 سوال در مورد خرید پرینتر راهنمایی کنید

سلام خدمت شما دوستان گل امید وارم خوب باشید ممنون میشم راهنمایی کنید من ار شخت افزار ..... طلاعاتی ندارم از سخت افزار جنس این چیزار مغازه دار هست میخواستم پرینتر بخرم برای چات (فاکتور) و بلیط هایی که انلاین میخرم برای خودم
    اما اطلاعانی ندارم که مدلی بخرم ممنون میشم راهنمایی کنید پرینتر مد نظر من پرینر چند کاره هست (پرینت+اسکن+کپی)
    و میخوام 100% وای فای رو داشته باشه که بتونم از گوشی جیزی رو سند کنم و پرینت بگیرم
    قیمت از 360/350 به پایین باشه
    رنگی یا سیاه سفید بودن اون برام مهم نیست گفتم که مغازه داره فقط برای فاکتور میخوام اما فاکتور سیاه سفید میخوام بزنم یعنی رنگی شو میخوام غیر فعال کنم تو سایت دیجی کالا بودم اینک سرچ
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قیمت ها همه بالا بدون اما 2/3 تا پیدا کردم که قیمت ها شون زیر 350 هست ببینید
    تک کاره ها

چند کاره ها

یک نگاهی به لینک های بالا بندازید ببینید 4تا شو مد نظر من چند کاره هست اما چند تا سوال داستم در مورد این پرینتر ها

1.ایا این پرینتر های (چاپ جوهرافشان ) خوب هستن؟
    2.کارکرد کارتریج مشکی بعضی ها تو سایت زده 200 عدد یعنی 200 تا پرینت مشکی بگیرم تموم میشه؟ باید شارژ کنم کارتریج رو یا عوض کنم درسته؟
    3.ایا این پرینت هایی که هم رنگی هستن هم سیاه سفید امکانش هست رنگ های کارتریج که رنگی هستن در بیارم؟فقط سیاه سفید بگیره؟ رنگی نگیره رنگ هایی کارتریج که رنگی هستن از دستگاه خارج کنم؟
    4.اخرین سوال سوال مهم قیمت پرینتر 200 تومان /300 تومان هست حالا کارتریج تموم میشه میخوام بخرم نگاه میکنم کارتریج قیمت 170. 150 تومان من خودم دستگاه 200 خریدم اما کرتجش 150 تومان هست؟ اینجا هست که به مشکل بر میخورم
    4تا سوال کردم ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ها رو ببینید کدام بهتره که بخرم راهنمایی کنید سایت دیگری سوراق نداشتم که چک کنم پرینتر ها شو اگر کسی سایت خود و یا مدل پرینتری که خوب باشه سوراق داره ممنون میشم راهنمایی کنه

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

شما بهتره HP 1102W بگیرید..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •