دوستان سلام
لطفا اگر كسي اطلاعاتي در مورد نحوه بازي Garfield دارد به من بگويد چون من نمي توانم بازي را ذخيره كنم و ضمنا بعضي از در ها كه دور دسته آنها نور دارد چطور باز ميشود و ديگر اينكه چطور بايد بعضي از اشيا را از جاهاي بلند برداشت و يا گذاشت به عنوان نمونه گربه نمي تواند از كابينت وسط آشپزخانه بالا برود و يا ظرف ميوه را از روي كتابخانه اتاقي كه تلويزيون دارد برداره . ضمنا من يكي از اتاق ها را تكميل كردم و يك كليد به من داد ولي نميدانم از آن چطور استفاده كنم .كليد D بعنوان guest inventory معرفي شده كه نميدانم براي چيست و چطور بايد از ان استفاده كرد .
در يك سايت كد تقلب به من داد ولي نميدانم چطور كار ميكند .
در آن سايت نوشته شده بود حالت خدايي و پرواز " در حين بازي دكمه توقف بازي و سپس پرش را بزنيد تا ضد ضربه شده و پرواز كنيد . اگر دكمه پرت كردن را بزنيد به حالت معمولي برخواهيد گشت ." كه هر چه خواندم نفهميدم يعني چه و دكمه توقف كدام دكمه است و دكمه پرت كردن كدام دكمه . و در مورد انتخاب مرحله توضيحي اينگونه داده كه من نميدانم يعني چه ؟
انتخاب مرحله : در صفحه پسورد در صفحه option كد Arlene,Arlene,Arlene را تايپ كنيد .
يك سري كد مرحله هم داده كه نمي دانم كجا بايد استفاده كرد .
اگر راهنمايي كنيد من را از دست يك دختر 8 ساله سمج خلاص ميكند چون دائم به من ميگويد كه اين چطور كار ميكند .