سلام و خسته نباشید
من از دی بود رفتم پیش دکتر و ازمایش نوشت برای شکم درد!و خونریزی
و در ازمایش اول خون بود در مدفوع که میکروب هیلکوباکتری هم داشتم کم خونی هم نداشتم روی 6.4 بود (RBC)
دوره درمان تمام شد باز ازمایش نوشتند
خون در مدفوع نبود
دو بار دیگه ازمایش داشتم که خون در مدفوع نبود (اخرین بار چند روز پیش بود که خون نبود باز هم)
اما بنده بواسیر دارم امروز که کبد بنده کار کرد خونی مشاهده نشد حتی یک ذره ولی در اخرین تکه مدفوع خون بود!(بواسیر هم دارم و بواسیرم زده بیرون)
اما سوالم اینه که در سرطان روده بزرگ خون به چه صورت در مدفوع هستش ؟خون زیاده ؟ و در کل مدفوع مشاهده میشه و مخلوط هست؟و اینکه من از دی اینطوریم بعضی وقتا که خیلی کم همیشه در اخره مدفوع خون در مدفوع میبینم و تازه هم هست خونم ولـی در مدفوع مخلوط نــبود ولی خواستم بدونم در سرطان روده همیشه در اجابت مزاج که داشته باشیم مدفوع خونی هست یا اینکه یه وقتی هست و یه وقتی نیست؟
20 سالمم هست و الان خیلی بهترم شکم درد ندارم ولی باد گلو نفخ دارم و کاهش وزنم نداشتم اضافه هم شده 1 یا 2 کیلو ولی صبح ها که ناشتا هستم 1 کیلو کاهش پیدا میکنه ولی غذا میخورم برمیگرده به حالت عادی یعنی 77 باشم میشه 76 بعد غذا میشه 77.5
و اینکه در سرطان کاهش وزن چند کیلو هستش؟نگرانم این خون از روده بوده باشه
و در مورد ازمایش خون باید بگم در 3 بار ازمایش خونم (RBC)نورمال بود اما در اولین بار روی 6.4 بود بعد شد 5.9 بعد 5.7 در 3 حالت نورمال بود اما نمیدونم چرا کم شده؟
و اینکه مدفوع بنده خیلی عذر میخوام حس مکینم شله البته باز نمیدونم چون مثل خمیر دندون میمونه حالا نمیدونم اسمه اینو میشه گذاشت نورمال یا چی؟و بعضی وقتا از روی نفخ دفع مدفوع هم میکنم
قابل توجه من خون ریزی بینی هم دارم و همین طور بواسیر
خیلی ممنونم از وقتی که میگذارید