تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: اطلاع بیمار از بیماری خودش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض اطلاع بیمار از بیماری خودش

درود
    فردی سرطان یا بیماری بدی دارد. اصلا هر بیماری.. آیا وظیفه پزشک است که بیمار را در جریان بیماری اش قرار دهد؟
    آیا می تواند بیماری را از بیمار پنهان کند؟ مثلا بگوید چون فرد تحمل ندارد .. ما نمی گیم فلان بیماری را دارد؟
    یا حداقل این است که باید همراه بیمار را در جریان بگذارد؟

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به موضوع خیلی خوبی اشاره کردین
    البته این مسئله خودش در اخلاق پزشکی محل بحث زیادی هست
    یک اصل وجود داره که بیمار حق داره از بیماری اش آگاه باشه
    یعنی باید اطلاع کافی از بیماری....عوارض بیماری،نوع درمان،نتایج درمان،عوارض درمان،برنامه پزشک و پیش آگهی بیماری داشته باشه
    البته در جایی بحث میشه که بیماران لاعلاج که چند ماهی برای زندگی دارند رو از بیماریشون آگاه نکرد
    اما نظر من این هست که بیمار باید آگاه باشه تا بتونه برای مدت باقی مونده برنامه ریزی کنه
    در مورد پنهان کردن بیماری پزشک حق اینکار رو نداره....گاهی اصرار خانواده هست که بیمار اطلاع نداشته باشه.....در مورد اطفال شاید قابل قبول باشه چون قیم حق قانونی تصمیم گیری رو داره اما در مورد افراد بالغ آگاهی لازم هست
    ...................
    من متسفانه بیمارانی رو دیدم که سرطان البته قابل درمان داشتن و خانواده اصرار داشت بیمار مطلع نشه....در حالی که بیمار برای شیمی درمانی بستری مورر داشت.......البته فکر کنم بیمار خودش متوجه شده بود چون حالت تعجب و ترس تو چهره اش مشخص بود
    حتی بیماران در مورد بیماران بدحال و در شرف مرگ هم بهتر هست خانواده از شرایط بسمار و احتمال عدم بازگشت در صورت احیا آگاه بشن
    چون اینطور پذیرش مرگ راحت تر میشه و حتی خانواده میتونه با توجه به شرایط درخواست کنه ور صورت ایست قلبی،احیا انجام نشه تا فرد با آرامش فوت کنه

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

3. 3 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

به نظر من هم
    بیمار باید در جریان مریضی باشه ولی باید به طور صحیح بیان بشه

5. این کاربر از ghomeishi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

به موضوع خیلی خوبی اشاره کردین
    البته این مسئله خودش در اخلاق پزشکی محل بحث زیادی هست
    یک اصل وجود داره که بیمار حق داره از بیماری اش آگاه باشه
    یعنی باید اطلاع کافی از بیماری....عوارض بیماری،نوع درمان،نتایج درمان،عوارض درمان،برنامه پزشک و پیش آگهی بیماری داشته باشه
    البته در جایی بحث میشه که بیماران لاعلاج که چند ماهی برای زندگی دارند رو از بیماریشون آگاه نکرد
    اما نظر من این هست که بیمار باید آگاه باشه تا بتونه برای مدت باقی مونده برنامه ریزی کنه
    در مورد پنهان کردن بیماری پزشک حق اینکار رو نداره....گاهی اصرار خانواده هست که بیمار اطلاع نداشته باشه.....در مورد اطفال شاید قابل قبول باشه چون قیم حق قانونی تصمیم گیری رو داره اما در مورد افراد بالغ آگاهی لازم هست
    ...................
    من متسفانه بیمارانی رو دیدم که سرطان البته قابل درمان داشتن و خانواده اصرار داشت بیمار مطلع نشه....در حالی که بیمار برای شیمی درمانی بستری مورر داشت.......البته فکر کنم بیمار خودش متوجه شده بود چون حالت تعجب و ترس تو چهره اش مشخص بود
    حتی بیماران در مورد بیماران بدحال و در شرف مرگ هم بهتر هست خانواده از شرایط بسمار و احتمال عدم بازگشت در صورت احیا آگاه بشن
    چون اینطور پذیرش مرگ راحت تر میشه و حتی خانواده میتونه با توجه به شرایط درخواست کنه ور صورت ایست قلبی،احیا انجام نشه تا فرد با آرامش فوت کنه

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
    درود بر شما مرسی از پاسخ
    من در سن 23 سالگی (چند سال پیش یعنی میشه) رفتم پیش یک متخصص ... ایا اون بیماری رو به خاطر ترس که در من دید ممکن است پنهان کرده باشد؟ چون با یک حالت ترس پیش ش رفته بودم..
    بعد خود دکتر متخصص حرفی هم از اینکه ازمایش بده یا باز به مطب مراجعه کن هم نزد
    Last edited by iranch; 12-04-2015 at 22:30.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نه اینطوری هم که نمیشه ...... یعنی شما فکر میکنید یک بیماری لاعلاج تشخیص داده و شما رو ول کرده؟
    درست هست الان ما بیماری هایی داریم که درمان قطعی ندارن یا به درمان های موجود پاسخ نمیدن....اما روش ها و درمان هایی هست که طول عمر بیمار رو افزایش میده یا باعث بهبود کیفیت زندگی در طی بیماری میشه

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دکتر به هیچ عنوان حق نداره.

قانونا نمی دونم ولی اخلاقا نه.

حتی اگر یک روز مونده باشه از زندگیش. حق داره خداحافظی کنه یا از نظر مالی برای بازماندگان و فرزندان و همسر و ... کاری کند.

خیلی بده اگر دکتری اینکار رو انجام بده.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه اینطوری هم که نمیشه ...... یعنی شما فکر میکنید یک بیماری لاعلاج تشخیص داده و شما رو ول کرده؟
    درست هست الان ما بیماری هایی داریم که درمان قطعی ندارن یا به درمان های موجود پاسخ نمیدن....اما روش ها و درمان هایی هست که طول عمر بیمار رو افزایش میده یا باعث بهبود کیفیت زندگی در طی بیماری میشه
    سلام
    برای بیماری پوستی رفته بودم پیش متخصص...
    اون بیماری طوری نیست که طرف رو بکشه اما مشکل از لحاظ ظاهری بوجود میاره و درمان هم نداره
    گفتم شاید متخصص چون این بیماری دیده درمان ندارد.. گفته بهش نگیم.. ایا میشه؟
    چون گفت اون بیماری نیست

راستی یک سوال دیگه---- ممکن هست مثلا یک متخصص نتونه یک بیماری رو تشخیص بده؟ منظورم اشتباهی .. فکر کنه بیماری دیگری است؟ چون برخی اوقات علائم بین چند تا بیماری یکسان است... و تشخیص پزشک متخصص مهم میشه اینجا...
    یا متخصص در بیماری های مربوط به رشته خودش وارد است؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یک متخصص قطعا به رشته خودش تسلط داره....البته بعضی وقت ها علائم بیماری شبیه هم هستند و برای افتراث از آزمایش و تصویر برداری تا مشاوره با همکاران و تخصص های دیگه یا بستری بیمار استفاده میشه

در مورد بیماری شما نمیتونم نظری بدم جون واقعا بعضی از ضایعات پوستی خوشخیم هستند و فقط مشکل زیبایی ایجاد میکنن و راه حل و درمان کاملی ندارن

11. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یک متخصص قطعا به رشته خودش تسلط داره....البته بعضی وقت ها علائم بیماری شبیه هم هستند و برای افتراث از آزمایش و تصویر برداری تا مشاوره با همکاران و تخصص های دیگه یا بستری بیمار استفاده میشه

در مورد بیماری شما نمیتونم نظری بدم جون واقعا بعضی از ضایعات پوستی خوشخیم هستند و فقط مشکل زیبایی ایجاد میکنن و راه حل و درمان کاملی ندارن
    به من گفت اون بیماری که می ترسی باشه نیست...همون نگاه اول گفت
    نه ازمایشی داد.. نه اینکه بگه سابقه خانوادگی داری.. یا سوال خاصی هم نپرسید..

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بیماری های پوستی از نظر ویژگی های ضایعه شناخته میشن
    مثلا بعضی ضایعات رو بیمار بعنوان بدخیمی پوستی تلقی میکنه اما متخصص پوست تشخیص نوعی خال برای ضایعه میده
    آزمایش ضایعات پوستی معمولا از طریق بیوبسی هست که روش تهاجمی هست و در صورت عدم تشخیص انجام میشه

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •