تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما درباره کپی رایت چیست؟

راي دهنده
49. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کپی رایت باید برای همه محصولات (نرم افزار، موسیقی، فیلم و ...) داخلی و خارجی رعایت شود.

26 53.06%
  • کپی رایت باید فقط برای نرم افزار های داخلی و خارجی رعایت شود.

0 0%
  • کپی رایت باید فقط برای محصولات داخلی رعایت شود.

11 22.45%
  • نیازی به رعایت هیچ کپی رایتی نیست.

6 12.24%
  • نمی دانم / سایر موارد.

6 12.24%
صفحه 1 از 10 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 93

نام تاپيک: رعایت/عدم رعایت کپی رایت ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض رعایت/عدم رعایت کپی رایت ؟

سلام
    مدتی هست که این موضوع برام اهمیت زیادی پیدا کرده. تا به حال به این موضوع فکر کردین که با عدم رعایت کپی رایت چقدر یا به عبارت دیگر چند میلیون (یا شاید میلیارد) حق دیگران رو پایمال کردین؟
    البته تو سال های اخیر، سعی شده تو این زمینه فرهنگ سازی بشه. ولی همین فرهنگ سازی هم فقط در سطح محصولات داخلی هستش.
    یکی از اصلی ترین بهانه ها برای عدم رعایت کپی رایت، قیمت بالای محصول هستش ولی فکر می کنم همه دیدیم که در مورد محصولات ارزان قیمت هم، متاسفانه کپی رایت رعایت نمی شه.
    از جمله می تونم به آثار خواننده های مجاز اشاره کنم. قیمت هر ترک تقریبا بین 200 تا 400 تومن هستش ولی همین ترک ها هم دانلود می شه.
    تو فرهنگ فارسی معین، کلمه دزد به این صورت معنی شده: کسی که مال یا پول دیگری را مخفیانه ببرد.
    آیا دزدی فقط این هستش که شخصی یک مال فیزیکی کسی رو مخفیانه برداره؟ تو همون مثال آهنگ، مسلما اگه این ترک ها به صورت MP3 روی نت موجود نبود، کسی نمی رفت تو یه مغازه و cd رو بدون پرداخت پول برداره. اما وقتی یه آهنگ میاد روی نت، اکثرا به راحتی دانلودش می کنن. فرق این دو تا چیه؟ اگه cd رو از تو مغازه برداریم، ممکنه آبرومون بره ولی اگه دانلودش کنیم، آبرومون نمی ره؟ آیا وجود این ترک ها روی نت، مثل همون مغازه نیست که صاحبش مغازه رو باز گذاشته باشه و رفته باشه بیرون، ما هم بدون هیچ استرسی بتونیم از مغازه اجناسی رو برداریم؟ آیا تو این موقعیت، ما به خودمون اجازه می دیم به اجناس دست بزنیم؟
    یه مثال دیگش ویندوزی هست که اگه نبود، خیلی ها کلا از کامپیوتر استفاده نمی کردن. آیا چون مایکروسافت، شرکت پولداریه، دلیل خوبیه که ما محصولش رو بدون پرداخت هیچ هزینه ای استفاده کنیم؟ یا چون هزینش بالاست می تونیم بگیم ما از این پول ها نداریم؟ اگه ویندوز کپی تو بازار وجود نداشت، دو حالت بیشتر پیش نمیومد: 1- مجبور به پرداخت هزینه می شدیم.2- کار کردن با سیستم عامل های رایگان رو یاد می گرفتم.
    اما در حال حاضر راه سومی هم وجود داره: استفاده از نتیجه زحمت دیگران بدون پرداخت هزینه.
    یه نکته ی جالبی در مورد هم رشته های خودم وجود داره: Microsoft visual studio رو که احتمالا می شناسینش. یک مجموعه ای از زبان های برنامه نویسی هستش. قیمت این مجموعه 2569 دلار هستش. (اگه دلار رو 3000 تومن در نظر بگیریم) قیمتش حدود 7 میلیون و هفتصد هزار تومن می شه. حالا شخص می خواد با ورژن کرک شده ی این مجموعه، برنامه ای بنویسه که دیگران قفلش رو نشکنن و مثلا 200 هزار تومن بفروشتش. آیا این منطقی هستش؟
    مثال فراوونه. از جمله فیلم های هالیوودی که قیمتشون حدود 20 دلار هستش. آیا اگه قرار بود واسه هر فیلم، هزینشو پرداخت کنیم، باز هم انقدر زیاد بودن افرادی که چندین ترابایت فلیم داشته باشن؟
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    حالا اگه از یه دید دیگه به قضیه نگاه کنیم، خیلی افراد، از این مهارت که می تونن یک فایل (فروشی) که هیچ جا لینک دانلودش نیست رو دانلود کنن لذت می برن و با افتخار برای دیگران تعریف می کنن. آیا این مهارت، همون مهارت برداشتن اموال دیگران به صورت مخفیانه نیست؟ پس چرا این افتخاره و اون یکی عار؟
    من از اون زمانی که تصمیم گرفتم به کپی رایت پایبند باشم، خیلی برنامه های مشابه پیدا کردم که اگه از اول از همونا استفاده می کردم به راحتی کارم راه می افتاد و هیچوقت نیازم نمی شد از اون برنامه های تجاری (فروشی یا همون commercial) استفاده کنم. ولی قبلا حتی بهش فکر هم نکرده بودم.چرا؟ جواب این چرا رو خودم می دم: چون هیچوقت بابت دانلود اون نرم افزار فروشی، حس بدی بهم دست نداد.
    متاسفانه همونطور که همه می بینیم، سایت های دانلود رشد قارچ گونه ای تو سال های اخیر داشتن و مسلما تقاضا زیاد بوده که این سایت ها همینجوری در حال زیاد شدن هستن و اکثرشون روزانه چندین هزار بازدید کننده دارن. همین مساله نشون می ده که اکثرا براشون فقط دسترسی به اون فایل مهمه نه چیز دیگه.
    همچنین سایت هایی هستن که اجناسشون، اجناسی هست که بدون اجازه ی صاحب اثر دانلود کردن، حالا بابت آرشیوی که درست کردن، یه مبلغ اندکی از کاربرها می گیرن و اجازه می دن کاربر مثلا 1 ماه از سایتشون اون فایل ها رو دانلود کنه. نمونه بارزش سایت های دانلود فیلم هستن که اکانت وی آی پی دارن. تو فرهنگ فارسی معین، مال خر اینجوری معنی شده: کسی که اموال دزدی شده را می خرد. شما هم احتمالا می دونین مثلا یه گوشی دزدی شده یا گوشی بدون کارتن، ارزون تر از یه گوشی کارتن دار یا دزدی نشده هست. آیا شما حاضرین گوشی بدون کارتن بخرین؟ پس دلیلتون برای خرید اکانت وی آی پی این سایت ها چیه؟
    به نظرتون آیا حتی اگه بخوایم، می تونیم هزینه این همه محصول رو پرداخت کنیم؟ می تونیم ازشون یه لیست درست کنیم؟ اصلا می دونیم کدوماش رایگان بوده و کدوماش تجاری؟ می دونیم چند نفر یا چند تا شرکت به خاطر اینکه محصولاتشون به صورت رایگان استفاده شده ورشکست شدن؟ که اگه به همون تعدادی که از اون محصول استفاده شده، پرداخت هم وجود داشت، شاید اون ها هیچ وقت ورشکست نمی شدن.

به نظرتون ادامه ی روند موجود درسته؟
    نظر شما در مورد کپی رایت چیه؟
    رعایت یا عدم رعایت کپی رایت؟

پ.ن: نکته ی مهم قابل ذکر اینه که من انگشت اشارم رو سمت دیگران نگرفتم. که اگه گرفته بودم هم بازم 3 تا انگشتم سمت خودم بود. من هم ویندوزم به صورت کرک شده نصبه.البته در حال حاضر هزینه های مهم دیگه ای تو زندگیم وجود داره که برام امکانش نیست هزینه ی ویندوزم رو پرداخت کنم. اما یکی از مهم ترین گزینه هام برای پرداخت، همین ویندوز هستش.
    البته الآن چندین ماهه یه فیلم ندیدم. دنبال سریال های جدید نیستم، بازی هم رو سیستمم نصب نکردم و از برنامه های رایگان استفاده می کنم. ولی متاسفانه فکر نمی کنم هیچوقت بتونم هزینه ی این همه محصول که رایگان استفاده کردم رو بتونم پرداخت کنم. جدا از بحث مالیش، امکان پرداخت هزینه برای خیلیاش وجود نداره و همچنین هرچقدر هم فکر کنم، نمی تونم بگم از اون اول که کامپیوتر روشن کردن رو یاد گرفتم تا الآن، از چه برنامه های تجاری به صورت رایگان استفاده کردم.

پ.ن. 2 : من تو این موضوع خیلی از کلمه کپی رایت استفاده کردم. درسته که کپی رایت به معنای حق تکثیر هستش. اما منظور من، همون معنی هست که به صورت عامیانه بین مردم جا افتاده و می گه رعایت نکردن کپی رایت، یعنی استفاده از یک محصول فروشی بدون پرداخت هزینه.

2. 16 کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

نظر بنده -
    کپی رایت باید برای همه ی موارد رعایت بشه

اما در بعضی موارد مخصوصا به خاطر تحریم٬‌ امکان خرید بعضی چیز ها مثل فیلم و موسیقی به صورت قانونی وجود نداره. در این صورت به نظرم چون اونا پول مارو نخواستن مشکلی نداره

4. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببینید کپی رایت در ایران مفهوم جدید و نوپایی محسوب میشه و متاسفانه جا نیفتادنش هم بیشتر بر میگرده به همون قضیه عدم فرهنگ سازی برای استفاده از تکنولوژی. این که کامپیوتر در ایران فراگیر شد اما فرهنگ استفاده متاسفانه نه.
    بحث دیگری هم که در این زمینه وجود داره قیمت محصولات هست. وقتی قیمت محصولات رو کنار ارزش پول ملی میذاریم متوجه میشیم که تقریبا" غیر ممکنه بخوایم به طور کامل از محصولات اورجینال استفاده کنیم مگر این که رفاه مالی کامل داشته باشیم. ضمنا" خیلی از ما عادت کردیم به استفاده از نرم افزار غیر قانونی و در حال حاضر ترک کردن این عادت بسیار سخته.
    البته باید در نظر داشته باشیم که در بسیاری از موارد نرم افزار های مشابه رایگان یا حتی متن باز وجود دارند که برای ما کفایت میکنند.
    یه بحث دیگه هم هست اونم مسئله تحریم. خوب مثلا" همین فایل MP3 که مثال زدید با توجه به تحریم خریدش از iTunes یا فروشگاه های مشابه با دردسر همراهه. اما این مورد به اندازه موارد قبلی تاثیر گذار نیست.
    این که انتظار داشته باشیم کپی رایت فقط در مورد محصولات داخلی رعایت بشه (که اغلب هم همینطوره) به نظر من ناسیونالیسم افراطی دیجیتالی محسوب میشه! متاسفانه برخی از نرم افزارهای داخلی قیمت تقریبا" مشابه نمونه خارجی دارند که با توجه به این که شرایط داخل کشور رو باید در نظر بگیرند قابل تامله.

از طرفی متاسفانه حتی در دانشگاه ها هم این مسئله درست رعایت نمیشه... استاد از دانشجو انتظار داره پروژه با نرم افزار های خاصی انجام بشه که خوب هزینه اورجینالش شاید برای خیلی از دانشجو ها بالا باشه. در کشور های خارجی راهکارهایی مثل فاند میتونه در این زمینه راهگشا باشه.

6. 5 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فکر کنید کرک استفاده نکنیم . اونوقته که یک کامپیوتر باید بگیریم 1 میلیون بعد 10 میلیون پول نرم افزار بدیم

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

نظر بنده -
    کپی رایت باید برای همه ی موارد رعایت بشه

اما در بعضی موارد مخصوصا به خاطر تحریم٬‌ امکان خرید بعضی چیز ها مثل فیلم و موسیقی به صورت قانونی وجود نداره. در این صورت به نظرم چون اونا پول مارو نخواستن مشکلی نداره
    یکم ریز بشیم به این خط آخر

آیا شما دقیقا همین رو برای یه کالای فیزیکی که به خاطر تحریم در دسترس ما نیست هم میگید؟ اوکی هست شب بریم کارخونه رو بار بزنیم چون "اونا پول ما رو نخواستن" ؟! و چرا این مسئله برای فیلم و موسیقی هست، ولی مثلا برای نرم افزار نیست؟ (یا هست؟)، و در نهایت هم آیا اون موسسات هستند که ما رو تحریم کردند (خواننده اون آهنگ و تهیه کننده اون فیلم و ...) که حالا ما ازشون دزدی کنیم؟ این "اونها" که ما رو تحریم کردن همون "اونها" یی نیستند که ما داریم محصولاتشون رو استفاده می کنیم، چطور این مسئله قابل توجیه هست؟

9. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

من هم گزينه رعايت قانون كپی‌رايت در تمامی موارد رو انتخاب كردم...

.. چرا كه اگر (اما اگر) قرار هست كه اين قانون رعايت بشه... بايد برای تمامی موارد در نظر گرفته بشه، چه برای محصولات فيزيكی و چه برای محصولات ديجيتالی... چه داخلی و يا چه خارجی.

نمونه ساده همين بازی‌های ويدئويی هستند كه كم نيستند دوستانی كه دانلود می‌كنند بازی‌ها رو و از ك*را*ك استفاده می‌كنند... خب، اگر از PC استفاده می‌كنيد، چرا از پلاتفورم استيم استفاده نمی‌كنيد كه واقعا برای استفاده از نسخه‌های قانونی بازی عالی هست...

.. خود من مدت مديدی است كه از استيم استفاده می‌كنم و بسيار هم راضی هستم.

به اميد روزی كه چه در ايران (و چه در جهان)، قانون كپی‌رايت به طور هدفمندی رعايت بشه و ما برای تمامی موارد شاهد استفاده صحيح و عالی قانون كپی‌رايت باشيم.
    Last edited by - Saman -; 10-04-2015 at 20:45.

11. 2 کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

یکم ریز بشیم به این خط آخر

آیا شما دقیقا همین رو برای یه کالای فیزیکی که به خاطر تحریم در دسترس ما نیست هم میگید؟ اوکی هست شب بریم کارخونه رو بار بزنیم چون "اونا پول ما رو نخواستن" ؟! و چرا این مسئله برای فیلم و موسیقی هست، ولی مثلا برای نرم افزار نیست؟ (یا هست؟)، و در نهایت هم آیا اون موسسات هستند که ما رو تحریم کردند (خواننده اون آهنگ و تهیه کننده اون فیلم و ...) که حالا ما ازشون دزدی کنیم؟ این "اونها" که ما رو تحریم کردن همون "اونها" یی نیستند که ما داریم محصولاتشون رو استفاده می کنیم، چطور این مسئله قابل توجیه هست؟
    کالای فیزیکی رو در صورتی که بخریم٬ پولش به سازنده میرسه چون بالاخره یه نفر باید اون کلا رو از فروشنده بخره تا به دست ما برسونه
    ببینید مثلا برای یک سریال٬‌ در هر صورت که ما نمیتونیم اون سریال رو قانونی بخریم یا حتی اگر در شبکه ی خودش ببینیم براشون فرقی نداره چون درامدی از تماشای ما از تبلیغات کسب نمیشه. بنابراین فرقی براشون نداره که ما اون سریال رو ببینیم یا نبینیم٬ در هر صورت پولی نصیب تولید کننده نمیشه
    اهنگ هم به همین صورت٬ دیسک فیزیکیش که نیست ما بخریم٬‌ تو رادیو هم که گوش کنیم درامدی به خاطر تبلیغات به ما حاصل نمیشه٬‌ پس چه گوش کنیم چه نکنیم فرقی نداره

--

اما در مورد نرم افزار.. در مورد خودم تنها نرم افزار غیر ازادی که در پی سی استفاده می کنم درایور وایرلس لپتاپ هستش که اونم قیمتش مجانیه ولی ازاد نیست
    در موبایل هم از نرم ازار های غیر ازاد رایگان استفاده می کنم
    نرم افزار هایی که در ایران نماینده دارن مثل IDM به نظرم باید خریداری بشن. خودم شخصا این نرم افزار رو قبلا خریده بودم
    Last edited by V i r u s e r; 10-04-2015 at 21:27.

13. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نقض کپی رایت یک عمل نادرسته و شکی در اون نیست . ولی باید از همه جهات به این مشکل نگاه بشه .
    نمونه بارز و مشخص اون عدم تلاش و علاقه دولت برای پیوستن و قبول هر گونه پیمان بین المللی برای ثبت قانون کپی رایت و رعایت اون اشاره کرد .

مثلن در همین فیلم های سینمایی که در شبکه های مختلف تلویزیونی دوبله و پخش میشه همگی بدون پرداخت هزینه ای و معمولن با کیفیت معمولی از نت یا جاهای دیگه تهیه میشه و از همه مهمتر دست بردن صدا و سیما و وزارت ارشاد در محتوا و داستان و قواعد و رابطه های موجود در فیلم میشه اشاره کرد که اون رو هم باید نقض قانون کپی رایت دونست .

در اصل باید ابتدا توی جامعه در این مورد فرهنگ سازی بشه که به طور مشخص با عدم تقبل هر گونه قانون کپی رایت توسط ایران و عدم وجود برنامه و آموزشی در این زمینه نمیشه انتظار داشت که مردم آنچنان و اونطور که باید و شاید با این قانون آشنا باشن و بشن .

مورد دیگه عدم ثبات اقتصادی در ایرانه که هر از مدتی مثل همیشه و روالی که در این 30 سال بوده ارزش پول ایران کمتر از گذشته شده و میشه و با بالا رفتن قیمت دلار و یورو و کمتر شدن توان اقتصادی خیلی ها نمیشه انتظار داشت شخص بیاد و از درآمد خودش و خانواده اش بزنه و یک نرم افزار چندصد دلاری و یا چند هزار دلاری رو تهیه کنه .

انتظار بی جاییه که با این وضعیت اقتصادی از مردم انتظار داشته باشیم که بیان همچین هزینه سنگینی رو برای چند عدد نرم افزار و فیلم و موسیقی متحمل بشن . هزینه که میتونه به چند میلیون تومان برسه . حالا شما نرم افزار های اختصاصی تر رو هم در نظر بگیرین که هزینه اش خیلی خیلی بیشتر میشه .

البته هستن شرکت هایی که اکانت های قانونی یک سری نرم افزارها رو ارائه میدن . ولی تعدادشون خیلی کمه .

احترام به کپی رایت به یک دگرگونی و نگرش کلی احتیاج داره که البته نیازمند یک سری تغییرات مهم هم هست . این تغییر باید با آماده سازی و آموزش و برخورد با متخلفین و از همه مهمتر سیستمی تقریبن پایدار با ثبات اقتصادی همراه باشه .

ولی وقتی مسئولان ایرانی عضویت در هیچ کدام از کنوانسیون های بین المللی مربوط به قانون کپی رایت رو قبول نکردن میشه خیلی راحت موضع ایران نسبت به این موضوع رو فهمید .

کشوری که یکی از به اصطلاح فرهیختگان اون [علی شریعتی] که جملاتش مثل نقل و نبات ورد زبان کوچک و بزرگه , خودش کسی بوده که همین قانون کپی رایت ادبی رو رعایت نمیکرده و نقل قول ها و سخنان بقیه رو با کمی دخل و تصرف به اسم خودش میزده .

کلن چیزی که شما در نظر داری یک پایه ریزی و بازسازی کلی میخواد که کل جامعه و قوانین و اقصتاد و شرایط کنونی جامعه ایران تحت شعاع قرار میده .

15. 7 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

کالای فیزیکی رو در صورتی که بخریم٬ پولش به سازنده میرسه چون بالاخره یه نفر باید اون کلا رو از فروشنده بخره تا به دست ما برسونه
    ببینید مثلا برای یک سریال٬‌ در هر صورت که ما نمیتونیم اون سریال رو قانونی بخریم یا حتی اگر در شبکه ی خودش ببینیم براشون فرقی نداره چون درامدی از تماشای ما از تبلیغات کسب نمیشه. بنابراین فرقی براشون نداره که ما اون سریال رو ببینیم یا نبینیم٬ در هر صورت پولی نصیب تولید کننده نمیشه
    اهنگ هم به همین صورت٬ دیسک فیزیکیش که نیست ما بخریم٬‌ تو رادیو هم که گوش کنیم درامدی به خاطر تبلیغات به ما حاصل نمیشه٬‌ پس چه گوش کنیم چه نکنیم فرقی نداره
    چطور میگین براشون فرقی نداره؟
    تقریبا همه ی سریال ها از شبکه های کابلی پخش میشه و ما میتونیم با خریداری کارت پکیج اون شبکه به صورت کاملا قانونی سریال رو ببنیم، در مورد آهنگ ها هم یکی از دوستان بالا اشاره کردن که میشه از فروشگاه های اینترنتی خریداری کنیم، حالا اگه اینها دانلود بشه به انها ظلم نمیشه؟

منم معتقدم باید از ریشه فرهنگ سازی بشه کلا همه ی ما تو ایران داریم این حق کپی رایت رو زیر پا میزاریم نمونه خیلی واضحش پخش فوتبال لیگ های اروپاییه - یا استفاده از ا ک انت های 30 30 کم برای مشاهده شبکه ها.

17. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

چطور میگین براشون فرقی نداره؟
    تقریبا همه ی سریال ها از شبکه های کابلی پخش میشه و ما میتونیم با خریداری کارت پکیج اون شبکه به صورت کاملا قانونی سریال رو ببنیم، در مورد آهنگ ها هم یکی از دوستان بالا اشاره کردن که میشه از فروشگاه های اینترنتی خریداری کنیم، حالا اگه اینها دانلود بشه به انها ظلم نمیشه؟

منم معتقدم باید از ریشه فرهنگ سازی بشه کلا همه ی ما تو ایران داریم این حق کپی رایت رو زیر پا میزاریم نمونه خیلی واضحش پخش فوتبال لیگ های اروپاییه - یا استفاده از ا ک انت های 30 30 کم برای مشاهده شبکه ها.
    من خبر نداشتم شبکه های کابلی تو ایران هم کابلشونو ارائه میدن

19. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 10 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •