سلاماین مشکل رو در سیستم عامل های 7 ، ، 8.1 دارم و دایرکت ایکس رو هم چند بار نصب کردم ولی مشکل حل نشد
من قبلا کارت گرافیکی GTX580 داشتم که بعد از حدود یکسال کار کردن ناگهان داخل بازی* به مشکل برخورد کرد و یک صفحه صورتی رنگ دون دون ظاهر شد و بعد از اون دیگه کارت بالا نیومد و متوجه شدم که ایراد پیدا کرده بعد از این اتفاق یه کارت R9 280x با برند power color خریداری کردم و الان بعد از کمتر از دوماه همون مشکل رو پیدا کرده
کارت رو روی یه کامپیوتر دیگه تست کردم و مشکلی نداشت توی همون بازی و با همون گرافیک و البته کارت 6850 رو هم روی مادربرد خودم گذاشتم و با فول لود همون بازی رو با همون گرافیک تست کردم و هنوز هم مشکلی نداره
مادربرد من z68p-ds3 و cpu هم core i5 2550k هست و اورکلاک هم نکردمش . پاور هم 600 وات گرین هست .
کارتGTX580 وقتی این مشکل براش پیش اومد بسیار داغ شده بود به طوری که دست رو میسوزوند در حالی که فن کارت داشت با 100 % توان کار میکرد و داخل کیس هم 4 تا فن ( الان نزدیککیس نیستم تا قدرت فن ها رو ببینم ولی 2 تا فن سقفی ، یکی پشت و یکی جلوی کیس ) مشغول به کار بودند و دمای کارت هم 75 درجه بودکارت گرافیک جدید ولی مشکل داغ شدن نداره و توی تست GPU-z هم بعد از 3 ساعت توی فول لود نه داغ میشه نه هنگ میکنه و البته در حین بازی بعد 1 تا 2 ساعت مشکل ایجاد میشه
درایور اخرین ورژن نصب هست همینطور کاتالیست
کسی میتونه در این مورد راهنمایی بکنه ؟
* بازی مورد نظر world of warcraft هست

جواب بصورت نقل قول