تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: مشاوره خرید لپ تاپ تا 1300

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض مشاوره خرید لپ تاپ تا 1300

سلام دوستان. میخواستم یه لپ تاپ بگیرم در حد 1300 که باهاش فقط بازی کنم.( روزی حد اقل 10 ساعت) بودجم ازین بیشتر نیست. درضمن بازیای گرافیک سنگینم نمیخوام بازی کنم در حد world of warcraft
    یه سوال دیگه هم داشتم, به نظرتون میشه به سایت اعتماد کردو از سایت خرید؟(البته با گارانتی) چون قیمتهای تو سایت نسبتا از قیمتهای شهر ما بهتره
    مرسی از نظراتتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام دوست عزیز...ببینید بودجه شما برای خرید لپتاپ گیم خیلی کمه.یعنی الان با حدود 3.5میلیون میشه بازیای جدید رو روی گرافیک نسبتا مناسب بالا اورد......و لپتاپایی که توی بازار هستن با قیمت 1300 عموما اصلا کارت گرافیک مجزا ندارن...من فقط یه پیشنهاد به شما دارم.اگه تو خونه امکان بازی کردن دارین میتونین با همین پول و نهایتا 200افزایش بودجه یدونه پلی استیشن4 بگیرین و تا حدود 10 سال دیگه از تعویضش بی نیاز باشین...میتونین هم یدونه پلی استیشن 3 کپی خور بگیرین که قیمت بازی هاش هم کمتر تموم شه براتون

3. این کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام دوست عزیز...ببینید بودجه شما برای خرید لپتاپ گیم خیلی کمه.یعنی الان با حدود 3.5میلیون میشه بازیای جدید رو روی گرافیک نسبتا مناسب بالا اورد......و لپتاپایی که توی بازار هستن با قیمت 1300 عموما اصلا کارت گرافیک مجزا ندارن...من فقط یه پیشنهاد به شما دارم.اگه تو خونه امکان بازی کردن دارین میتونین با همین پول و نهایتا 200افزایش بودجه یدونه پلی استیشن4 بگیرین و تا حدود 10 سال دیگه از تعویضش بی نیاز باشین...میتونین هم یدونه پلی استیشن 3 کپی خور بگیرین که قیمت بازی هاش هم کمتر تموم شه براتون
    عزیز دلم منم که گفتم برا بازیای گرافیک سنگین نمیخوام! من Pc خونگیم رمش 2 هستش گرافیک 1 همیشه هم روشنه مشکلی هم نداره! برا یازی مثل World of warcraft با گرافیک متوسط کوچکترین لگ و دلی ایجاد نمیکنه!!!!!!!!!!!
    Last edited by Meisam; 06-04-2015 at 15:39. دليل: با دیگران با لحن موادبانه صحبت کنید

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

عزیز دلم منم که گفتم برا بازیای گرافیک سنگین نمیخوام! من Pc خونگیم رمش 2 هستش گرافیک 1 همیشه هم روشنه مشکلی هم نداره! برا یازی مثل World of warcraft با گرافیک متوسط کوچکترین لگ و دلی ایجاد نمیکنه!!!!!!!!!!!
    دوست عزیز، دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درست میگن
    شما با 1300 میتونین لپ تاپی بگیرین که کارای word رو انجام بدین و وب گردی و آهنگ و فیلم و این چیزا ...
    پردازنده لپ تاپ هایی تو این رنج قیمت بتونن از پس انگری برد بر بیان فقط !

با این حال تا 1300 من مدل لنوو G5070 رو پیشنهاد میدم که برای فیلم و آهنگ و وب گردی خوبه

6. این کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

به نظرتون
    Lenovo ThinkPad Edge E531 - I

از
    Lenovo Essential G5070 - B بهتر نیست ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

در ضم اگه اطلاعاتی در این ضمینه ندارید الکی نظر ندید
    واقعا واسه شما...
    به هر حال تمام کسانی که میان اینجا نظر میدن بدون هیچ گونه چشم داشته و چیزی به کسی نمی ماسه...نظر من هم یکی از گزینه های روی میز شما بود که میتونین بهش فکر کنین.....اگر هم خوشتون نیومد نیازی نیست تخریب شخصیت کنین

"
    در ضم اگه اطلاعاتی در این ضمینه ندارید الکی نظر ندید "

خیلی ممنونم شناخت منو نسبت به خودم بیشتر کردید...هنوز اون قدر با تجربه و با اطلاعات نیستم و نمیدونم با یه فرد بی منطق چجوری صحبت کنم...من نیومدم اینجا اطلاعاتم رو

به رخ کسی بکشم!!!اینجا همه اساتید ما هستن!!!

9. 2 کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

یعنی 1 نفر اینجا نیست مارو یه راهنمایی کنه ؟؟ منو باش فکر میکردم اینجا چقد فعاله )

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوست عزیز کاربران سعی می کنند در صورت امکان در اولین فرصت به سوالات کاربران پاسخگو باشند . لطفا شکیبا باشید

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

به نظرتون
    Lenovo ThinkPad Edge E531 - I

از
    Lenovo Essential G5070 - B بهتر نیست ؟؟؟
    پردازنده گرافیکش نسبتاً از G5070 ضعیف تره اما به دلیل پردازنده قوی ترش بهتره E531 رو بگیرین

E531 زاویه دید خیلی محدودی داره ، بهتره قبل از خریداری سعی کنین کمی باهاش کار کنین تا ببینید مناسبتون هست یا نه .

داره خودمونی میشه hesam.ah's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیجیکالا تو \یشنهاد ویژه لنوو g510 گزاشته 1399 هزار تومان...
    cor i3 30000M
    hdd 500
    vga 2gig real
    4gb ddr3
    بهترین مورد واسه بازی با بودجه شما

14. این کاربر از hesam.ah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •