با عرض سلام و تبریک سال نو ، همونتور که نوشتم میخاستم ببینم امکان تولید برق 220 ولت واقعی و 25 آمپر یعنی همونی که اداره برق دم خونه تحویل میده با تشکیل و سری و موازی کردن سلول های خورشیدی ممکن هست یا نه؟ مقداری هم سرچ کردم نت رو و اطلاعاتی که برا سلولا بدست آوردم ایناس :
باتری خورشیدی 0.5 ولت 7400 میلی آمپر 3.7 وات
باتری خورشیدی 17 ولت 3400 میلی آمپر 60 وات
باتری خورشیدی 17 ولت 2300 میلی آمپر 40 وات
باتری خورشیدی 17 ولت 1100 میلی آمپر 20 وات
باتری خورشیدی 9 ولت 200 میلی آمپر 1.8 وات
باتری خورشیدی 6 ولت 100 میلی آمپر 0.6 وات
و موردهای دیگه ای هم بودن که سرتون رو درد نیارم همه تو همین حدود بودن ، قیمتاش از 10 هزار تومن داره تا هر چی فک کنید
خروجی این باتری های خورشیدی ولتاژ مستقیم هست که به درد وسایل برقیی خونه نمیخوره ، از طرفی وسیله ی دیگه ای به اسم اینورتر دیدم که برای تبدیل برق DC به AC کاربرد داره و مثلا برق باتری ماشین رو به برق 220 ولت تبدیل میکنه ، و تبلیغش هم زیاد تو نت هست ، ولی مشکل جورکردن 12 ولت وروردی نیست ، آمپر ورودی رو نمیدونم باید چقدر باشه آخه اینورترایی که من سرچ کردم همه برا خودرو بودن و باتری ماشین هم با وجوذ ولتاژ 12 ولتش آمپر خیلی بالایی داره حدود 50 آمپر برا پراید هست برا پژو هم تا 65 آمپر دیدم :(
بعدش برق خروجی در حدی خواهد بود که قبض برق رو 20 درصد کاهش بده ؟ نه که باهاش جوشکاری کنیم ها
به نظرتون اینورتر ها با چه آمپری کار میکنن ؟ یا اینورتری هست که آمپر براشون مهم نباشه ؟) یا چجوری آمپر رو برسونم به پنجاه ؟!! تو این سلولا بیشترین آمپرش 7.4 هست!! تازه قیمتش هم حدود 100 هزار تومن !!! باید موازی ببندم 7 تاشو تا بشه ؟ لدفن کمکم کنید
))
ممنون![]()