در کل :
همه جا هم ممکنه بدبخت باشی و هم خوشبخت ، مثلا نمیشه گفت اگر در آمریکا یا آلمان یا هر کشور خوب دیگه به دنیا اومده بودی به طور حتم خوشبخت و شاد بودی ... همه جای دنیا ، آدم معتاد ، مریض ، بی پول ، جنایتکار و ... وجود داره ... همونطور که توی ایران هم افراد خوشبخت وجود دارند (10 تا 20 درصد به نظرم)
اما از طرفی هم مساله رو نباید اینقدر سطحی بهش نگاه کرد ما ساکنین کشورهای خاورمیانه (حالا چندتا کشور خودشونو جدا کردند مثل اسراییل ، ترکیه و متاسفم که بگم چندتا کشور عربی حتی...) با مسایل و موضوعاتی همچون عدم آزادی و دموکراسی ، جنگ ها و درگیری ها ، مسایل زیست محیطی همچون بارندگی کم و آلودگی هوا و آب و خاک و ... کیفیت پایین مواد غذایی و ... هم درگیریم و اینها تاثیر به سزایی در کیفیت و سلامت زندگی انسان داره ...
من دوست داشتم متولد و شهروند یکی از این کشورها میبودم :
یکی از کشورهای اسکاندیناوی ... زیاد فرقی نداره کدومشون...
ایتالیا
بریتانیا (ایرلند و اسکاتلند رو خیلی دوست دارم ...ولی شهر زیبای لندن هم جزو بهترینامه...)
جمهوری چک
هلند
مجارستان
کانادا
اوروگوئه
اسرائیل
گرجستان
ارمنستان
شمال غربی ایران (شهر زیبای ارومیه یا زنجان مثلا) اما در ایران بدون اسلام و حکومت مذهبی و مردم واپسگرا و کم سواد و دهاتی (یعنی فرهنگ شهرنشینی ندارند) (استثنا : با 10 ، 20 یا هر چند درصد مردم که اینطور نیستند قصد جسارت ندارم و عذر میخوام که اینطور میگم... ) ... و البته به شرط کشور پیشرفته و آباد و آزاد نه این خرابه ... (به نظر من اینها تخیلی بیش نیست ، چون با توجه به موقعیت این کشور که در خاورمیانه قرار گرفته و مسایل مذهبی و قومی و... گمان نمیکنم چنین رویاهایی واقعیت پیدا کنه...)