تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: فوری : کمک برای پیدا کردن بازی

در آغاز فعالیت gone game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض فوری : کمک برای پیدا کردن بازی

سلام به همه ی دوستان.

عزیزان ، خیلی وقته که به دنبال اسم یه بازی می گردم که تقریبا سال 83 بازی می کردم و متاسفانه حالا که به شدت پی ش می گردم نه اسمش خاطرم هست و نه شرکت سازنده ش، توی اینترنت خیلی جستجو کردم و متاسفانه بی نتیجه موند
    هر کس بتونه کمکم کنه ، از صمیم قلب تشکر می کنم و کمک بزرگی کرده

این بازی رو با اسم لبه ی تیغ یا لبه ی تاریکی یکی از اقوام برام آورد. اما بعد از جستجوی زیاد متوجه شدم شاید اسم بازی این نباشه. سبک بازی ترسناک و زاویه دید دوربین مثل رزیدنت اویل 3 نمیسایز بود. شخصیت اصلی بازی ریش و موی بلند داره با پالتوی قهوه ای . محیط ابتدای بازی داخل دهکده ی برفی ایه که اهالیش تخلیه کردن و شخصیت اصلی فقط یه فانوس داره. صحنه ی اول بازی هم راوی بازی ( شخصیت اول) در حال نوشتن خاطرات داخل کتابخونه ای بزرگ هست.
    یکی دیگه از صحنه های بازی که خیلی واضح توی ذهنم مونده ، کلبه ای هست که روی زمین علامت شیطان رو با خون کشیدن و از سقف الاغی رو از پا آویزون کردن . صدای بم و کلفتی از داخل خونه میاد و شخصیت اصلی رو بیرون پرت می کنه
    از صحنه های دیگه ی بازی قبرستونی رو خاطرم هست که بچه ای رو روی تخته سنگی صلیب کردن و شما باید نجاتش بدین اما به سمتش که میرید از اطراف قبرستون چندین مرده که علامت صلیب روی پیشونی و شکم شون کشیده شده به طرف شما میان. جایی از بازی هم خاطرم هست که باید برای یک پیرمرد داخل کلیسا دارو تهیه کنید و بیارید براش. صحنه های لودینگ بازی هم هر بار طراحی کارتونی شخصیت های بازی بود.
    دوستان همین ها خاطرم هست. اگر بتونید راهنمایی و حتی کمک کوچیکی به بنده کنید ... خییییلی ممنون می شم. این بازی خییلی برام مهمه
    تشششکر گرم و صمیمی از همه ی دوستان

2. این کاربر از gone game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

CXX

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من فقط این به ذهنم رسید
    alone in the dark

در ضمن نگفتی رو چی بازی میکردی

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نه الون این د دارک نیست.
    شماره چهارمش اون موقع بود ، که این شکلی نیست. شخصیتش ریش نداره ، فانوس نداره ، دهکده نیست و برف هم نداره. من تمومش کردم قبلنا.
    شماره سومش هم نسبتاً قدیمی و مال بیست سال قبله ، البته فقط جلدش اینطوریه که دوستمون گفت! یه نفر فانوس دستشه. من عکساشو دیدم ، هیچ فانوسی تو بازی وجود نداره.
    Last edited by taghi_ramzi; 26-03-2015 at 19:46.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth

6. 2 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •