تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: کیفیت صفحه نمایش کدامیک از این دو لب تاپ بالاتر است؟

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض کیفیت صفحه نمایش کدامیک از این دو لب تاپ بالاتر است؟

سلام.من بین این دو مدل لب تابی که خواهم گفت موندم.همه چیزشون مثل همه.اصلا هم نام برند برام مهم نیست.فقط چیزی که برام مهمه اینه که بدونم کیفیت مانیتور کدوم یکی از این دو تا لب تاپ بیشتره.(هر دو فول اچ دی هستند)البته لب تاپ لنوو گرافیکش 4 گیگ هست و لب تاپ ایسر 2 گیگ هست(اما چیپستهای گرافیک یکی هست).بقیه چیزاشون یکی هست.حالا فقط کیفیت مانیتور برام مهمه.کارم هم دیدن فیلمهای hd و full hd هست و بعدشم گیم.
    Lenovo IdeaPad Z5070 - B

Acer Aspire V3-572G-79WZ

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشخصات لب تاپ لنوو

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشخصات لب تاپ ایسر

داره خودمونی میشه fonixhd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

من بین این دو Acer Aspire V3-572G-79WZ رو ترجیح میدم . امتحانش رو پس داده و مثل لنوو تازه وارد درایران نیست .

3. این کاربر از fonixhd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

با تشکر از دوست عزیز fonixhd من بیشتر میخواهم از کسانی که کیفیت صفحه نمایش این دو تا رو دیدن یا از جای معتبری از کیفیت صفحه نمایش این دو تا مطلعند درباره کیفیت صفحه نمایش این دو لب تاپ سوال کنم.کدوم یکی پرنورتر و واضحتر و شفافتر هستش؟متشکرم.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سایت notebook cheak رو ببنید...

6. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

سایت notebook cheak رو ببنید...
    دیدم.حتی در سایتهای ایرانی ترجمه فارسی رویوها رو هم دیدم.اما بازم چیز آنچنانی دستگیرم نشد

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

یه نکته ای رو بگم اشتباه خیلی از دوستان هستش.

هیچکدام از این review ها منبع مناسبی برای انتخاب نیستند . همیشه نظرات خریداران محصول در ارتباط با محصول قابل اطمینان تر هستش تا بررسی ها .

دلیلیش هم طراحی سفارشی سخت افزار ها با توجه به درخواست شرکت هستش .

طبیعتا برخی از قطعات لپ تاپ در یک مدل ممکنه با قطعات لپ تاپ دیگه متفاوت باشه . صفحه نمایش لپ تاپ هم از این قاعده مستثنی نیست .

هیچ تضمینی وجود نداره لپ تاپی که شما می خرین از صفحه نمایش مدل مشابه بررسی شده توی بررسی های تخصصی استفاده شده باشه . دلیلشم اینه که لپ تاپ ها سفارشی ساخته میشن . شاید 90 % صفحه نمایش های لپ تاپ های موجود در ایران مغایر با مدل صفحه نمایش بررسی شده توی سایت های تخخصی باشند .

به صورت تجربه شخصی با بررسی حدود 30 لپ تاپ مختلف متوجه شدم هیچکدام از صفحه نمایش معرفی شده در سایت های تخصصی استفاده نمی کنند .

یادتون باشه ممکنه در یک مدل لپ تاپ از پنل های متفاوت و مدل های متفاوت استفاده بشه که قطعا کیفیت متفاوت تر از اون چیزی که توی سایت های تخصصی اشاره شده خواهد بود

لذا من همیشه تاکید می کنم در ارتباط با این مسایل به انجمن های تخصصی مراجعه کنین و نظر خریداران رو جویا بشین . هرچند ممکنه بازهم مدل انتخابی شما با مدلی که سایر خریداران خریدند دقیقا یکی نباشه . اما احتمال اینکه تقریبا یکی باشند بیشتر هستش

9. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •