تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشکل کم شدن رم و برنگشتن آن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض مشکل کم شدن رم و برنگشتن آن

با سلام و خسته نباشید
    دوستان من حدود سه ماه پیش برنامه مجازی سازی vmware رو نصب کردم و بعد اندروید مجازی سازی کردم بعد از مجازی سازی اندروید خوشم نیومد و برنامه رو پاک کردم . زمان نصب مقدار 1.5 گیگ رم به برنامه اختصاص دادم الان بعد از نصب چندباره ی ویندوز هنوز مقدار مم برنگشته . و اینکه وارد پروپرتیس میشم میزنه ram4gig(2.4usable)و به عبارتی سیستمم کاملا غیر استفاده شده از لحاظ رمی . تورو خدا سریعتر کمکم کنید تا لپتاپو نشکوندم

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    دوستان من حدود سه ماه پیش برنامه مجازی سازی vmware رو نصب کردم و بعد اندروید مجازی سازی کردم بعد از مجازی سازی اندروید خوشم نیومد و برنامه رو پاک کردم . زمان نصب مقدار 1.5 گیگ رم به برنامه اختصاص دادم الان بعد از نصب چندباره ی ویندوز هنوز مقدار مم برنگشته . و اینکه وارد پروپرتیس میشم میزنه ram4gig(2.4usable)و به عبارتی سیستمم کاملا غیر استفاده شده از لحاظ رمی . تورو خدا سریعتر کمکم کنید تا لپتاپو نشکوندم
    معمولا این مشکل برمیگرده به نسخه ویندوز . آیا از ویندوز 32 بیتی استفاده می کنین ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

بله ویندوز 32 بیتی 8.1 تمام نسخه هاشو نصب کردم همین بود حتی یه 7 هم نصب کردم باز هم برنگشت . البته این اتفاق پریدن بعد از نصب اون برنامه مجازی ساز اتفاق افتاد

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

ارتباطی به مجازی ساز نداره . مشکل از 32 بیتی بودن ویندوز شماست . ویندوز 32 بیت نمی تواند بیشتر از 4 گیگ رم رو ساپورت کنه و همیشه میزانی کمتر از 4 گیگ رو برای استفاده نشون میده .
    مشکل به راحتی با نصب ویندوز 64 بیتی حل میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

ارتباطی به مجازی ساز نداره . مشکل از 32 بیتی بودن ویندوز شماست . ویندوز 32 بیت نمی تواند بیشتر از 4 گیگ رم رو ساپورت کنه و همیشه میزانی کمتر از 4 گیگ رو برای استفاده نشون میده .
    مشکل به راحتی با نصب ویندوز 64 بیتی حل میشه
    ببینید قبل مجازی سازی میگفت شما دارید از 4 گیگ رم استفاده میکنید ولی الان میگه دارید از 2.4 گیگ رم استفاده میکنید . یعنی 64 بیت نصب کنم اوکی میشه میشه 4گیگ کامل ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •