تحصیلات یا کار آزاد !!! نظر شما مهم است .....
دوستان به توجه به افرادی که دیدم و شناختم به نتیجه ای رسیده ام . تصمیم گرفتم تاپیکی بزنم و با هم کمی بحث کنیم .
واقعیتش این هست که یک بازه زمانی به وجود اومده که حدودا فکر کنم از ابتدای سال 89 باشه تا به حال که سال 94 هست. خیلی چیز ها دست به دست هم دادن که بیکاری به طور قابل توجهی درصدش بسیار بالا رود .
خیلی موارد در افزایش بیکاری موثر بودند مانند : رشد قارچی دانشگاه ها (نظیر آزاد و علمی و کاربردی )و برداشتن کنکور ورودی کاردانی و کارشناسی و عدم سخت گیری در پذیرش دانشجو ، مدرک گرایی ، بند پ (پارتی) ، تحریم ، عدم مدیریت
صحیح ، عدم تخصص و مهارت افراد ، عدم آموزش موارد کاربردی در دانشگاه ها و ........ خیلی چیز های دیگه .
بگذریم ....
لاقل چیزی که من دورو برم میبینم اینه که خیلی ها که درس نخوندن و زدن کار آزاد خیلی موفق تر بودند تا کسی که درس خوند !!!
مثالش خود من که لیسانس و بیکارم . زمانی که من شروع به تحصیل کردم یکی از آشناها با این که نخبه بود و هوش بالایی داشت . ترک تحصیل کرد و حرفه ای را شروع کرد و الان وضعش 10 برابر من بهتر هست .
نظرم اینه که الان هزاران تحصیل کرده بیکار هست ، بیکاری در کسانی که تحصیل نکرده اند کمتر است .
کمی نگاه به دور و اطرافتون و دیدن وضعیت کسانی همزمان با شما که تحصیل کرده اید کاری ازاد را شروع کرده اند همه چیز را آشکار میکند ...
در یک کلام ..... عکس زیر گویای همه چیز است .
در نظر سنجی شرکت کنید و نظرتون رو بگید .