تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: در ایران ، در حال حاضر کار آزاد بهتر است یا تحصیل و مدرک دانشگاهی ؟

راي دهنده
29. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تحصیل و مدرک دانشگاهی

7 24.14%
  • کار آزاد

22 75.86%
صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 35

نام تاپيک: تحصیلات یا کار آزاد = ؟ بیکاری .....

داره خودمونی میشه fonixhd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض تحصیلات یا کار آزاد = ؟ بیکاری .....

تحصیلات یا کار آزاد !!! نظر شما مهم است .....

دوستان به توجه به افرادی که دیدم و شناختم به نتیجه ای رسیده ام . تصمیم گرفتم تاپیکی بزنم و با هم کمی بحث کنیم .

واقعیتش این هست که یک بازه زمانی به وجود اومده که حدودا فکر کنم از ابتدای سال 89 باشه تا به حال که سال 94 هست. خیلی چیز ها دست به دست هم دادن که بیکاری به طور قابل توجهی درصدش بسیار بالا رود .

خیلی موارد در افزایش بیکاری موثر بودند مانند : رشد قارچی دانشگاه ها (نظیر آزاد و علمی و کاربردی )و برداشتن کنکور ورودی کاردانی و کارشناسی و عدم سخت گیری در پذیرش دانشجو ، مدرک گرایی ، بند پ (پارتی) ، تحریم ، عدم مدیریت

صحیح ، عدم تخصص و مهارت افراد ، عدم آموزش موارد کاربردی در دانشگاه ها و ........ خیلی چیز های دیگه .

بگذریم ....

لاقل چیزی که من دورو برم میبینم اینه که خیلی ها که درس نخوندن و زدن کار آزاد خیلی موفق تر بودند تا کسی که درس خوند !!!

مثالش خود من که لیسانس و بیکارم . زمانی که من شروع به تحصیل کردم یکی از آشناها با این که نخبه بود و هوش بالایی داشت . ترک تحصیل کرد و حرفه ای را شروع کرد و الان وضعش 10 برابر من بهتر هست .

نظرم اینه که الان هزاران تحصیل کرده بیکار هست ، بیکاری در کسانی که تحصیل نکرده اند کمتر است .

کمی نگاه به دور و اطرافتون و دیدن وضعیت کسانی همزمان با شما که تحصیل کرده اید کاری ازاد را شروع کرده اند همه چیز را آشکار میکند ...

در یک کلام ..... عکس زیر گویای همه چیز است .

در نظر سنجی شرکت کنید و نظرتون رو بگید .

2. 7 کاربر از fonixhd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fonixhd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

ببینید اینجوری نیست که صرفا بشه یکیش رو انتخاب کرد

پول خوبه....ولی فکر کنید توی یه جمعی نشستید همه کلی حرف برای گفتن دارند ولی اون کسی که هیچ اطلاعاتی در مورد هیچ چیزی نداره نمیتونه حرف بزنه.حالا هر چقدر هم که پولدار باشه

بی پولی هم که خب خیلی سخته

به نظر من بهتره در عین حال که هدفمون رو روی یک چیز متمرکز کرده ایم مثلا پول در اوردن ..به کسب علم هم بپردازیم
    حالا حتما لازم نیست دانشگاه بریم مدرک بگیریم ...

یا اگر دانشگاه میریم سعی کنیم در کنار درس کار کنیم و پول جمع کنیم

5. 6 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

دانشگاه رفتن فقط به خاطر مدرک گرفتن نیست . خیلی اتفاقا تو دانشگاه میفتن که یک فرد دانشگاه رفته رو متمایز میکنن از فرد دانشگاه نرفته . یا به عبارت بهتر ، برای فرد دانشگاه نرفته سخت تر خواهد بود بعضی پروسه های اجتماعی .

7. 6 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

با من که بود کلا سال اول دبستان رو هم نمی خوندم
    ولی مشکل اینه جامعه نیازمند افراد درس خونده هست

9. 4 کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

وای خدا بالاخره یه تاپیک مفید
    سلام
    به نظرم کار آزاد داریم تا کار آزاد ...
    بعضی کارای آزاد هستن که اگه بخواین از طریق تحصیل به درامدش برسید خیلی باید سختی بکشید و کلی از عمرتون هم میگذره ... اگه شرایطش باشه من کار آزاد رو پیشنهاد میدم + تحصیل در حدی که عرفه و جوونی که شغل خوبی داره برای ازدواج (با توجه به این موج مدرک گرایی) به مشکلی بر نخوره ...
    البته که جوامع به دانشمند هم نیاز دارند اما نه هر جامعه ای
    Last edited by Mohammad Yek110; 24-03-2015 at 22:44.

11. 2 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

پول خوبه....ولی فکر کنید توی یه جمعی نشستید همه کلی حرف برای گفتن دارند ولی اون کسی که هیچ اطلاعاتی در مورد هیچ چیزی نداره نمیتونه حرف بزنه.حالا هر چقدر هم که پولدار باشه
    نمیدونم واقعا چی میشه گفت ...

اگر قرار نباشه بحث خیلی تخصصی در مورد رشته خاصی باشه که احتمالا به غیر از همون افرادی که تخصص همون رشته رو دارند هیچ فرد دیگه ایی هم حرفی در اون ضمینه نداشته باشه بقیش بیشتر شبیه توهم هستش که فکر کنیم کسی که پول دار شده (از ابتدا پولدار یا بچه مایه دار نبوده) از خیلی از چیزها اونم تو جامعه ما اطلاعاتی نداشته باشند ...

اتفاقا این نوع افراد حتی اگر تحصیلات آنچنانی هم نداشته باشند در هر ضمینه ایی که فکرشو کنید / اجتماعی / سیاسی / اقتصادی و ... خیلی از آدم های دور و برشون هم اطلاعات و تجربیاتشون بیشتره و هم حرف زیاد برای گفتن دارند که اگر غیر از این بود احتمالا الان همه پولدار بودن ...

چیزی که به شخصه بارها در مورد افراد پولدار دیدم این بوده که به مراتب فکرشون در هرضمینه ایی مخصوصا اقتصادی چندین سال از عوام مردم به اصطلاح روشن فکر جلوتر هستش و موقعه ای که اکثریت عوام در افکار روتین خود اندر خم یک کوچه طی طریق میکنند اون ها چندین سال جلوتر در حال حرکت هستند ...

13. 3 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

هردو در کنر هم زیباست. ولی خب جامعه ما جوریه که (منظورم محیطش هست) تو هر کدومش بری مجبور می شی فقط اونو ادامه بدی البته اگر زیر دیوار فقر باشی

15. 2 کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه god of war 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نظر من حداقل راجب رشته خودم كامپيوتر-نرمافزار اينه كه بجز يكي دو مورد دانشگاهاي خوب كشور هر دانشگاه ديگه ايي قبول شديد ب هيچ عنوان نريد ب اين دليل ك هيچ مطلب علمي مفيدي ب شما ياد نخواهند داد كما اينكه خود استاد دانشي راجب اون مطلب نداره ك بخواد ب دانشجو انتقال بده. فقط چند سال از وقت شما + كلي هزينه كاملا ب هدر ميره و نهايتا با يك مدرك كارشناسي يا حتي كارشناسي ارشد به عنوان يك شخص با سواد جامعه هيچ تخصصي نداريد!!
    اگر واقعا دنبال دانش روز تو اين حوزه هستيد بايد خودتون زحمت بكشيد و مطالعه كنيد و از مطالب منسوخ اساتيد دانشگاه دوري كنيد.
    شب خوش.

17. 2 کاربر از god of war 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض تحصیلات یا کار آزاد = ؟ بیکاری .....

سلام، به عنوان كسي كه مدرك كارشناسي ارشد مهندسي عمران از يكي از دانشگاه هاي تراز اول ايران داره، بايد بگم به نظر من بري دنبال كار آزاد موفق تري، من جز استرس و اعصاب خوردي هيچ خيري از درس خوندن و كار كردن با مدرك مهندسي نديدم. متاسفانه تو مملكت ما كوچكترين ارزشي براي علم و دانش قائل نيستن، حقوق كم و با تاخير چند ماهه چيزيه كه انتظارتو مي كشه. در حالي كه اگه كنار خيابان سبزي بفروشي درامدت به روزه و با تورم وحشتناك حال حاضر درآمد روزانه مهمه ، يعني ١٠ ميليون تومن الان تو همين ساعت ١٠ ميليون مي ارزه فردا يا يك هفته ديگه اين پول ارزششو از دست داده. البته من از وضعيت بازار خيلي اطلاع ندارم، قطعا اونجا هم مشكلاتي وجود داره و نبايد انتظار مدينه فاضله داشت، مورد بعدي اينه اگه ميخواي درس بخوني رشته هاي شاخه علوم تجربي خيلي بهترن مثل پزشكي يا دندان پزشكي يا حتي يك كارشناسي ساده بهداشت و پرستاري. آينده شغلي بهتري دارن. من ديدم كه ميگم، خودتم تحقيق كن، دنبال مهندسي نرو كه بدون سرمايه فقط بايد براي ديگران جون بكني و آخرشم حقوق حقتو نميدن و يا با ٥ ٦ يا حتي ٧ ماه تاخير ميدن. ديگه خود داني.
    پسر عموي خود من حتي ديپلمشم نگرفت، مدتي تو آژانس بود مدتي بازار و حتي رستوارن كار مي كرد، تا اينكه كم كم جاي خودشو تو بازار باز كرد. البته پدرش كمك زيادي بهش كرد. ماشالله الان خونه و ماشين خوب داره و خلاصه بگم من حالا حالاها بايد زور بزنم كه خونه اي كه اون چند سال قبل تو وليعصر تهران خريد من بتونم اجاره كنم، خريد پيشكش.
    Last edited by ronin_2607; 25-03-2015 at 08:57.

19. این کاربر از ronin_2607 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •