سلام
من متنی رو دارم در adobe pdf میخوانم. حالا گفته عکس شماره 10 . که نگاه میکنم در 5 صفحه قبل هست
چطور میشه اون صفحه رو اورده یا در پنجره ای چیزی کنار هم باز کرد و خوند هر دو رو؟
که نخواد هی بریم چند صفحه قبل و بعد
سلام
من متنی رو دارم در adobe pdf میخوانم. حالا گفته عکس شماره 10 . که نگاه میکنم در 5 صفحه قبل هست
چطور میشه اون صفحه رو اورده یا در پنجره ای چیزی کنار هم باز کرد و خوند هر دو رو؟
که نخواد هی بریم چند صفحه قبل و بعد
فایل رو با دوتا برنامه که pdf رو اجرا می کنن باز کنین.
مثلا با adobe reader و foxit reader.
خوب باز باید سوئیچ کرد
کلا امکانی در ویندوز نیست که بشه دو تا یا چند تا پنجره رو در کنار هم قرار داد؟
چرا باید سوییچ کرد؟
یه برنامه رو سمت راست صفحه باز کنید، یکیش رو سما چپ.
یا یکی بالا و یکی پایین.
دوستان امکان داره یک نمونه برام عکس بگیرید؟ والا ما کاری که کردیم زیاد جالب نشد راستش
ممنون زحمت کشیدید اینها رو با drag and drop کم زیاد کردید درسته؟
خواهش می کنم.
بخش bold رو متوجه منظورتون نشدم.
ولی کلا drag n drop نکردم.
سلام
منظورم اینها رو با موس کم و زیاد کردید و جفت هم قرار دادید یا مورد دیگر؟
سلام
در مورد حالتی که یکی سمت راست قرار داره و یکی سمت چپ، تو ویندوز 7 و (احتمالا 8) می شه از drag n drop به این صورت استفاده کرد که یه پنجره رو به سمت راست صفحه بکشید، وقتی این کار رو بکنید، یه هاله ای از پنجره نصف صفحه رو می گیره، وقتی اون هاله رو دیدین، کلیک رو ول کنین. برای سمت چپ هم به همین صورت.
اما راه راحت تر که فکر می کنم تو ویندوز xp هم کار می کنه این هستش که روی taskbar کلیک راست کنین و گزینه Show windows side by side رو برای حالت راست و چپ و گزینه Show windows stacked رو برای حالت بالا و پایین انتخاب کنین. تو این حالت توجه داشته باشین که باید فقط پنجره های pdf باز باشن. چون مثلا اگه سه تا پنجره داشته باشین، دسکتاپ به سه قسمت مساوی تقسیم می شه و همینطور برای تعداد بیشتر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)