تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: خرابی یک پارتیشن

داره خودمونی میشه pedramb66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض خرابی یک پارتیشن

سلام دوستان.امروز که با لپ تاپ کار میکردم چند دقیفه از پیشش رفتم و وقتی برگشتم دیدم ریست شده و رفته تو رپیر ویندوز 8 و هیچ کاری هم بعدش انجام نمیده.صفجه سیاه و هارد خاموش.ریست کردم در موقع لود وین بلو اسکرین میاد.هارد هم در بوت ویندوز به طور منظم حدود ده ثانیه چراغش روشن میشه بعد خاموش دوباره روشن. سه چهار بار میشه و بعدش بلو اسکرین میاد.هارد رو در اوردم با تبدیل وصل کردم به کامپیوتر فقط یکی از دو درایو رو اورد.ولی درایو سی رو نتونست بیاره.
    مشکل جدیه یا خیر؟میشه درایو سی رو لود کرد ؟ممنون.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.امروز که با لپ تاپ کار میکردم چند دقیفه از پیشش رفتم و وقتی برگشتم دیدم ریست شده و رفته تو رپیر ویندوز 8 و هیچ کاری هم بعدش انجام نمیده.صفجه سیاه و هارد خاموش.ریست کردم در موقع لود وین بلو اسکرین میاد.هارد هم در بوت ویندوز به طور منظم حدود ده ثانیه چراغش روشن میشه بعد خاموش دوباره روشن. سه چهار بار میشه و بعدش بلو اسکرین میاد.هارد رو در اوردم با تبدیل وصل کردم به کامپیوتر فقط یکی از دو درایو رو اورد.ولی درایو سی رو نتونست بیاره.
    سلام .

1. وقتیکه هارد دیسک را با تبدیل به سیستم وصل کردید یک عکس از Disk management اینجا بذارید . برای اینکه وضعیت پارتیشنها مشخص بشه تا بهتر بتوان راهنمایی کرد .
    2. SMART Status هارد دیسک را هم بررسی کنید اگر امکانش هست از برنامه HDtune Pro و از قسمت Health یک عکس بذارید .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

عکس از disk manament رو بزارید و از تب health نرم افزار hdtune عکس بدید اگر مشکل خاموش شدن ناگهانی هارد رو دارید علاوه بر اتصالات هارد میتونه از بردو موتور هارد هم باشه

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

5. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pedramb66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

هاردتون مشکل داره اگز تعداد ارور recolated زیاد نمیشه مشکلی نیست اگر در حال افزایش است هارد رو باید به یک مزکز معتبر نشون بدید همچنین برای ارور سوم یک اسکن معمولی با hdd regenerator انجام بدید تا وضعیت هارد مشخص بشه عکس سوم هم پارتیشن فایل سیستم نداره یک چک دیسک روش انجام بدید درست نشد باید فرمت بشه

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داریو 62.62 گیگابایتی به حالت RAW رفته و به همین خاطر ویندوزتان بالا نمیومده . اگر اطلاعات مهمی دارید باید با برنامه هایی مثل EaseUS Data Recovery Wizard Professional اطلاعات را بازیابی و روی هارد دیسک دیگر ذخیره و سپس با استفاده از Recovery Partition ویندوزتان را ریستور کنید .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام دوستان کسی میدونه ارور reallocated sector cound برای چیه و چطور میشه درستش کرد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان کسی میدونه ارور reallocated sector cound برای چیه و چطور میشه درستش کرد؟
    سلام .

بطور كلي Reallocated Sector Count به معنی جایگزین شدن (remap) یک تعداد سکتورهای معیوب با سکتورهای سالم و رزرو شده هست .

و چطور میشه درستش کرد؟
    همانطوریکه گفته شد بدسکتوریها با سکتورهای سالم جایگزین شده و یک Log در SMART هارد دیسک ایجاد هم میشود . شما هیچگاه نمیتونید این Warning را از این قسمت بردارید مگر اینکه با تجهیزاتی مثل PC3000 آدرس بدسکتوریها را از G-list به P-list اضافه و G-list را خالی و SMART هارد دیسک را ریسیت کنید (البته این یه حالت کلی هست و در هر هارد دیسکی و در هر تجهیزاتی ممکن هست روشهای مختلفی وجود داشته باشد) .

استفاده از برنامه هایی مثل HDD Regenerator و یا حتی Zero Fill کردن هارد دیسک و ... بیفایده هست و این Warning با این روشها فیکس نمیشود . اگر خیلی وقت هست که این مورد وجود داشته و تا الان هم بیشتر نشده پس جای نگرانی نیست . ولی اگر نمیدونید پس یک مدت از هارد دیسک استفاده کنید اگر مقدار آن بطور دائم بیشتر میشود که قابل اعتماد نخواهد بود و بهتر هست که تعويض شود .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

از همون اول که تو صفحه داس هست چک اسمارت ارور میده، با نرم افزار هم چک کردم ۵ تا شماره مختلف سکتور رو میگه جابجا شده، با هر نرم افزاری که میشد چک کردم، فرمت، عوض کردن بوت، mbr, hhd reganator, hdd tune up, raw format, و هر نرم افزاری راجع به هارد، یه مدتی کار میکرد فقط ارور اول ویندوز میومد بالا و تمام، ولی به مرور، ایرادای عجیب غریب شروع شد، مثلا اخریش یه درایو تبدیل شد به removeable device, بعدشم که اطلاعاتو خودش پاک میکرد، وحتی اگه اطلاعاتی که توش بود رو تو یه هارد دیگه میریختی باعث میشد اونم پاک کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

با هر چی هم چک کردم چیزی نشون نمیداد یا حتی بد سکتور که بتونم اون قسمت رو غیر فعال کنم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •