تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشکل در هنگام نصب ویندوز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

14 مشکل در هنگام نصب ویندوز

سلام به همه اساتید
    سیستم فامیلمون دو تا هارد داره یکی 80 و یکی 40 هر دو تاش مکستور
    روی هارد چهلش ویندوز xp نصب بود وقتی باهاش کار میکردی هنگ میکرد و تا ریست نمیکردیش درست نمیشد البته بعد از ریست هم تا چند دقیقه که باهاش کار میکردی دوباره همون آش و همون کاسه.
    هارد 40 بدسکتور نداشت با HDD Regenerator امتحان کردم ولی هارد هشتاد داشت.
    رو هارد هشتاد نمیشد ویندوز xp نصب کرد و با ویندوز xp که قبلا روش نصب بود هم بالا نمیامد.بعد از رفع نصفه و نیمه بدسکتور با HDD Regenerator (نذاشتم تا آخر بره طول میکشید) با ویندوزی که قبلا روی سیستم نصب بود بالا اومد.
    البته با سیستم خودم هارد به هارد کردم و اطلاعات هر دو تا هاردو کپی کردم.
    بعد از این کار هر دو تا هاردو با سی دی FDISK ،boot 98 کردم و از نو پارتیشن بندیشان کردم.
    الان سیستم هر دو تا هارد میشناسه و توی بایوس نشون میده اما وقتی میخوام رو هر دو تا هارد ویندوز نصب کنم بعد از اینکه دکمه اینتر میزنم تا بره برای نصب در مرحله "setup is inspecting your computer's hardware configuration" گیر میکنه البته تو تاپیک فدورا یکی گفته بود که ویندوز 2003 سرور نصب کن وقتی اونو نصب میکنم این مرحله رو میگذرونه ولی بعدش یه صفحه سیاه میاد و جانش درمیاد جلوتر نمیره تا یادم نرفته بگم چراغ هر دوتا هارد در این مرحله مداوم روشن میمونه.
    با سیستم خودم هم وقتی هارد به هارد میکنم تو بایوس هر دو تا هاردو میشناسه ولی وقتی ویندوزم بالا میاد هارد رو نشون نمیده حتی در قسمت Disk Management البته قبل از Fdisk نشون میداد و اصلاعاتشو کپی کردم.
    با سیستم خودم امتحان کردم دی وی دی رایت،رم،پاور،گرافیک،مادرب ورد همه سالمن.
    چیکار باید بکنم درست بشه؟ یا لااقل برگرده به حالت اولش یعنی بشه ویندوز نصب کرد هنگ کردنش به کنار و یا اینکه بشه با سیستم خودم هارد به هارد کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

یکی از هاردها رو دربیار بعد که ویندوز رو نصب کردی بذار.شاید جواب بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •