سلام. گفتم بیاییم دور هم غذاهایی که درست میکنیم عکس بگیریم و بهم نشون بدیم چی درست کردیم.دل همو آب بندازیم.
امروز ماکارونی درست کردم آقا آبروم رفت رب ش کم بود کمرنگ شده بود دم هم نکشیده بود خوب.خلاصه اینم عکسش:
![]()
سلام. گفتم بیاییم دور هم غذاهایی که درست میکنیم عکس بگیریم و بهم نشون بدیم چی درست کردیم.دل همو آب بندازیم.
امروز ماکارونی درست کردم آقا آبروم رفت رب ش کم بود کمرنگ شده بود دم هم نکشیده بود خوب.خلاصه اینم عکسش:
![]()
Last edited by Atghia; 26-03-2015 at 13:47. دليل: پست ابتدایی تاپیک نمیتواند حذف شود!
تاپیک جالبیه . مخصوصا واسه ماها علاقه مندان به غذا .
بعضی ها فکر کنم ماکارونی رو جدا ابکش میکنن و سسش رو جدا روش میریزن و همینطوری میخورن . درسته ؟ از بچگی تو برنامه های اشپزی میدیدم اینطوری درست میکنن . من که همینطوری مثل عکس بالا مخلوط دوست دارم .
یه غذایی خودم درست میکنم که اسمش رو گذاشتم ردراک . البته الان هم کبد چرب گرفتم نمیتونم بخورم هم موادش در دسترسم نیست . هر وقت شد درست میکنم عکسش رو میزارم .
غذای منه خیلیم خوشمزه
سالاد کلم با شوید و کشمش و گردو ریز شده غذای سبکیه:
![]()
Last edited by javad34; 26-03-2015 at 11:35.
جاتون خالی چه لازانیایی شد امشب توش فلفل دلمه زدم مزه پیتزا بگیره!! لازانیا هم مثل ماکارونی درست کردنش آسونه فقط پنیر داره با آویشن
دوستان خواهشا شما هم مشارکت کنید
Last edited by javad34; 26-03-2015 at 11:35.
لازانیا خشک گذاشتی یا پختی قبلش ؟ این اشپزی شبکه سه گلریز میومد خشک خشک لازانیا رو میذاشت زیر موادش . موادش هم ابکی بود .چه چیزایی درست میکنن تو TV .
سامان فقط مونده تو آبگوشت دنت بریزهکلن سبک غذا درست کردنش به ایرانی ها نمیخوره........
اینم دست پخت خودمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)