تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: روشن نشدن مادربرد

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض روشن نشدن مادربرد

سلام
    من یک مادربرد قدیمی داشتم (Gygabyte 8N SLI) دیروز اومدم تستش کنم دیدم سیستم روشن نمیشه، یعنی فن cpu میچرخه و به ظاهر سیستم روشنه ولی مادربرد تصویر ایتداییش هم روی مانیتور نمیاد (همون تصویر سیاه که نوشته روشون هست تا بخواد ویندوز بالا بیاد).گرافیک رو هم چک کردم سالم بود.سوکت پاور به مادربرد رو هم چند بار چک کردم درست بود.میخواستم ببینم مشکل از کدوم بخش مادربرد میتونه باشه.

داره خودمونی میشه pars207's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    شهر زیبای خدا

پيش فرض

سلام
    من یک مادربرد قدیمی داشتم (Gygabyte 8N SLI) دیروز اومدم تستش کنم دیدم سیستم روشن نمیشه، یعنی فن cpu میچرخه و به ظاهر سیستم روشنه ولی مادربرد تصویر ایتداییش هم روی مانیتور نمیاد (همون تصویر سیاه که نوشته روشون هست تا بخواد ویندوز بالا بیاد).گرافیک رو هم چک کردم سالم بود.سوکت پاور به مادربرد رو هم چند بار چک کردم درست بود.میخواستم ببینم مشکل از کدوم بخش مادربرد میتونه باشه.
    سلام
    مشکل از چیپ مادربرده
    هزینه تعمیرش حدودای خود مادربرد درمیاد

3. این کاربر از pars207 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

یکبارباطری مادربورد بیرون بیار یا اینکه کلیرسیموس کنید و قطعاتی که به مادربورد وصل هست مثل هارد و سی دی رام اینها را ازمادربورد جدا کن و سی پی یو را دربیار ببین خمیر سیلیکون داره یا خیر اینها را تست کنید و گردگیری کنیدمجدا سیستم را روشن کنید،یادت نره که باطری مادربورد را ولتاژگیری کنید و بزارید سرجاش آنوقت روشن کنید.

5. 2 کاربر از absineh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    اگر دیباگر داشته باشید راحت میتونید مشکل رو بفهمید اگر ندارید باید قطعه ها رو چک کنید رم رو جا به جا کنید اسلات رم رو تمیز کنید اسلات گرافیک رو تمیز کنید با یک رم و گرافیک دیگه تست کنید با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید و با یک باتری دیگه تست کنید اگر درست نشد یا مشکل از پاور است یا بایوس مین یا خود مین اگر از مین باشه علت های زیادی داره مثلا مدار تغذیه مین سوکت پردازنده لحیم سردی و کثیفی سوکت و سوختگی یا نیم سوز شدن یکی از چیپ ها مثلا چیپ شمالی یا i/o

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

7. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر دیباگر داشته باشید راحت میتونید مشکل رو بفهمید اگر ندارید باید قطعه ها رو چک کنید رم رو جا به جا کنید اسلات رم رو تمیز کنید اسلات گرافیک رو تمیز کنید با یک رم و گرافیک دیگه تست کنید با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید و با یک باتری دیگه تست کنید اگر درست نشد یا مشکل از پاور است یا بایوس مین یا خود مین اگر از مین باشه علت های زیادی داره مثلا مدار تغذیه مین سوکت پردازنده لحیم سردی و کثیفی سوکت و سوختگی یا نیم سوز شدن یکی از چیپ ها مثلا چیپ شمالی یا i/o
    مرسی مهرداد جان
    دیباگر ندارم.مواردی که شما فرمودید رو بجز باطری مادربرد چک کردم.حالا باید برم باطری رو چک کنم.راستی باطری مادربرد ddr هم به این که ddr2 هست میخوره ؟ سوکت جفتشون 775 هست.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

مرسی مهرداد جان
    دیباگر ندارم.مواردی که شما فرمودید رو بجز باطری مادربرد چک کردم.حالا باید برم باطری رو چک کنم.راستی باطری مادربرد ddr هم به این که ddr2 هست میخوره ؟ سوکت جفتشون 775 هست.
    باتری مین به سوکت مربوط نیست همه مین ها باتری سه ولتی استفاده میکنن اگر همه موارد گفته بررسی شده و مشکل برطرف نشده مشکل یا از بایوس مین است یا خود مین

10. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باتری مین به سوکت مربوط نیست همه مین ها باتری سه ولتی استفاده میکنن اگر همه موارد گفته بررسی شده و مشکل برطرف نشده مشکل یا از بایوس مین است یا خود مین
    مرسی مهرداد جان از راهنمایی هات
    الان چون خانه تکانی دارم میکنم فعلا نتونستم باطری رو تست کنم.اگر مشکل از بایوس باشه راهی هست درستش کرد؟
    اگر مشکل از مادربرد باشه هزینه تعمیرش به قول دوستمون خیلی در میاد درسته؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اگر از بایوس باشه باید ابتدا با پروگرمر براش بایوس ریخته بشه اگر نشد خود ای سی فلش رام به همراه i/o چک بشه

13. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •