تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: عدم تشخیص مشکل در کارت d*v*b یا مادربرد یا پاور ؟

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض عدم تشخیص مشکل در کارت d*v*b یا مادربرد یا پاور ؟

درود عزیزان
    من یک کارت دی-وی-بی مدل skystar hd2 خریدم ولی روی سیستم خودم بعد از هر چند ثانیه یک فریز دارم در صورتی که کارت دیگم که مدل skystar 2 هست مشکلی نداره.کارت skystar hd2 رو روی دو سیستم دیگه تست کردم درست بود.بعد فکر کردم ممکنه مشکل از اسلات pci باشه ، skystar hd2 رو روی یک اسلات دیگه رو سیستمم چک کردم باز مشکل داشت.
    تا اینجای کار مشکل یا از پاور میتونه باشه یا از مادربرد.از اونجایی که دو سیستم دیگه که کارت روشون درست کار میکرد پاوروشون در حد 220 وات بود گفتم احتمالا مشکل از مادربرد هست (پاور خودم 330 وات گرین هست) ولی برای اینکه مطمئن بشم کارت گرافیک سیستمم رو برداشتم (گرافیکم asus en210 هست) وبعد کارت رو زدم باز هم مشکل پا برجا بود.
    یکبار زمانیکه گرافیک هم به سیستمم وصل بود کارت روی سیستمم درست کار کرد نزدیک 2-3 روز ولی چون میخواستم cpu رو عوض کنم کارت رو از اسلات برداشتم بعدش که جا زدم باز دوباه خراب شد که تا الان با فریز پخش میکنه.درایور کارت رو هم پاک کردم دوباره نصب کردم باز مشکل پابرجا بود.
    پشت کارت skystar hd2 یک سوکت 4 پین برای اتصال پاور داره که اون رو هم وصل کردم باز مشکل پابرجا بود.
    با تمام این اوصاف مشکل قطعا از مادربرد میتونه باشه درسته ؟ ولی یکی از دوستان گفتند کارت راندم شده (والا نمیدونم راندم چیه) و مشکل از چیپ اصلی کارت هست ولی اگر اینجوری بود که نباید روی اون دو تا سیستم درست کار میکرد.
    قطعات سیستمم :
    Cpu : e2200
    Mb : Gigabyte GA G31M ES2C
    Ram : 2*2gb ddr2 kingston
    Vga : asus en210
    Hdd : 1t wd
    Psu : green 330a

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal-4ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من یه زمان مشکل مشابه داشتم. از اونجایی که مادربرد شما هم گیگابایت هستش به تاپیک زیر یه نگاه بنداز شاید کمک کرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از Arsenal-4ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه زمان مشکل مشابه داشتم. از اونجایی که مادربرد شما هم گیگابایت هستش به تاپیک زیر یه نگاه بنداز شاید کمک کرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرسی برادر از لطف شما
    پستها رو کامل خوندم ، خوشحالم که مشکلتون برطرف شده.
    من درایورها رو از روی هاردم نصب کردم و این برنامه ای که شما فرمودید رو سیستمم نصب نیست.
    البته من یکسال پیش که کارت گرافیک برای سیستمم خریدم توی اکثر فایلهای ویدیویی صدا 50 تا 150 میلی ثانیه از تصویر جلوتر هست و فکر میکنم مادربرد توان درست کارکردن رو نداره (با گرافیک انبردش این مشکل نبود).علیرغم اینکه ویندوز رو هم عوض کرده بودم ولی این مشکل جلو بودن صدا حل نشد.
    ولی این دوستمون که تو پست گفتم فرموده بودند مشکل از چیپ کارت هست من رو به شک انداختند که نکنه واقعا کارت مشکل داشته باشه ، علیرغم اینکه رو دو سیستم درست کار میکرد!

5. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •