تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: شبکه کردن لب تاب با کامپیوتری که سیستم عامل ندارد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض شبکه کردن لب تاب با کامپیوتری که سیستم عامل ندارد

با سلام
    من یه کامپیوتر قدیمی دارم که دو تا هارد داره از نوع ide و به هیچ وجه به دلیل بد سکتور شدن اونها نمی تونم روش ویندوز نصب کنم. راهی هست که بشه لب تابمو بدون اینکه کامپیوترم ویندوز داشته باشه باهاش شبکه کنم و اطلاعاتمو بردارم چون خیلی واسم مهمه؟ اگه ممکنه پیشنهاد استفاده از ویندوز live و یا بالا آوردن لینوکس به صورت live رو ندید چون امتحان کردم نشد. فکر میکنم به هر حال بازم یکم هارد نیاز داره واسه live بالا اومدن. خواهش میکنم اگه کسی بلده حتما کمکم کنه! مرسی

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام
    من یه کامپیوتر قدیمی دارم که دو تا هارد داره از نوع ide و به هیچ وجه به دلیل بد سکتور شدن اونها نمی تونم روش ویندوز نصب کنم. راهی هست که بشه لب تابمو بدون اینکه کامپیوترم ویندوز داشته باشه باهاش شبکه کنم و اطلاعاتمو بردارم چون خیلی واسم مهمه؟ اگه ممکنه پیشنهاد استفاده از ویندوز live و یا بالا آوردن لینوکس به صورت live رو ندید چون امتحان کردم نشد. فکر میکنم به هر حال بازم یکم هارد نیاز داره واسه live بالا اومدن. خواهش میکنم اگه کسی بلده حتما کمکم کنه! مرسی
    اینطوری که نمیشه یک راه همون ویندوز لایو منتها با mini xp است با mini xp تو hiren boot cd هم تست کردید؟

راه بعدی اینه که هارد ها رو بزارید توی یک باکس با یو اس بی به لپ تاب متصل کنید یا اینکه با تبدیل ide به یو اس بی و آداپتور یا پاور متصل کنید به لپ تاپ و اطلاعات رو بکشید بیرون

3. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اینطوری که نمیشه یک راه همون ویندوز لایو منتها با mini xp است با mini xp تو hiren boot cd هم تست کردید؟

راه بعدی اینه که هارد ها رو بزارید توی یک باکس با یو اس بی به لپ تاب متصل کنید یا اینکه با تبدیل ide به یو اس بی و آداپتور یا پاور متصل کنید به لپ تاپ و اطلاعات رو بکشید بیرون
    مرسی امتحان میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •