تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: آیا این سیستم و این زمان بندی برای خرید سیستم مناسب است؟

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض آیا این سیستم و این زمان بندی برای خرید سیستم مناسب است؟

سلام.من یک سیستم میخواهم که فقط سرعت بالایی در اجرای برنامه ها و بوت شدن ویندوز در درجه اول داشته باشد و بعد از آن برای کارهای کانورترینگ فیلم و ویرایش فیلم و آهنگ هم با سرعت بالا کارهامو انجام بده و در نهایت هم بازیهای روز رو روی رزولوشن فول اچ دی با تنظیمات مدیوم بدون لگ انجام بده.این سیستم انتخابی من هست:

cpu:intel core i7 4790-1
    2-main:gigabite GA-H97-Gaming 3
    3-graphic:Gigabyte GTX 760 OC WF 3X 2GB
    4-ram:Kingston HyperX Fury 4GB*2 DDR3 1866MHz
    5-hhd:seagate baracuda 1T
    6-ssd:silicon power v60 120G
    7-case:green x3 v2 gaming
    8-power:green gp700-hp
    9-monitor:LG 22 mp55hq
    10-drive:hp 1265i

مساله مهم اینجاست که من میخواهم این 10 قطعه رو در ظرف 6 ماه و تا پایان شهریور 94 به صورت تدریجی بخرم.یعنی ماهیانه یک یا دو قطعه.حالا آیا بهتر نیست قطعاتی مثل سی پی یو و کارت گرافیک رو بزارم در ماه آخر بخرم. هم به خاطر اینکه شاید قیمتشان افت زیادی تا آن موقع بکند و هم به علت اینکه نسل جدید سی پی یو های اینتل خواهند آمد و شاید خواستم از نسل جدید مدلی رو بخرم.میخواستم نظر و مشاوره دوستان هم درباره سیستم انتخابیم و هم درباره روش خریدم رو بدونم.متشکرم.
    Last edited by david-ebi; 14-03-2015 at 10:17.

پروفشنال vahid-suarez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز بهترین کار اینه که تا شهریور بودجتون رو جمع کنید بعد خرید کنید که نسل جدید cpu های اینتل هم میاد !
    در کل خورد خورد خرید کردن رو توصیه نمیکنم !

3. 3 کاربر از vahid-suarez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.آخه اینجا تو مشهد وقتی که میری یک تک قطعه بخری خیلی قیمت مناسبتر گیرت میاد تا بری بهشون بگی این قطعات رو برام اسمبل کنید.اما سی پی یو و کارت گرافیک رو برای همون شهریور میزارم.حالا کلا سیستم خوبی هست.؟در ضمن مادربردی که انتخاب کردم ظاهرا رم 1600 بیشتر ساپورت نمیکنه.درسته؟

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله تو مشهد بهتره قطعه قطعه خرید کنی منم همین کار رو میکنم ولی شما کلا بهتره بزاری برای هر موقع دیگه قطعی شد همون موقع خرید کنی کل قطعات نهایت 3 روز خریدش طول بکشه اونهایی هم که پیدا نشد از تهران سفارش میدی

اما قطعات سی پی یو عالیه
    مین عالیه
    گرافیک خوب نیست اگه در همون رنج قیمت بخوای 960 زوتاک حدود 850 یا اگه بهتر بخوای 970 حدود 1250 تا 1450 و اگه صبر کنی مدلهای احتمالا بهتر از amd مثل r9 370x و r9 380x عرضه میشه
    رم خوبه ولی بهتره جی اسکیل 1600 cl7 بگیری
    هارد خوبه
    ssd 120 گیگ بنظرت کافیه
    کیس خوب نیست چون خودم داشتم میگم اگه میتونی گرین x4 بگیر عالیه اگه نه x1 هم خوبه
    پاور خوبه مدل gp650auk هم جدید اومده این بهتره قیمت 270 تومان
    مانیتور خوبه به 23 اینچشم میتونی فکر کنی

6. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

بله تو مشهد بهتره قطعه قطعه خرید کنی منم همین کار رو میکنم ولی شما کلا بهتره بزاری برای هر موقع دیگه قطعی شد همون موقع خرید کنی کل قطعات نهایت 3 روز خریدش طول بکشه اونهایی هم که پیدا نشد از تهران سفارش میدی

اما قطعات سی پی یو عالیه
    مین عالیه
    گرافیک خوب نیست اگه در همون رنج قیمت بخوای 960 زوتاک حدود 850 یا اگه بهتر بخوای 970 حدود 1250 تا 1450 و اگه صبر کنی مدلهای احتمالا بهتر از amd مثل r9 370x و r9 380x عرضه میشه
    رم خوبه ولی بهتره جی اسکیل 1600 cl7 بگیری
    هارد خوبه
    ssd 120 گیگ بنظرت کافیه
    کیس خوب نیست چون خودم داشتم میگم اگه میتونی گرین x4 بگیر عالیه اگه نه x1 هم خوبه
    پاور خوبه مدل gp650auk هم جدید اومده این بهتره قیمت 270 تومان
    مانیتور خوبه به 23 اینچشم میتونی فکر کنی
    ممنون همشهری عزیز.باورت میشه امروز رفتم تک بهم کارت گرافیک جی فورس gtx 760 گیگابایت رو چند قیمت دادن!!!!!!! 960000 تومان.بعد شما دوست عزیزم داری میگی زوتاک 960 بهت 850 میدن؟!!!اگر جای با انصافی سراغ داری برام پ.خ بده.ممنونت میشم. خوبی ماهی یک یا دو قطعه خریدن اینه که حسابی میتونی از ده ها جای مختلف تحقیق کنی و آمار بگیری و از روی فرصت خرید کنی.اگر بخاد اینقدر تفاوت قیمت مشهد و تهران زیاد باشه ترجیح میدم دل بزنم به دریا و اینترنتی از سایتهای به ظاهر معتبر مستقر در تهران خرید کنم.تو این زمینه هم اگر سایت با انصاف و معتبری رو که خودت باهاشون کار کرده باشی میشناسی ممنونت میشم معرفی کنی.در ضمن برای چی کیس گرین x3 گیمینگ خوب نیست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

یک سوال دیگه هم از دوستان دارم.آیا کارت گرافیک
    GIGABYTE GeForce GV-N760OC-2GD DDR5 2GB 256bit
    از کارت گرافیک Zotac GTX 960 OC AMP! Edition 2GB قویتره که قیمتش گرونتره؟!!اگر اینطوره پس آیا نظر دوستمون جناب mmf66 درسته که میگه به جای 760 یک زوتاک 960 بگیرم؟
    Last edited by david-ebi; 15-03-2015 at 05:09.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون همشهری عزیز.باورت میشه امروز رفتم تک بهم کارت گرافیک جی فورس gtx 760 گیگابایت رو چند قیمت دادن!!!!!!! 960000 تومان.بعد شما دوست عزیزم داری میگی زوتاک 960 بهت 850 میدن؟!!!اگر جای با انصافی سراغ داری برام پ.خ بده.ممنونت میشم. خوبی ماهی یک یا دو قطعه خریدن اینه که حسابی میتونی از ده ها جای مختلف تحقیق کنی و آمار بگیری و از روی فرصت خرید کنی.اگر بخاد اینقدر تفاوت قیمت مشهد و تهران زیاد باشه ترجیح میدم دل بزنم به دریا و اینترنتی از سایتهای به ظاهر معتبر مستقر در تهران خرید کنم.تو این زمینه هم اگر سایت با انصاف و معتبری رو که خودت باهاشون کار کرده باشی میشناسی ممنونت میشم معرفی کنی.در ضمن برای چی کیس گرین x3 گیمینگ خوب نیست؟
    کارت های زوتاک خیلی کم تو مشهد پیدا میشه میتونی از لیون کامپیوتر خرید کنی
    برای مین گیگا و سی پی یو هم یه چند تا مغازه تو تک هستن دارن نماینده آواژنگ هستن طبقه +2 قشنگ مشخص هست محصولات لاجیتک و گیگا دارن البته باید قیمت دستت باشه تا گرون بهت ندن
    به نظر من همه رو با هم بخر همش 3 روز بیشتر کار نداره اون جوری بهتره بازم خودت میدونی
    آمار گرفتن هم کاری نداره میای توی همین فروم بهترین پیشنهاد ها روز بهت داده میشه
    سایتها که به نظر من معتبرن یکی لیون کامپیوتر و یکی راتا شاپ مشهد هست توی خیابان احمد آباد میتونی حضوری هم بری مینها گیگا و سی پی یو داره قیمتهاشم خوبه بعضی وقتها از تهرانم ارزونتر میده نماینده آواژنگ هست
    کیس x3 زیاد جالب نیست فضای داخلیش کمه کارتها بزرگ توش جا نمیشه پنل شیشه ای نداره کاور بغلش ضد خاک نیست و قیمت بالایی داره نسبت به خودش x1 بگیری بهتره یا x2 ولی اگه میخوای یه کیس درست و حسابی و خوش ساخت و زیبا داشته باشی x4 بگیر 300 تومان 5 تا فن کوگار داخلش داره که کم کم 100 تومان قیمت همونهاست بماند بقیه ویژه گیهای دیگش

10. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک سوال دیگه هم از دوستان دارم.آیا کارت گرافیک
    GIGABYTE GeForce GV-N760OC-2GD DDR5 2GB 256bit
    از کارت گرافیک Zotac GTX 960 OC AMP! Edition 2GB قویتره که قیمتش گرونتره؟!!اگر اینطوره پس آیا نظر دوستمون جناب mmf66 درسته که میگه به جای 760 یک زوتاک 960 بگیرم؟
    نه عزیز کارت 960 از 760 قویتر هست ضمن این که 960 جدید تر هست و قابلیتهای بروزتری داره گرونتر بودن دلیل بر بهتر بودن نیست
    کارت 960 برای وضوح 1080 توی بازی ها میشه گفت خوب ولی 970 میشه عالی
    البته 960 نسخه 4 گیگ هم داره که بهتره

12. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

سایتها که به نظر من معتبرن یکی لیون کامپیوتر و یکی راتا شاپ مشهد هست
    دوست عزیز ممنون.لیون کامپیوتر که واسه تهرانه.درسته؟

کیس x3 زیاد جالب نیست فضای داخلیش کمه کارتها بزرگ توش جا نمیشه پنل شیشه ای نداره کاور بغلش ضد خاک نیست و قیمت بالایی داره نسبت به خودش x1 بگیری بهتره یا x2 ولی اگه میخوای یه کیس درست و حسابی و خوش ساخت و زیبا داشته باشی x4 بگیر 300 تومان 5 تا فن کوگار داخلش داره که کم کم 100 تومان قیمت همونهاست بماند بقیه ویژه گیهای دیگش
    دوست عزیزم خوب x3 هم که 5 تا فن داره.اما اینکه کارت گرافیک بزرگ نمیخوره رو نمیدونستم.یعنی 770 یا 960 رو نمیشه توش نصب کرد؟کیس گرین x1 و x2 فقط 2 تا فن دارن درسته؟قابلیت نصب فن اضافه هم دارن؟

نه عزیز کارت 960 از 760 قویتر هست ضمن این که 960 جدید تر هست و قابلیتهای بروزتری داره گرونتر بودن دلیل بر بهتر بودن نیست
    کارت 960 برای وضوح 1080 توی بازی ها میشه گفت خوب ولی 970 میشه عالی
    دوست عزیز به گواه سایت techpowerup در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فریم ریت کارت 760 در رزولوشن فول اچ دی در بازی کرایسیس3 کمی بیشتر از 960 هستش.حالا بازم نظر شما چیه؟
    Last edited by david-ebi; 15-03-2015 at 14:57.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز ممنون.لیون کامپیوتر که واسه تهرانه.درسته؟

دوست عزیزم خوب x3 هم که 5 تا فن داره.اما اینکه کارت گرافیک بزرگ نمیخوره رو نمیدونستم.یعنی 770 یا 960 رو نمیشه توش نصب کرد؟کیس گرین x1 و x2 فقط 2 تا فن دارن درسته؟قابلیت نصب فن اضافه هم دارن؟

دوست عزیز به گواه سایت techpowerup در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فریم ریت کارت 760 در رزولوشن فول اچ دی در بازی کرایسیس3 کمی بیشتر از 960 هستش.حالا بازم نظر شما چیه؟
    بله لیون تهران هست براتون با تیپاکی میفرستن

x3 کارتهای بند داخلش جا نمیشه کلا کیس خوبی نیست قیمتشم بالاست
    کیس x1 کیس خوبی هست و یک فن داره و شما میتونید تا 5 تا دیگه هم بهش اضافه کنید ولی بازم میگم x4 عالیه

دوست عزیز در تک بازی نمیشه نظر داد ولی در کل 960 مقدار کمی از 760 قویتره ضمن این که کم مصرف تر و بروز تر هست و قیمتشم که مناسب تر هست تو این قیمت صد درصد 960 از 760 بهتره هر چند کارت تمام عیاری نیست

اینم یه بنچمارک
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

15. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •