تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: چند تا سوال برای مبتدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض چند تا سوال برای مبتدی

سلام.من شروع به یادگیری html از سایت w3school کردم و چند تا سوال دارم که باید بپرسم.لطفا جواب بدید
    1- من شنیدم برای طراحی سایت و قالب باید html و css و جاوا اسکریپت و php رو یاد بگیرم. میخواستم بدونم اگه روزی یه ساعت وقت بذارم چه مدت طول میکشه اینا رو یاد بگیرم و فقط استفاده از سایت بالایی که گفتم کافیه یا باید فیلم و ... بخرم؟
    2- اگر زبان های بالایی رو یاد گرفتم چه جوری می تونم درآمد داشته باشم؟(هدف من از یادگیری طراحی سایت کسب درآمد است)
    3- درآمدش چقدره
    4- آیا بهترین راه برای کسب درآمد طراحی سایته یا طراحی بنر تبلیغاتی در مورد بنر تبلیغاتی و مدت زمان یادگیری آن توضیح دهید.
    در ضمن من هیچی از فتو شاپ نمیدونم

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

به نظرم 1 ساعت مطالعه کنید و 1 ساعت تمرین...

میتونی با برنامه ریزی توی 6 ماه به همشون مسلط بشی ...سعی کن تو انجمنها پستهای دیگران رو پیگیری کنی ...اینطوری متوجه میشی چیا بیشتر به دردت میخوره

البته من هنوز تو این مورد وارد بازار کار نشدم اما دوستانی دارم که این کاره هستند.میتونی هم توی یه شرکت کار کنی و یا اینکه خودت بازاریابی کنی و پروژه بگیری..

درامدش اگر ایده و خلاقیت توی طراحی داشته باشی عالیه...

3. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

خوبه بهم امید دادید.لطفا در مورد یادگیری طراحی بنر هم توضیح بدید و درآمدش.ممنون

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببینید دوست خوبم صرف یادگیری برای کسب درامد کافی نیست!
    شما هم باید به اصول و فنون برنامه نویسی مسلط بشید هم به اصول و فنون مربوط به گرافیک و طراحی! برای طراحی وب سایت ( اگر میخواهید همه چیز تحت کنترل و هدایت شما باشه ) باید هم فتوشاپ کامل بلد باشید هم برنامه نویسی وب سایت
    شما می تونی توی 6 ماه اینارو یاد بگیری اما ایا خلاقیت دارید برای استفاده ازشون؟ اینکه فقط یاد بگیرید در فتوشاپ چطور افکت به متن بدید یا چطور متن رو متحرک کنید کافی نیست! شما باید این قدرت رو داشته باشی که نوآوری کنی توی افکت ها ، باید بدونی چطوری از چندتا ابزار طوری استفاده کنی که یک نتیجه جدید بده!

( کاری که فعلا میکنم یک دفتر طراحی و چاپ تاسیس کردم ) من تا قبل از اینکه مشغول فعالیت بازاری ام بشم در یک تیم برنامه نویسی و طراحی وب سایت فعالیت میکردم ، زمینه فعالیت من هم در این تیم فقط و فقط طراحی گرافیکی وب سایت و تولید PSD بود و اینو میدادم برنامه نویس تیممون و اونم کدنویسی میکرد و سایت رو بالا میاوردیم! من به صرف همین طراحی گرافیکی و کار با فتوشاپ با مدرک و سند بهتون میگم که درامدم هفته ای 800 هزار تومن بود ( تقریبا دو سال پیش ) یعنی فقط فتوشاپ باز میکردم و یک وبسایت کامل رو به صورت PSD طراحی میکردم. درامد خوبی داشتم چون کاملا به فتوشاپ مسلط بودم و می تونستم ایده ای نو در زمینه طراحی و چهره ی گرافیکی وب سایت ارائه کنم. اینم بگم که شش ماهه به اونجا نرسیدم! حدود سه سال قبل از عضویت در اون تیم من فقط به یادگیری و گرداوری و کسب تجربه در زمینه فتوشاپ فعالیت مشغول بودم و وقتی احساس کردم حرفی برای گفتن دارم وارد اون تیم شدم و همکاریم باهاشون تا دو سه سال ادامه داشت. دیگه بماند که دلار یک شبه قیمتش سر به فلک کشید و تقاضای طراحی و ساخت وب سایت و پورتال افت کرد و کار و بار ماهم خیلی کساد شد.

خلاصه بگم اول مهارت ها و تجربه هاتون رو باید زیاد کنید ، اونقدر زیاد که اگر کسی انتقادی کرد بتونید جواب بدید و دفاع کنید از کارتون! وقتی به این درجه رسیدید با اعتماد به نفس کامل می تونید وارد بازار کار بشید و ازش کسب درامد کنید. وگرنه اگر فقط با یادگیری خالی و اینکه فقط احساس کنید مسلط هستید وارد بشید احتمال اینکه شکست بخورید و بدتر از همه سرخورده و مایوس بشید بسیار زیاد خواهد بود. خود یادگیری فتوشاپ در حدی که شما بتونی باهاش تبلیغات گرافیکی بسازی و بتونی باهاش طراحی گرافیکی وب سایت انجام بدی حداقل یک سال زمان لازم داره! چون شما یک انسانی! تایم استراحت داری ، تایم درس داری ، تایم خواب داری ، خوراک و تغذیه داری... نمی تونی که فول 24 ساعت هر روز بشینی کار کنی و یاد بگیری!!

امیدوارم تونسته باشم جان کلام رو بهتون گفته باشم!

6. این کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بدون یادگیری فتوشاپ نمیشه طراحی قالب کرد.مثلا قالب های بلاگفا یا رزبلاگ یا...
    لطفا جواب بدید.من اگه از الان شروع کنم و html و css و جاوا و php رو تو سه ماه یادبگیرم.یعنی قادر به طراحی قالب نخواهم بود؟
    لطفا اگه منبع خوبی برای آموزش میدونید بهم بگید.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما خودتون دارید میگید طراحی قالب!!! حتی اگر صرفا بخواید روی کدنویسی تمرکز کنید باید حداقل اینو بلد باشید که PSD قالب رو توی فتوشاپ باز کنید و اجزای قالب رو که به صورت عکس نیاز خواهید داشت خروجی بگیرید!! پس لازمه ی این کار اول اینه شما فتوشاپ یاد بگیرید!
    اگرم بخواید هم گرافیک قالب هم کدنویسی رو انجام بدید که کارتون دو برابر میشه! یعنی هم باید فتوشاپ خوب بلد باشید هم کدنویسی!
    صرف کدنویسی که به درد نمی خوره! اینطوری میشید یک ماشین کدنویس!! طراح وب سایت باید ایده داشته باشه! باید رنگ شناسی بلد باشید! مثلا اگر یک شرکت وارد کننده قهوه به شما مراجعه کرد سایت خواست شما باید بدونید چه رنگ هایی ترکیب کنید که با قهوه ای خوب در بیاد! بدون دانش گرافیک و رنگ شناسی چطوری میخواید طراحی وب سایت کنید؟ اگر فقط بخواید کدنویسی کنید ، اون وقت باید به یکی نیاز داشته باشید که جزء جزء عکس هارو براتون اماده کنه بده شما و شما فقط کد بنویسی!! اینطوری که نمیشه به درامد برسید! اینطوری فقط می تونید برید یک شرکت استخدام شید ماهی 600 یا 800 بگیرید روزانه فقط برای اونا کدنویسی کنید !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوست عزیز لطفا یکی یکی به من بگید چیکار کنم.مثلا اول چه چیزی رو و از کجا و دوم....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

در ضمن مدت زمان کل یادگیری با روزی یه ساعت چقدره؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ار میخواهید به صورت کامل ( هم گرافیک هم کد نویسی ) طراحی سایت انجام بدید :

1- کار با فتوشاپ رو آموزش ببینید

2- برنامه نویسی زبان های html , css , php و کار با دیتابیس و mysql

من تو زمینه فتوشاپ بهتون می تونم بگم تقریبا چقدر زمان لازم دارید تا مسلط بشید و حرفه ای بشید اما چون در زمینه برنامه نویسی اطلاعاتی ندارم طبیعتا نمی دونم چقدر ممکنه مسلط شدن بهش زمان ببره!
    برای فتوشاپ شما اگر روزی یک ساعت زمان بذارید ( نیم ساعت آموزش ببینید و نیم ساعت همون آموزش رو تمرین کنید ) تقریبا بعد از شش الی هشت ماه می تونید به فتوشاپ مسلط بشید. به شرطی که مدام کار کنید با فتوشاپ و انقدر جسارت به خرج بدید و خودتون کندوکاو کنید توش ، حتی اموزش های دیگه ببینید و بخونید و خلاصه پشت کار براش نشون بدید.

طراحی سایت واقعا کار خوبیه دوست عزیزم! اگر واقعا توی این کار خلاقیت + نظم و دقت لازم رو داشته باشید می تونید بازار خوبی براش ایجاد کنید و درامد خوبی هم ازش کسب کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوست عزیز نمیشه فقط زبان ها رو یاد گرفت و تصویر ها رو از اینترنت گرفت . مثلا به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کن.من تو بالای اون یه تصویر گذاشتم.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •